Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-112
Raspunsuri - Pagina 7

Tabitha spune:
fetelor, nu am apucat sa citesc ce ati mai scris, insa va spun ca TB de zi dimineata, de la 6.45, era 37,0 . E drept ca m-am culcat la ora 5 dimineata. Cineva pe care iubesc mult mi-a zis ca TB de azi dimineata nu se pune, ca trebuia sa o iau dupa cel putin 3 ore de somn. Sper sa fie asa. M-am mai linistit un pic. Acuma fug sa citesc din urma. Va pup. Am nevoie de incurajarile voastre.

melutzica spune:
Tabiesti mortala,te culci la 5 si la 6.45 iti iei temperatura????Aia nu e temperatura bazala matinala,ci mai degrada aaa,nici eu nu stiu ce sa zic,dar nu se pune.Trebuie sa treaca mai multe ore de somn,organismul sa intre in repausul nocturn si abia apoi ...
Insa totusi,esti inainte de ciclu si se mentine la 37.E SUPER BINEEEEEEEEE

lilirusu spune:
Iti multumesc Avaloane,esti o draguta,mereu pe faza si raspunsurile tale ma linistesc.Multumesc liana30,esti o scumpa.
Mi as dori sa va aduc luna asta vesti bune,m/ai ales ca este si ziua mea de nastere pe 10,si as vrea sa vina cu o surpriza placuta.Eu si sotul meu facem sacrificii pt a ne vedea pt ca el lucreaza in strainatate iar eu in tara.Nu am putut monitoriza din acest motiv daca am avut ovulatie a14azi,dar am simtit dureri la nivelul ovarului cu pricina.Va sarut pe toate.

Avalon spune:
Da, Tabitha, ma mir si eu cum ai avut 37 dupa o ora de somn... tu stii bine ca dupa cel putin 3 ore de somn este relevanta. Asa ca, tinem pumnii in continuare!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

kla78 spune:
pupa fata toate fetele curajoase si celor ce sunt in asteptarea mult doritului pozitiv va doresc multttttttt noroc!
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

Tabitha spune:
Desi nu am terminat de citit ce s-a scris la alte subiecte, am sarit peste el si am citit ce ati mai scris pe aici, ca tare-mi sunteti dragi. Asadar:
Melutzica, Simonettu, Avalon, Liana: va multumesc din suflet Nu am vrut sa va tin in suspans, dar va imaginati ca culcata la ora 5 nu aveam cum sa ma trezesc mai devreme, nici daca dadeati cu tunul! As fi vrut eu sa ma culc mai devreme aseara, dar cum sa le zici musafirilor: stiti ceva, vale! Eu dimineata tre sa imi iau TB si am nevoie de somn inainte. Ca s-ar fi uitat crucis la mine si mi-ar fi plans de mila: Uite cum a ajuns biata fata.
Raspunsurile voastre m-au mai linistit. Maine dimineata sper sa fiu peste 37.
Miro: ma bucur imens pentru rezultatul tau. Inseamna ca totul ebine. Ai grija de tine si de samburel.
Catty: este foarte bine. Ati inceput sa comunicati. IAr acest lucru va desteleni relatia, ti-o zic din proprie experienta. felicitari si sa dea Domnul sa o tot tineti pe drumul asta bun.
Kla: iti multumim !
Avalon: tot raul spre bine !

simonette spune:
Lianooo, vezi ca io acu' te pup de numa',numa'! Ai grija...io atat iti spun
Avalon fac bine draga mea! si pt. intrebarea asta meriti doi ca...ce-i drept io nu prea ma mai astept sa fiu bagata in seama, fiindca am chiulit si fetele au tot dreptul sa ma lase-n urma! Da' tuuuu...jos palaria!
Simonettu, care va iubeste mult!!!

iepurila spune:
Neata la amiaza si de la moldoveanca cu nr.2
Bravo, Thabi, tine-o tot asa.
Melutzica si eu ma alatur fetelor cu o pereche de pumni stransi pt tine.
Miro, cat ma bucur!!!! Pupicei multi pe burtica.
Catty deja ai facut un pas important inainte. Te pup
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.