Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Hello

Vanessa vai sarmana de tine, prin ce treci , va dorim multa sanantate si insanatosire rapida de la noi ptr. voi in special ptr. ingerasi tai.

Laureta- am vazut pozele si filmuletul sunt super, mai ales actorul principal

Paloma iti doresc multa sanatate, speram ca in curand ne dai vesti bune.

Anacami chiar ca ai avut o zo agitata, dar macar o sa arati bine, o mama frumoasa.

Cami-am vazut filmuletele, ce vorbaret este Sebi.

Diana, Ciuss noi nu avem scari la intrare la bloc, noi stam la etj. 1 rad este ca etj trei deoarece avem garaj inalt, parter si apoi 1.

Noi la ambasada ma petrecut super, am cunoscuto pe Cristina din romania si sotul ei si sper sa tinem legatura.In rest am manacat pe saturate sarmale ronanesti, aici nu se fac asa, se fac di varza fiarta, aici cand zic la prietenele mele de sarmale din varza acra raman uimite. Nu am stat prea mult ca Julia mia adormit putin si la un moment dat a inceput sa mioraie. Din pacate nu au fost mici si ce ma mirat ca de mult nu au mai fost, dar a fost mamaliga

Pupici

mica futbolista :-))

Alus + Julia Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cius22 spune:

Buna seara mamici de pitici si mai mari si mai mici!

aaaiii Vanessa!!!...lasa ca dupa ce se fac bine baietii,o sa iti scoti "parleala"...poate acu' de 8 martie??? la baieti sa se faca repede bine!

Alus,hai ca v-ati distrat frumos ...si e bine ca v-ati facut prieteni noi-pe Cristina si sotul ei...pup pe Julia mica si blonda!

moammaaa! Cami ce de mai vorbeste Sebi!...cred ca iti vine sa-l "papi" tot cand scoate cate o "perluta" de gen "capu meu"-hihihi...mey...chiar ca sunt mari copilasii nostri..acusica incepem cu perle de-adevaratelea... nazdravanul ochios-frumos!
Cami,da-e frumoasa pasiunea sotului...in general le construieste singur,plus ca face el si partea electronica...insa chiar cel din filmulet nu e facut de el.

Feteleeeee...am descoperit si io in Sibiu un loc de joaca gen Kiddy-Land..ii spune :"Hopa-Tzopa"...noroc cu o prietena ca ne-a scos azi din casa...am insa un singur regret...am plecat in graba mare si am uitat...aparatul de fotografiat...insa din pozele Lauretei,va pot spune ca seamana ca doua picaturi de apa..a fost suuuper bine...Victor desi a fost prima data intr-un asemenea loc,s-a simtit minunat,am stat aproape 2 ore jumatate...Singura chestie a fost ca nu prea le vroia pe "tanti-le" din sala ci numai cu mine...m-a alergat de colo-colo (da' a fost un bun exercitiu de gimnastica-hihihi)...La noi costa intrarea pentru copil 150.000 lei plus ce mai consumi acolo,daca vrei...Victor a papat si o portie buna de cartofi prajiti(nu aruncati cu rosii-stiu ca nu sunt foarte indicati-da' o data merge,nu?)...toate chestiile de la bar sunt scumpe,dar nu te obliga nimeni sa iei ceva...si apoi nici nu as fi avut timp de stat la masa......Data viitoare iau aparatul!(noi am lasat acolo 250.000 cu sucuri si cartofi prajiti)...In drum spre casa,mai ca nu a adormit in masina..dar cum am ajuns acasa,s-a inviorat,a fugit la tati si a inceput sa-i vorbeasca in "chineza" lui...noi am banuit ca ii povestea cum a fost.Azi a adormit la ora 21...asa ca...sper ca tati va avea o noapte linistita.

Diana,zau ca merita din cand in cand distractia asta-chiar daca e scumpicel!

Va pup pe toate si va doresc si voua o Noapte Linistita!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!

pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Vanesa multa sanatate la pui oooof bolile astea

anacami uaaaaaa sala zici?Vreau si euuuuu.De cand zic si nu ajung.Pupici multi la Sebisor vorbaretz(pun tot timpul filmuletzele Inisa e topita dupa Sebi cand vorbeste)

cius eeee in sfarsit am vorbit pe YM.Ce fain ca ati descoperit locul de joaca,acum aveti unde da faliment,ce numai noi?

alus ma bucur ca v ati simtit bine

No acum sa ma plang si io.Nu stiu ce sa ma fac cu greatza deja au trecut atata zile.M am sculat azi dimineatza pe la 5 cu stare de voma groaznica,dureri de cap rau de tot si o stare generala rea mai aveam un pic si lesinam.Eram toata amortita de rau ce imi era de la mijloc in sus.Am luat metoclopramid si am scapat de varsaturi dar dupa aia aveam o durere crunta de cap si am luat Ketorol.Sotul meu a fost tare speriat zicea ca n am pic de sange pe fatza eram alba ca varul,a vrut sa sune la salvare ca noi nu aveam cum sa plecam cu masina noastra cu Inisa la 5 dimineatza(rau cand nu ai pe cineva aproape).
Deci,eu tot ma gandeam la bila,colecist,fiere deci ceva pe acolo,de aia o intrebam pe Paloma de simptome.Acum am mancat si mi e greatza iarasi,deci dupa ce mananc mi e greatza si ma apuca bufeurile uuuf.
Sper sa nu se mai repete chestia asta ca deja sunt epuizata de durerile de cap.

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pd spune:

Laureta, eu zic sa dai fuga la un doctor, sa faci o ecografie sa nu ajungi ca mine. M-ai intrebat de operatie, nu mi-a facut laparoscopic ca erau prea multe pietre si prea mari, asa ca am o taietura "frumoasa", noroc ca nu e mare. Poate la tine e altceva. Ceva cu ochi?

Anacami, mi-a mai fost rau de cateva ori, dar doar dureri mai puternice in capul pieptului si putin in dreapta, fara greturi si varsaturi. Au inceput cam la 10 luni de la nastere. Doctorul mi-a spus ca pot aparea probleme cu bila dupa o sarcina.

Vanessa, sanatate multa piticilor tai.

Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

'neata fetele

Vanesa mey imi pare rau ca sunt puii bolnaviori. sa se faca bine si tie

Simona super ca avet unde va juca cand e urat afara.

Laureta fuguta la doctor ca nu e de glumit. Inisa are nevoie de o mamica sanatoasa.

Camelia Super Sebi dulci

Alus Sa va fie de bine.

Bianca e mai bine, ieri nu a mai facut febra da azi tot dau o fuga la doctor cu ea sa vedem care e cauza. Ieri am facut mancare si l-am rugat pe sot sa stea cu ea ca vroia numai in "iate" (brate) la mine. Iar dupa ce am mancat se uita cu coada ochiului la tasu si zicea "pace", sa o lase in pace.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Vanessa, cu mare interziere "La multi ani!". Insanatosire rapida micutilor!

Laureta, te trag de doua ori de urechi: Prima data, pt ca iar nu te ingrijesti de sanatatea ta si a doua oara pt ca ma oftici cu dusul la sala. Eu am vazut poze cu tine si esti slabaaaaaaaa si inaltaaaaaaa, asa ca lasa prostiile si mai bine du-te la medic.

Anacami, Cius, parca voi m-ati intrebat daca mergem des la McDonald's. Acum a fost a 4-a oara, am fost de doua ori in tramvai la petrecerile unor copilasi, o data cand ne-am intalnit cu oltencele de pe forum si acum. Mie imi place pt ca nu se fumeaza, nu gasesti la noi decat f rar un loc unde sa poti merge cu copilul fara grija asta. Cand despre cartofii prajiti, eu zic ca nu-i grav daca mai papa si puii din cand in cand.

Nicoleta, f bine ca o duci pe Bia la dr. Trebuie sa stii despre ce-i vorba, chiar daca e mai bine acum.

Noi am fost ieri in parcul nostru cel frumos si am experimentat prima plimbare cu trenuletul pt colipasi. Din pacate, nu am avut camera la noi, sa va arat ce bine imi statea in trenulet printre pusiuleti de 2-4 ani (n-am avut curaj sa-l lasam singur pe Dl. Sucila, chiar daca trenul mergea f incet). Cand am coborat din trenulet a inceput sa tipe "tontu, tontu", adica "trenul, trenul", l-am luat taras de-acolo si a trebuit sa iesim pe alta parte din parc, pt a evita zona resp. Nu credeam ca am asemenea copil scandalagiu, a facut un adevarat circ.

va pup!

Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)

poze

Mergi la inceput

Pina se raceste papa lui Inisa scriu si io doo randuri.
Nu mi a mai fost rau am luat pastilutze si is mai bine.Dar tot ajung la doctor ,vreau sa fac o echografie abdominala la Victor Babes dar astept sa imi treaca ciclul.Acum 2-3 saptamani am facut una ginecologica ca nu fusesem de cand am nascut ,era totul bine chistuletzele la locul lor dar fara probleme mari.
Ieri am mers un pic la IOR si am vrut s-o duc la locul de joaca de acolo dar arata jalnic,noroi,zapada,apa asa ca am plecat ,nu va spun ce scandal si urlat mi a facut Inisa.Nu stiam ca sa i fac urla si vroia la topogan la noroi.Am luato in sus si direct la masina,si am mers in Mall oricum trebuia sa luam ceva de acolo asa ca a apucat si ea sa se joace un pic.

bertha pai eu vreau la sala nu sa slabesc,vreau sa fac miscare ca m am molesit stand.Plus ca am nevoie de miscare si pentru coloana.
Deci si Darius face scandal m am mai linistit

tnicoleta bafta la doctor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bertha spune:

Laureta, pt coloana e bine sa faci gimnastica medicala intr-un centru de fizioterapie. Personalul de acolo iti arata exact ce exercitii sa faci, in functie de zona afectata.

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bertha

Laureta, pt coloana e bine sa faci gimnastica medicala intr-un centru de fizioterapie. Personalul de acolo iti arata exact ce exercitii sa faci, in functie de zona afectata.

poze

bertha daaaa stiu,dar deja am facut cateva sedinte la un centru de fizioterapie.Am si vorbit cu doctorul de acolo daca merg la sala ce NU am voie sa fac si mi a explicat.In principiu eu nu trebuie sa ridic greutati(cea ce nu pra tin cont cu Inisa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna!
Laureta, mi-ar face placere sa mai mearga cineva cu mine!Problema este ce poti sa faci? Te bagi la aerobic? Cred ca ai putea sa le faci in ritmul tau. La Budapesta am vazut ca au si un fel de aerobic-dans, cred ca este interesant- dar nu stiu daca ma potrivesc ca program. Poate gasim si o sala mai langa tine, ca pt. mine ar fi cam aceeasi distanta comparativ cu Budapesta!
Vanessa, imi pare rau!va doresc multa sanatate! Sa vina primavara mai repede, si la propriu si la figurat!
Bertha, am fost si noi intr-un trenulet de la Mc la ziua unui copil; ne-au servit cu fasii din piept de pui (Mc Nuggets parca), cartofi si suc natural.Important este ca s-a distract f. bine.

Laureta, si noi am fost duminica in IOr, la locul de joaca cu multe chestii...Zapada tocmai se topise, noroi si apaaaa la greu! Erau copii cu tatici, au intrat pana la glezne in apa; am vazut ca tati nu le zicea absolut nimic; toboganele pline de noroi, va inchipuiti cum erau pe haine.Dar se distrau pustanii...La fel am patit si eu cu Sebi, am plecat cu urlete, nu reuseam sa-l mai tin in brate de ce se agita (incepuse sa ma loveasca cu mainile si picioarele)

Camelia si Sebastian (26 mai 2004)

Mergi la inceput