Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (1)
Raspunsuri - Pagina 14
Denisam spune:
Salut,
Am terminat curatenia , si rufele de spalat siintins, mai treb sa dau cu mopul si sa merg la sala 1h si sa imi vad serialul si apoi iara cum zice Moni- papa, la pitica si noi si somn sper, ca is cam restanta.
Ana- superb Tiberiu, mi se pare ca la cap seaman perfect cu emma, cand m-am uitat la el acuma, parca o vedeam pe dulcineea mea![]()
Giova- tu chiar vrei sa te tzii duap reguliel astora de aici cu 6 luni exclusiv san, nu incepi si tu macar pe la 4 luni o diversificare adevarat ca nu mai papa dn 3 in 3h, dar va vrea mai mult, cel putin 200-230ml la o masa, si crezi ca e mai bine doar asa, eu stiu ca pe masura ce cresc e tot mai greu sa le diversifici gustul ca si introducerea biberonului, etc.Asta din ifnormatziile mele, dar fiecare face cum crede.
O noapte buna si pupicei, merg sa beau 'ceaiul cel fermecat!'
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
monica70 spune:
GIOVA ... ha ha, pai daca vrea la trei luni papa numai din trei in trei ore e inca bine! Fac chef! Ca acum vrea si din ora in ora papa si sa doarma la san etc.
Nu papa mult, doar ca vrea acolo ca acolo-i bine! Si daca ati auzi-o ce oftat trage cand dupa plansetele de rigoare, e in sfarsit cu tzatzu in gura! Si cum o tine cu manutza - e proprietatea ei personala! Iar cand se indura sa-i dea drumul - fara sa i-o scot eu cu fortza,ca asta-i regula - atunci isi tranteste capusorul pe tzatza ,se cuibareste ca pe o perna,doarme si nici nu mai misca in front! Cum o pun sa doarma in pat ... incepe aerobicul 
Acum chiar ca ma culc!
Somn usor si ... fara pauze!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

T_Ioana spune:
Irina mi-a stat si mie inima cand am vazut ce face nazdravanul de Mario, ma gandeam mai ales ca si la noi in dormitor se face la un moment dat spatiu intre patut si patul nostru (aluneca patutul pe parchet) dara distanta este de maxim 15 cm....Oricum, imi inchipui ce trebuie sa fi fost in sufletul tau....
Giova, tu vrei 6 luni exclusiv san? Adica sa nu ii dai nimic altceva? Eu sper sa am laptic pana la un an, sa ii dau doar lapte de san, dar sa incep la 4 luni-4 luni jumate diversificarea. ideea e ca nu asa vrea sa-i dau deloc formula.
Janina, de ce nu mai vrei la Odisee, esti ferma pe pozitii?! Cine stie peste un an sau 2 cum vei gandi....
Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Denisa eu asa as vrea. acum sa vedem si in functie de laptic si ,mmai ales de bebe.
la Emma.
Moni, imi si imaginam scena. ce frumosss!!! si al meu tine de tzitzi, dar mai ales ii place sa se tina cu mana de sutien, de partea dintre sani. e total cum cauta sa se prinda de partea aia. o data nu aveam sutien si s-a prins de maneca, dragul meu. somn usor si tie.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
maraki spune:
Giova in perioada cand mi-a venit CM ma mulgeam,tot alaptat este nu? Am avut 10 zile si debit foarte mare
Anasebe super frumoase tablourile bunicii tale
vezi ca poza 30 chiar m-a lasat masca: ce mult seamana Tiberiu cu Angelo cand doarme
Acum ma uit mai departe la poze ca am ramas la 30 ![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Si poza 37 !!!!
Monica
Giova spune:
Maraki tot alaptat este. ma bucur ca nu sunt singura cu asa ceva. dar poate ca era miniciclul, care apare in sapt.4-6. poate si la mine este ala, dar a aparut mai tarziu. nu stiu.
daca tot te uiti la poze, am pus si eu 2 cu Marco.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
maraki spune:
Hai ca ne-am pus pe Tiberiu
Denisa vede ca seamana cu Emma si mie mi se pare ca seamana cu Angelo
Oricum sant foarte misto pozele, este un scumpic si un frumos
Il prinde foarte bine si salopeta
Fetelor voi ati uitat ce a patimit si biata Janine in trim. 3 de graviditate? Eu si cu ea ce ne mai plangeam si spuneam ca este cea mai nasoala si grea perioada din viata noastra
Monica
Giova spune:
Maraki toate se uita. eu am uitat si sapt. de depresie, si noptile cu colici, si greturile din primele 3 luni, tot, ce mai.
si zic ca mai vreau un bebe, dar o
. dar peste 2-3 ani.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maraki spune:
Giova cand deschizi un nou cap. sa pui in coloana cap. de la mamici, asa nu se mai labarteaza pagina. Eu nu am uitat prin ce am trecut,bine ca nici eu nu mai am 20 de ani insa o sarcina atat de grea cum am avut-o pe asta, nici ca as mai repeta-o. CM la mine nu a fost mini
chiar intrasem la banuieli ca poate fi hemoragie![]()
Monica