Simptome!!! - 7
Raspunsuri - Pagina 10

Tabitha spune:
andreutza: stiu ca asteptarea e grea, am trecut si eu de 2 ori prin ea, cand stiam ca sunt sanse sa fiu insarcinata si nu a fost sa fie. Trebuie sa avem incredere, speranta si sa ne pregatim psihic pt. a fi mame. Copiii nostri au nevoie de niste mame nestresate, nu-i asa? Te pup dulce. La capatul drumului te va astepta rasplata

carmencyta spune:
salutare fetele!sper ca ati avut un week-end placut ca al meu a fost naspa.vroiam sa ma sfatuiti si pe mine cand sa fac si eu testul cu pricina ca am si niste senzatii ciudate. ultimul ciclu a fost pe 15 feb.cm e intre 35-40 zile.
multumesc.pupici

ingeras26a spune:
Buna,
Vorbiti despre simptome si disperare?
Iata: Isa dubla luna asta, sunt in z 31 (16 de la ultima isa), mi-am facut un test Barza care a iesit negativ. Sanii m-au durut vreo 7 zile, acum nu ma mai dor. Ieri eram sigura ca sunt insarcinata, pt ca am CM la 27-28 zile si nu-mi intarzie, cu atat mai mult cu cat pana acum mi-a venit si peste utrogestan, iar acum nik.
Maine ma duc sa fac test de sange, dar nu stiu, sa mai sper?
Pupici, Ingeras

Anutza_26 spune:
am intrat si am citit ce scriau fetele acum un an in martie 2005.. erau o gramada care se confruntau cu intarzieri.. multe zile.. eu zic ca e ceva.. cu primavara asta.. prea la toate ne intarzie.. eu sunt azi in ziua 44.. am 3 eco la activ.. tot anexita.. nu mi-a trecut cu toate ca am facut deja jumatate de tratament..

Tabitha spune:
carmencyta: daca poti rezista pana pe 25 martie, esti tare. Eu zic ca ar trebui sa astepti sa treaca cele 40 de zile... Asta ca sa stii ca testul este concludent
ingeras: mai spera, fata dulce, ca atata timp cat nu vin rushii ai motive. Ne rugam pt. ziua de maine la tine
Anutza: sa speram ca va trece totusi si anexita asta care te sacaie

carla2005 spune:
!Hop si eu printre voi! Incercam din iunie anul trecut sa facem un bebel dar nimic! Pe fiecare luna am tot felul de impresii care mie mi se par a fi simptome de sracina, dar nimic! Cred ca niciodata nu am fost mai atenta la reactiile organismului meu si pot sa spun ca am ajuns sa ma cunosc mai bine dupa ce ne-am propus sa facem un bebel!
In fine...eu sunt in Z 17 a CM, prestat din ziua a 8-a din doua in doua zile! Acum parca simt niste intepaturi in partea de jos a bazinului dar cred ca e prea devreme pentru simtome!
Va urez succes la toate si sa fim cat mai curand

carmencyta spune:
pana pe 25 martie????oauuu.cred ca mor de curiozitate pana atunci.....daca nu vin musafirii....eu stiu ca asa ar fi mai bine,dar...cred ca ma intelegeti,nu?sper sa ma pot abtine.
wish me luck

bubuleana spune:
Raportez: Z18 a CM, nici un fel de simptome... doar niste contractii ca la ciclu dar nu la fel de dureroase...
carmencyta: eu te inteleg... normal ca n-ai rabdare asa ca iti poti lua niste teste sa le faci asa in joaca dar nu uita! testul de dupa 25 martie va fi cel concludent: sper sa fie asa cum iti doresti!
bubuleana

danita spune:
salut gagici
dati-mi un sumar de simptome si mie ptr bebe ........ca nu am timp sa citesc atatea pagini , pls pls pls
pupici la toate