Cluj rulz (39) !
Raspunsuri - Pagina 9
asi spune:
Cristiana imi pare rau pentru mama ta si sper sa se faca repede bine.Theiuta ce mai face?
Raluca la fel am patit si eu cand m-am mutat.Parca eram de pe alta planeta dar dupa ce mi-am aranjat putin lucrurile nu mai vroiam sa ies din casa.
Mariana nu stiu daca voi putea sa vin marti .Tare as vrea sa o amanam pe joi.Marti am o intalnire importanta la 5.Restul iti explic personal.
Fetelor Razvan a fost tare incantat ca a fost ziua lui.Si spre surprinderea mea si-a dat seama ca el e sarbatoritul.Aseara canta "Multi ani traiasca....".Ieri toata ziua le-a explicat bunicilor ca a fost ziua lui si tantile si copii i-au cantat "la multi ani" si a primit cadouri.
Ce mai, are mama baiat mare!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan
machetutza spune:
fetele, vreau sa va multumesc tuturor pentru urari!!!
Lucian a avut invitati sambata si a iesit grozav!! 5 pitici + parintii aferenti si multa veselie si energie; casa a ramas ca dupa razbel, dar a meritat. picii au fost cuminti, au mancat, s-au jucat si au cantat "La multi Ani!"; toti erau incantati de cantecelul asta si de coifurile primite.
vreau si eu la intalnire pe 7 martie; asa ca, Mariana rezolvam atunci cu pozele.
Roxana tu vii in 7 la intalnire?
pupici pt toata lumea
Simona, mama lui Lucian care a implinit 2 ani
nana_sim spune:
Bine v-am regasit la cpitolul 39!
Nu mai intreb ce cautati aici daca eu v-am lasat joi la capitolul 38, dar ca sa vedeti ca imi fac temele sarguincios priviti aici raspunsuri personalizate:
Alynutza experientele mele de nasa sunt doar de botez, nu sunt maritata asa ca n-am cununat, dar am participat activ la nuntile tuturor prietenilor mei apropiati asa ca ... darul nu poti sa-l pretinzi sau sa-l soliciti, il primesti si gata. De cand e lumea asa-i datul ca finii sa ia cadou nasilor. Mama ti-ar spune ca ar trebui sa le iei nu's ce materiale de rochii (ei) si costum (lui) dar n-o lua asa ca s-a dus vremea, ia-le un cadou de suflet amandurora pentru ca sunt o familie care semneaza "spiritual" in ceruri pentru noua voastra familie. Genul de obiecte care-ti fac inima de catifea cand te intorci la ele (un sfesnic deosebit, il puteti pune pe mesele la care va intalniti ca fini si nasi - lasatul secului ar fi o ocazie)
Si tu ar trebui sa primesti de la nasa ta o broboada pentru momentul nuntii care se numeste "imbroboditul". Asa e in Moldova, nu stiu cum e aici, dupa ce nasa scoate voalul miresii ii va pune in loc un batic/basam/broboada/esarfa pe care teoretic fina ar trebui s-o poarte apoi la biserica cand va merge ea din nou, duminicile sau oricand, ca femeie maritata.
Oana chiar cu mine ti-ai gasit sa fii timida? Las' ca vorbim la telefon si rezolvam, desigur cand iti va pica bine si tie.
Mariana confirm cele spuse de Roxana, noi am iesit doar o singura data impreuna dar asa sa stii ca avem o relatie deschisa
Primeste si de la mine toate gandurile mele bune toate pentru ziua ta, sa-ti fie viata senina asa cum esti tu si sa te bucuri de dragostea celor din jur "La multi ani!"
Roxana ti-oi fi spus ca Budapesta e unul din orasele care imi place mult? Nu stiu de ce, n-am avut niciodata prea mult timp pentru hoinarit dar mi-a placut aerul. Mie sa-mi aduci niste muraturi
Stanca cum esti cu torticolisul pacatos? De ce nu ti-a placut acupunctura? Il pup cu drag pe capsor pe voinicul Razvan si ii spun un "la multi ani!" intarziat, sa-i fie viata o bucurie neingradita.
Gata, deja am pierdut sirul ca-s si eu un singur om, cu memorie limitata. Vreau sa va zic de ce am lipsit de vineri incoace - pentru ca am fost la schi la Straja. Iuhuuu, mi-am pus schiurile in picioare a doua oara in viata si chiar am mers, am coborat de 4 ori partia cea mica si o data pe cea lunga. Mi-a placut dar dupa ce m-am suparat pe zan in varf de munte pentru ca nu ma-ntelegea. Cred ca altitudinea a fost de vina, jos deja nu mai intelegeam de ce am avut discutia aceea
Acum sunt ca in transa, nu ma pot apuca de nimic dar trebuie ca altfel incurc multi oameni.
pe toata lumea si asa sa stiti ca eu nu pot veni maine la intalnire!
asi spune:
Simona mltumesc de urari in numele lui Razvan.Nu ai intarziat caci ziua lui e maine deci...
Ce frumoase explicatii ai dat.
Viitoarelor mirescici am vazut ca sunt reduceri la magazinul lui Agnes Toma.Acum e momentul sa dati lovitura cu rochiile , accesoriile si costumele de nunta.Succes!
Familia mea
Razvan
nana_sim spune:
Roxana sa te distrezi si sa revii cu bine!
Mariana felicitari pentru colaborarea "cucerita"!
Am gasit pe forum un subiect despre cantecele pentru copii pe internet, va scutesc de cautari, uitati aici canticele
asi spune:
Simona
Multumim mult!
Familia mea
Razvan
ralucames spune:
Simona, mii de flori si multumiri pt. site-ul cu cantecele... (parca ne-ai citit gandurile)
si
minunea vietii mele
carrie spune:
noapte buna fetelor, io-s cam rupta, zilele mele parca se comprima si-s ultra aglomerata de nu mai am timp de nimik.insa timpul cu fetitza nu-l dau nimanui:)
Theodora e bine, dupa umpic de februtza ieri nu a mai fost nimik, sper sa nici nu fie.
dar sunt f contrariata de chestia cu maselel.doi stomatologi mi-au zis ca la 2-3 ani trebuie sa aiba doar 20 de dinti si ca urmatorii vor fi la 6 ani, definitivi.
ei?si atunci mai trebe sa iasa un rand de masele au ba?
revin maine ca nu mai am energie...unde e intalneala?nu stiu daca ajung tot pe motive de job prelungit da ma stradui.
multumesc de ganduri, mama e ceva mai bine.vreau sa va spun ca imi ador parintii si cand sunt bolnavi ma imbolnavesc si eu de grija.am avut intotdeauna o relatie minunata cu ei
Mariana ti-am trimis un mail
va pup, ca pic gramada
Cristiana si gagalicea Theodora Alexia (2 anisori si 8 luni)
http://photos.yahoo.com/thea_alexia
la mare 2005 http://www.kodakgallery.com/BrowsePhotos.jsp?&collid=52286767308&page=1&sort_order=0
nasterea papusii :http://www.desprecopii.com/info.asp?id=531
mariana tache spune:
Buna seara, dragelor!
Vreau sa va spun ca mor de somn! Si iar am o tona de munca! Dar nu-i bai, "munca te-nalta"
Azi am umblat ca bezmetica prin oras cu o gramada de treburi. Am rezolvat o gramada de probleme; a mai ramas una, dar aia pe miercuri.
Am fost si la masaj+electrostimulare (urasc electrostimularea!!! )+ bicicleta (am ajuns la 17 min si am ars 200 kcal ). Am ajuns acasa pe la 8 si jum , plecata de la 11 dimineata . Maine nu am de umblat, dar trebuie sa iau in brate calculatorul, ca-s restanta la treburile astea.
Cu intalnirea: clar ca se amana. Mai, dar nu puteti chiar pe 8; daca ati putea, as incerca sa fac o programare undeva pe la ora 17. Ce ziceti???
Raluca, ai intrat in posesia pozelor?
Codruta, in urma PM am inteles ca vrei doar o poza pt bunica; asa este?
Tatiana, am o priblema mare. Nu se vede nici o poza pe CD!
Cristiana, maine e gata poza! Daca vrei poti sa treci pe la studio. Avem deschis pana la 6 seara.
Svety, am vazut ca ai trimis pozele. Inca nu le-am dat jos; cum termin aici, fug la ele.
Simona, ce ciuda mi-e pe tine! Numai mi-ai facut "sange rau"! Trebuie sa te revansezi pt faza de azi!
pt ca esti o dulcica. Multumesc pt urari.
Ce fain ca ati fost la schii! Imi vine sa rad. Ai un zan expert in ale schiatului, iar tu ai fost a doua oara cu schiul in picior! Hiihihihi.
Roxana, soro, drum bun sa ai la Budapesta! Sa te distrezi si sa te intorci cu bine!
pt toata trupa. Mai viu.
Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!