Simptome!!! - 7

Poftiti va rog, la un nou capitol
!
Sa fie unul cu mult noroc!
Cine mai are simptome? Sa vina aici sa ni le impartaseasca!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Raspunsuri

Tabitha spune:
Ma bag ca musca-n lapte
Daca va mai fi deschis acest cap. in 13 martie, sper sa va dau o veste buna! Acum, simptome, nika. Da nu-i nimic, or sa apara ele, ca le bat de nu se vad.

Avalon spune:
Mai Tabi, pai tu vrei sa ne tii pe jar pana pe 13 martie? Aoleu, pai mai e un veac pana atunci... daca azi esti ziua 24 inseamna ca pe 13 martie o sa fii ziua 34... cate zile are ciclul tau?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

melutzica spune:
Cum n-ai simptome mei Tabi mei??
1.sete
2.dureri uosare
3.ai zis ceva de somn;si ala e siptom.
Asculta la mine:eu medic, tugraviiiiiiii.
si chiar ,cate zile are ciclul tau???

Tabitha spune:
Draga Avalon: CM al meu, dragutul de el, are 28 de zile pe muchie. Numai ca ziua in care ar trebui in mod normal sa vina este 8 martie. Iti imaginezi ca nu-mi stric eu bunatate de zi de 8 martie cu un test. Si dr. mi-a zis sa-l fac pe 9 sau pe 10. 9 sau 10 martie pica joi, respectiv vineri. Pai nu mi-oi strica eu bunatate de week-end cu testul. asa ca pe 13 il fac. De o fi sa fie negativ il mananc cu fulgi cu tot, dar cel putin dau vina pe ziua de 13. Si oricum, stiti si voi ca mai dau rateuri testele astea daca-s facute prea devreme. Cu cat va trece mai mult si nu-mi vor veni musafirii, cu atat ne indreptam mai sigur spre un rezultat pozitiv, nu??? Eu sper sa ma mai suportati pana pe 13 martie, promit ca n-o sa mai fiu asa de bagacioasa ca in seara asta.

Tabitha spune:
melutzica:
1. sete nu mi-e, dar beau apa ca stiu ca face bine la organism (si cred eu si la posibilul embrion care se plimba pe acolo)
2. dureri - nici eu nu mai stiu
3. somn - mama, pai somnul e viata mea. Dorm oriunde ma pui, la orice ora, in orice stare. Si visez vrute si nevrute.
Partea cu CM am zis-o deja. Tu medic, eu gravi! Super!

melutzica spune:
,ai drepatete Tabitha,nu are rost sa strici 8 martie sau weekendul cu teste.Si daca in 8 nu-ti vine CM si nu faci teste apoi imi scot palaria in fata tariei tale

Tabitha spune:
Pai melutzica, eu, ca mi-s berbeaca, sa nu ma stapanesc eu! Mama, sa vezi ce vointa pot avea cateodata, de se muta muntii din fata mea. Numai pe lui barbate-miu n-am reusit sa-i scot la suprafata.
Si mai e o chestie. Nu vreau sa fortez soarta. vreau sa fie ceva normal, nu ca si cum as fi facut IAD si sunt curioasa ce iese, alba sau neagra.

zozela spune:
Mooooaaamaa ce chef am pierdut aseara... Da' v-ati
distrat nu gluma..
Tabitha io pana pe 8..n-am rabdare...
Incep de-acuma:
Aventura
Avalon
Nunta noastra-26.06.2005

Liana30 spune:
tin pumnii moldoveancooo pe 13 sa fie!!!!
ai zis!!!
ai zis!!!!
zuzooooo pai daca ai chefuit..de aia!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

lucia1 spune:
Tabitha,tu trebuie sa ne dai vestea cea mare ca daca nu ma supar pe tine si-ti dau bataie
.Tu mi-ai promis ceva si vreau sa-mi dai vestea cea mare cat mai repede.Sti tu la ce ma refer.Cine stie,poate prin aprilie voi scrie si eu la acest subiect.pana atunci astept cat mai multe
.Pupici
.