Aspirante optimiste - 185
Raspunsuri - Pagina 4

alionushca spune:
Salut dragele mele
Pai cum v-am spus am fost de dimineata la
Pentru inceput bine, eu sunt c-am mofturoasa, dupa atitea medici, si atrag atentia la toate, chiar si la aspectul exterior al medicului, cum imi explica, pot pune intrebari si daca imi mai raspunde, dar cred toate care vrem un bebe sanatos atragem atentia la toate.
S-a uitat la faimoasa mea analiza clamydia si a spus ca .... confrom datelor indicate eu ...nu am clamydii , pai totul e bine da pe cine sa cred pe un doctor sau pe acesta
Ei, medicul mi-a spus sa mai fac o analiza pentru hlamidii, nu stiu cum se numeste mi-a scris el 3 litere pe hirtie, si inca in rusa, oricum eu analiza asta nu am dat-o. Ma duc miine si va spun in romina cu ce se maninca asta. Pentru ca mie imi trebuie dovezi ca nu-i nimic nimic clamydii
A mai spus mediclu ca trebui sa-mi faca un control general al organelor genitale, dupa cum vedeti eu abia sunt la inceputul inceputurilor , unicul lucru ce am facut e cu acidul folic si vit. E, m-a laudat
, am 4 luni de cind le iau.
Miine ma duc sa-mi faca controlul general, azi intirziam la servici, dupa - a spus ca mai vorbim.
Nu stiu cum va fi miine dar azi am impresii bunicele, miine vad. Da cu clamydia chiar m-am buimacit ,daca dau analiza miine- atunci luni ma dezbuimacesc
Iaca asa
Eu va , mai diseara intru sa mai vorbim acum vine sefu
,
Numai bine
Aliona

asi spune:
Bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta!
Delia21 felicitari pentru baietel! toate fetele si va doresc o zi bestiala , faceti abstractie de mizeria de afara si fiti fericite!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

flori76 spune:
Laurici,sar'mana pt lamuriri.Drum bun,distractie placuta si te asteptam cu cele 2 liniute!
Vale,stiam eu .Faza-i ca si eu is innebunita dupa iarna,zapada...,dar asta numai in perioada Craciunului.Acum,de ex,in nordul Islandei ninge,iar eu ma rog sa nu ajunga ninsoarea si la noi,ca eu vreau primavara!!!
Anca W unde te-ai ascuns?Sper sa se rezolve problemele de la serviciu cat mai repede
Tabitha,bafta multa!te asteptam cu vestea cea mare
Delia,felicitari pt baietel!Sa fie sanatos,mancacios si sa va aduca numai bucurii!

chiquitita spune:
Sunteti foarte pe problema, vorbiti de chestii de care eu nu am auzit, adica nu neaparat. Ma simt foarte in urma, eu inca incerc normal... Daca ma dor ovarele dupa ovulatie inseamna ca nu am ramas, nu? Ca e o raceala si numic???

irinush4u spune:
va multumesc din suflet tuturor.
sunt atatea probleme care ma macina, si la care astept raspunsuri care se pare ca nu mai vin.
insa incerc macar cateva sa le postez, poate , poate, cineva ma lumineaza.deci marti la monitorizare aveam E=12, OS -18.5, OD-18, si miercuri fac pregnyl.desi doctora imi zisese de 5000 unitati, asistenta mi-a facut 15.000 de unitati.joi am facut IA insa la echo nu se mai vedea niciun folicul.e grav ca erau deja sparti, e mai bine?
si totusi...care ar putea fi explicatia , dak eu am ovulatie, spermograma sotului e buna...ce poate fi?doctori am vazut cu nemiluita.apoape ca mi-e sila sa mai merg la vreunul.nimeni nu are nici un raspuns.la toate problemele pe care le ridic...imi vine automat acelasi raspuns...TU AI MAI FOST GRAVIDA...da am fost odata in 10 ani de casnicie.prima doctorita a zis ca nu am ovulatie, apoi ca nu stiu eu cu sotul cum sa (pai...in 10 ani macar ca din greseala..si tot nimeream)...invariabli acelasi raspuns...PAI AI RAMAS...
simt ca obosesc...desi imi propun sa fiu tare.voi sunteti un exemplu.
in opinia voastra(in care am f mare incredere pentru ca va urmaresc si stiu ca sunteti trecute prin toate) unde ar trebui sa ma caut?ce investigatii sa imi mai fac????
credeti ca este o solutie FIV in cazul meu???
Irinush

Tabitha spune:
irinush: eu zic asa. Ar fi fost bine ca ovulatia sa aiba loc putin dupa IA, dar nici inainte nu e f. rau. Stiu ca un ovul traieste 4-24 ore, asa ca exista sanse sa se fi prins ceva.
Sa stii ca si eu am mai ramas o data insarcinata, dar intre timp sotul meu a devenit azoospermic si la mine s-au infundat ambele trompe. Asa ca, daca voi stiti ca spermograma sotului e ok, vezi daca trompele tale sunt bune, adica fa o laparo. Si dupa aia, daca totul e ok, eu zic sa mai incercati cu contact sexual dirijat sau IA si abia peste vreo 6 luni sa va ganditi la FIV.

Tabitha spune:
chiquitata: nu stiu ce sa zic de durerile tale, mai ales ca esti sigura ca au fost dupa ovulatie... Nu este posibil sa fi fost chiar ovulatia?