Copilasi de Mai - Iunie 2004 (69)
Raspunsuri - Pagina 2
tnicoleta spune:
Laurina sper si eu sa nu fie nevoie de doctor.
dulci lui Mihanea. Si eu tot pe furis plec ca altfel e prapad. Nu pot nici macar sa pronunt cuvantul "plec" ca incepe sa urle.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
cius22 spune:
Ioooi-ioooi,Paloma-mii de scuze,io nici macar nu am observat ca tu ai schimbat paginutza...Acu' intelegi de ce te admir io pe tine?-mereu pe faza!(noroc cu Nico-ca altfel habar nu aveam).Sper ca acum te simti mult mai bine,fara "bolovani" si ca deja poti sa papi aproape orice.Multi pupi dulci,tie si Cristinutei!
Laurina,ce bine ca macar spunr "pa" si va puteti strecura...la noi,circul incepe cand vede ca mi-am schimbat camasa de noapte cu haine de zi...deja stie si vine sa ma dezbrace,plange ca nu-i iese figura si tati il ia in brate,pleaca cu el in alta camera si eu plec auzindu-l cum urla...mi se rupe inima in fiecare dimineata..da'ce pot sa fac?
Nico,sper din suflet sa nu fie bolnavioara Bia...e destul cu febra asta-poate fi din orice cauza...papa bine?(ca io stiu ca atunci cand ii doare gatutzul nu mai prea vor sa pape)...

Iar de kile...ia mami de aici,la liber,cate poftesti...si mai invit si pe altele,ca 5 is prea putine!...HAI LA KILE,NEAMULEEE!
Bertha-io acum ma duc sa-l vad pe frumusetea Rara!..da' nici nu ma indoiesc ca e mai putin decat Frumusete rara!...
Laureta,stii cand am vorbit io cu Nally? cand postase ea langa numele ei,intrebarea cu ..salata de fructe...cred ca acu' vreo 2-3 zile...da' io-s cam chiauna cu timpul asa ca...
...da' acu' daca tot te prind odata pe linie...o sa ma "capresc" si io cu voi...ok?![]()
Madisor,si io dau cam greu jos,mai ales ca saptamana asta nu prea m-am abatut(in afara de acele...banane) si vaz ca stau pe loc...da' mergem mai departe,nu? orice ar fi...Ceea ce ma bucura mult este ca acest regim nu ma...sleieste.Ma simt poate chiar mai bine decat inainte.La LUPTA!
piticii tai frumosi!
Irinel,Diana,Carmen-
pe 
No,la noi tatie bunie!...papa bine baietu,urla bine baietu...asadara,face ce trebe,nu?
Va doresc un week-end cu SOARE si cu floricele!

Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
anacami spune:
Buna,buna!
M-a luat o durere de cap, de nu vad tastatura! Ce se intampla cu mine, nu stiu!!Toata saptamana nu m-am simtit prea bine (nu sunt insarcinata,de abia am terminat cu...)
Ura, vine weekendul, azi dimineata de abia m-am trezit sa plec la serviciu (somn+lene)
Si daca vorbiti de kg in plus, am si eu destule, si parca se aduna pe zi ce trece mai mult; am incercat si cura de slabire, dar nu prea s-au vazut rezultate (cred ca mai bine as astepta primavara-vara, iarna cred ca slabesc f. greu).
Berta, am vazut pozele; super.Mergeti des la Mc? Darius este cavaler in toata firea; de zambaret nu mai vorbesc! Unde va mutati in Bucuresti?Bafta multa!
Simona, in weekend are acelasi program? Nu poti sa-l trezesti mai devreme si sa nu il culci decat pana intr-o anumita ora? Eu vorbesc, ca Sebi al meu se culca aproape in fiecare seara la 12-1, si se trezeste la 10, exceptie (binenteles) in weekend, cand ii "administrez" eu orele de somn!Voi ce faceti cu Victor dupa ce implineste 2 ani, cu cine o sa stea?
Laurina, din acelasi motiv (sa nu ne mai "trambalam" cu trezitul si mutatul dimineata) Sebastian doarme in ultimul timp, in zilele din cursul saptamanii, la bunici (si pe noi ne desparte doar un etaj- radeam ca daca nu ar fi fost cineva intre noi, puteam sa ne facem scara interioara
).Cu casa nu ar fi problema, oricum s-ar plictisi doar intr-un loc, mai ales acum cand nu prea mai iese afara.Seara, inainte de culcare, ne cere sa-l plimbam pana sus ("brate", "capu"-adica sa-i punem caciula pe cap, "sus" (adica "start"=sa-l ducem sus).
Madisor, waw, cati finuti ai ? eu nu am botezat sau cununat nici o data (desi ne-am casatorit de aproape 3 ani).Am intentia sa o fac, dar nici nu am fost (inca) solicitata...Distractie placuta!Sa va traiasca si sa fie fericiti si sanatosi!Acum trebuie sa le botezati si primul copil,nu? ![]()
Irinel, multa sanatate! Este bine totusi sa nu vina prea devreme, lasa sa stea cat mai mult la caldurica, pana la termen; acolo este cel mai bine pt. ei.Eu l-am nascut la 37 saptamani, eram nerabdatoare inca din primele si imi doream sa nasc chiar mai repede de termen; cand mai are cate o problema (a avut hidrocel, mai am unele fixuri cu sangele-la ultimele analize avea nr. f. mare de trombocite, ...) si ma gandesc ca s-au "tras" si de la asta!
Aaaa,o intrebare pt. fetele care au depus dosar pt. stimulent: ati primit vreo notificare, bani?!?eu nimic, dar mai astept 
Camelia si Sebastian
(26 mai 2004)
tnicoleta spune:
Camelia io n-am primit nimic, desi m-am plimbat pe la posta cateva zile.
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
cius22 spune:
Cami,azi de ex...nu a vrut sa doarma la pranz,dar am facut tot posibilul sa nu adoarma pe la 18-cand vroia el...daca adormea atunci...in mod sigur,la 4 dimineata,ne jucam cu masinute...
...ne-am straduit noi sa-l tinem,da' la 7 juma,a cazut lat pe canapea si a adormit in funduletz...bietul kupil...acu' sa vedem...Cat priveste ,ce facem cu el dupa 2 ani...grea intrebare Cami...in primul rand la noi nu exista decat o singura bunica (mama mea),dar care de-abia se ingrijeste pe ea(slava Domnului,ca inca e oarecum in putere...insa nu putem sa-i cerem sa aiba grija de Victor deoarece nu l-ar putea ridica-sufera de o artrita deformanta la brate si de abia tine obiecte mici si usoare in maini).Singura solutie care se intrevede la noi este cresa...nu prea avem de ales.(la bona,nu ne putem gandi,din mai multe motive).Am auzit ca exista una cu conditii si ingrijire buna...dar inca mai aman vizita la locul cu pricina,nu stiu din ce motiv...cam asta ar fi.
lui Sebi si ai putintica rabdare-starea asta a ta,ar putea fi din cauza iernii prelungite...incearca cu o mica cura cu lamaie(sa bei suc de lamaie,cat poti de mult)
Bertha,ioi ce dulceata! imi dai voie sa "pap" un pic din obrajorii aia razaretzi??? e super dulce Frumusetea Rara...si ce frumos va sta impreuna,cap la cap...ai,te muti la Bucuresti???(mey..da' nu mai papati la Mc Donald,ca nu e prea sanatos,da?)
Nico,cum mai e Bia? tu ai terminat revista?...ce mai dr.,sa nu vina acasa...

la toate mamicutele!
Nu fac nimic,da'mi ia toata ziua!![]()
pozesi www.dropshots.com/cius22" target="_blank">filmulete
Simona,mami de Victor scump si printesa Roxy
laureta spune:
Am aterizat si eu in sfarsit.Azi nu am avut net juma de zi.
Am iesit in seara asta la alt loc de joaca la Kiddy Land (anacami acolo unde ne ai spus tu).Locul e superb multe jucari si spatiu.Anacami apropo sa schimbat pretul este 250 in timpul saptamani si 300 week end plus 50 pe parinte(si bei ceva la bar).Deci am dat 350
.Am pus si niste poze si un filmuletz cat m au tinut bateriile de la camera.
bertha am vazut pozele cu frumosul tau
.E voinic si arata foarte bine.Si mamica e frumoasa![]()
cius primit mesaju offline ca nu aveam net ,lasa ca ne gasim noi o data si o data
tnicoleta pupici lui Bia sa se faca repede bine,cum se mai simte?
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
DianaR spune:
Bertha, frumusetea rara e un scump iar tu o mamica f. frumoasa!
Irinel, pai artroza ca babele? Glumesc...![]()
Cius, multam de intrebare ma simt bine, inca pot urca trei etaje cu mandrul in brate... Daca manc mai mult atunci simt ca oricum m-as aseza nu mai am loc sa respir, in rest ii bine... Aaaa si pipi des, stiti si voi.
Nicoleta, tin-te bine ca-ti trimit kg de sa nu le poti duce... Mai un pic sa iasa Timea si primesti ![]()
Petrecere placuta Madisor!
Laureta, ioi 350000... Ma doare sufletul... Zgarcita rau, hmmm vai de mine.
Pupici la toata lumea!
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (28+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
laureta spune:
Diana urci 3 etaje cu piticu in bratzeeee vaiii de mine,si poti???
Si de 350 da si mie mi sa parut mult dar...nu e cale de intoarcere dai mergi pina acolo
.
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
pd spune:
La multi ani Vanessa!
Multa sanatate si bucurii!
Eu sunt mult mai bine, operatia ma mai doare foarte putin. Luni ma duc sa-mi scoata firele. Singurul lucru care ma deranjeaza este ca nu pot sa o iau pe Cristina in brate si din ce mi-a spus doctorul nici nu e recomandat prea curand.
Cristina s-a reobisnuit cu programul de acasa, ca am zapacit-o de cap in ultimul timp, ba dusa la mama, ba la cumnata-mea. Plus ca mama a rasfatat-o cam tare si a trebuit sa facem un pic de instructie.
Un week-end placut tuturor!
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
alus spune:
Vanesa LA MULTI ANI sa ti se implineasca toate dorintele
iti ureaza Alus si Julia Astazi la Ambasada vom bea si in sanatatea ta 
mica futbolista :-))
Alus
+ Julia
Poze Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia