Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 4
maraki spune:
Ana sa va traiasca micuta crestina
ma bucur ca ai venit, toate am intrebat de tine
Sa poarte Francesca sanatoasa tot ce a primit
Cum a fost la botez? Asteptam pozele,pe ale Ioanei le-am vazut![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Ana e imposibil sa nu fie fenicul in Spania! Afla care e denumirea stiintifica si te duci la farmacie sa cumperi
Pana atunci bea doar kimen si anason ca mi se pare suspect ceaiul ala melisa....
Fetelor, daca aveti timp maine, am pus niste poze in album( facute astazi )va pup pe toate, noapte buna si somn linistit!
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
utocatalina spune:
Neata, hai ca am aparut si io..Ieri de la 14 la 22 nu a dormit decit 30 de minute...vroiam mai mult in brate, dar o si durea nitel burta ca iar a facut kk moale..In fine la 22 s-a culcat si a dormit pina la 3:30 cind i-am dat sa pape, desi ea nu prea vroia, ci se scremea sa faca kk, nu reusea, asa ca am ajutat-o cu termometru..a facut putin, asa ca se mai screme acum si in vis..nici la 6 nu a papat cine stie ce..Sun fericita ca este deja a 3-a noapte in care dorm cu Dan si ea este asa linistita...sper sa nu cobesc si sa o apuce iar..
Anca Oltean felicitari pentru lungana..56! 
Pisoi astept si eu vizita doctoritei de luni sau a mamei de duminica, ca si Bia fonfaie intr-una si mai cam speriat cu ce ai zic! Nasol cu mucisorii astia!
Janina, pai nu ziceai tu ca ti-e dor de un ciclu? Na ca acum ai parte de unul mai lung
Pe mine m-au tinut lohiile care 5 sapt..
Giova zici ca ti-a venit cm? Eu nu pricep care e faza, de la unele din noi care alaptam nu ne-a venit, dar la altele ba
..Eu inca fara cm desi au trecut peste 2 luni de la nastere, dar sa stii ca am zile in care ma doare ca la ciclu, de mereu zic ca-mi vine. Nasol ca s-a umplut de kk dar bine ca s-a eliberat..Zici ca si cu 3 tot plin de kk a fost? Eu trebuie sa iau masuri ca ieri de 2 ori am gasit-o kk pe spate cu pampersii astia..macar sa ii termin sa vad daca si cu 3 se intimpla la fel. Sper ca nu!Azi dam drumul la
. Te tin la curent!![]()
Maraki felicitari pentru geaca, caciulita si restul..Sa le poarte Angelos
sanatos!
Ana_m felicitari pentru crestinare...super..asteptam pozicile! Fa poze si la bijuuri..auzi cred ca i-ar mai trebui un inel!![]()
Monica chiar imbecili vecinii..noua vad ca inca nu ne-a batut nici Jr nici vecinii de deasupra desi sincera sa fiu, se aude tot..deci ceva concerte de ale Biei tot le-au auzit!
Dar bine ca stau linistiti, ca Dan e cam iute la manie si cred ca i-ar cam capaci
Am si uitat sa va zic ca ieri a fost baba mea si a Biei..a fost ok, nici prea frumoasa, dar nici prea urita..ma uit acum pe fereastra si vad ca e soare..oare va fi frumos sa mai trag si eu o plimbare cu Bia? Sper sa se topeasca zapada ca ieri m-am impotmolit de citeva ori cu carutul!A cui baba e azi?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
utocatalina spune:
Maraki am vazut pozele cu grasanul! Mama ce mare e! Si i-am vazut si dosul cu girafe si fata cu pui!
Iar tu arati f.bine..se vede ca ai slabit! Auzi tu ai ochii negri sau albastri?
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
anasebe spune:
Pisoi Magazin "eu si mami" gasesti in carrefour militari, de abia s-a deschis or mai fi si altele dar habar n-am. Produse de la coccodrillo mai gasesti si in Sir( dar nu ma intreba in care din magazinase) si in magazinele Happy Baby. Tiberiu are foarte putine haine albastre. Il imbrac mai mult in galben, portocaliu, culori deschise. Carutul e gri cu rosu, patura pt. carut e rosie, toata lumea imi spune ca e fetita! Dar nu-mi place albastrul ala inchis asa ca....
Maraki Te pup dulce si multam de ajutor. Ma duc sa-ti vad pozele.
ana sebe + tiberiu
poze tiberiu stefan: http://photos.yahoo.com/ana_sebe
Florinini spune:
Felicitari Maria si AncaOltean ptr. printese, multa sanatate si sa fie mancacioase
Na uite ca am ajuns si aici...da stati sa ma opresc din
ca nu-mi vine sa cred ca am ajuns aici...Asa cum a zis Giova a fost frumos in cele 9 luni si ne-am simtit bine impreuna...nici nu realizam atunci ce bucurii ne asteapta si uite acum suntem cu bebeii langa noi care mai cu ei in brate care mai mulgandu-ne...
Mai eu tot am probleme sa ma conectez la dc, sper ca acum cu trecerea la noul capitol sa fie mai bine, reusesc sa citesc si cand sa scriu..pauza
Giovafelicitari ptr. deschiderea drumului spre scutecele, foarte frumos si emotionant mesajul tau...pupici tie si lui Marcolino
Felicit pe toti bebeii crestini sa fie sanatosi si ocrotiti de acum inainte de duhul sfant
Cata sa traiasca micuta ta uite ce repede a trecut vremea..mai tii minte cand eram la Endometru? mama ce mult a mai trecut...
Apropo de asta Maraki si au am bantuit pe la Endometru si am ramas gravida cu o saptamana inaintea ta , mai tii minte? pupici lui Angelo am vazut pozicile vai ce scump si dulce e...iar tu arati foarte bine
.
Giovasa sti ca si David se uit ala tablouri inca chiar de la o luna...poate il mosteneste pe taica-su ca el e cu tablourile si cu pictatul...sper deosebire de tine pot sa zic ca ar putea sa aiba inclinatie spre pictura. E asa de dragut se uita si ar sta minute in sir nemiscat privind la tablouri.
Mirela ai grija mare de puiutul Dani sa nu se deshidrateze ca e foarte usor de intamplat la bebei, dai sa bea mult ceai asa cum a zis Cata, de menta si da-i si apa dar fiarta si racita si sa nu io dai rece incalzeste-o un pic in cuptorul cu microunde asa cat sa nu-i racesti gatutul lui bebe Dani. mai incerca si cu ceai de musetel ca are proprietati antiseptice si ajuta un pic si sa strnga burticuta. Uite o
sa treaca KK moale.
Moni mersi de aprecierile la adresa lui David, pupici lui Diana
. Ce repede ai promis-o si tu pe fata ta
...sotul e innebunit cand o ved e cu paturica aia rosie si cu gurita aia scumpica, pacat ca David nu pricepe inca dar taica-su cauta inca de pe acum fata ptr. el
.
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
paula2003 spune:
Ce ma biucur ca suntem bebelusi...
Nazdravanul meu face numai nazbatii, totata ziua gangureste si daca eu ii vorbesc si el spune ceva in legea lui, daca tac si ma uit la el ma invita sa discutam. Imi tot plangea depa ora 14 si acum i-am introdus putin lapte praf in laptele meu. Nu cred ca se satura si tot cerea papa. Azi suntem la a 2 zi de lapte praf si sa vedem cum va evolua. Alexa il iubeste foarte mult, il spala, il pupa si il mai trage de cate o mana. Intr-o zi ii tot baga degetele in gura sa vada ce este acolo si mititelul deschidea gura si se juca cu ea. Nu pot sa-i las singuri nesupravegheati, imi e frica, fetita vrea sa cunoasca si baga degetele peste tot. Imi este frica sa nu-i bage si in ochi.
A luat de la nastere si pana azi(a facut 2 luni) 5kg si 700g, eu sunt multumita de cum a evoluat si cat de lung s-a facut. Abia astept sa mearga si sa mergem in parc cu totii sa ne jucam.
Paula cu Paul & Alexandra
utocatalina spune:
Florinini pupicei...eu imi aduc aminte cum am bintuit peste tot..si acum cind citeam ca la clubul scutecelor putem sa stam 4 ani, ma apuca ameteala
Hai ca m-a-m muls ca vad ca nu vrea..se screme sa faca kk! Am pus 125 in frigider pentru masa urmatoare...a..la "Bia la 2 luni" am mai pus 4 poze facute ieri!![]()
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Florinini spune:
Tatiana esti o adevarata mamica sa-ti traiasca puiutii scumpi, eu cred ca as fi luat-o pe ulei daca as fi avut 2 deodata chiar si asa cumintiei ca David si tot intram in incurcatura.
Am vazut ca unele fete s-au plans de dureri de genunchi...din pacate trebuie sa spun ca si eu vin cu aceleasi dureri si plus de asta ma dor labele picioarelor asta ce-o mai fi nu stiu...eu zic ca genunchii ne dor de la greutatea pe care am purtat-o si poate si de la faptul ca organismul nostru a fost saracit de Calciu.
Eu mai am o problema...am niste calcaie uscate....da uscateeeee de nu am mai vazut asa ceva...si coatele...uscateeeee de daca din greseala il ating pe sotul zice ca l-am zgariat. Am incercat sa ma dau cu crema..dra se pare c ain zadar...sa zic ca la coat eas maiscoate-o cumva ca e pe suprafata mai mica, dar la calcaie nu stiu ce sa fac de fapt nu sunt numai calcaiele ci toata talpa...acolo am tone de piele groasa si oricat as incerca sa o curata nu am parca nici un spor...cred ca trebuie sa merg la pedichiura sau la medic...
A patit careva asa ceva?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Cata am vazut pozele am uitat sa spun...e tare dulce si ce ochi si gurita scumpa are ![]()
La mine e regula, mai ales ca nu pot sa intru pe dc foarte des, inainte de aincepe orice pe computer vad bebeii si ce poze noi au mai aparut deci sunt in tema cu noile pozici si ..pozitii.