Aspirante optimiste - 185

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Ei bine, eu am curaj sa ma inscriu in concurs... ma pregatesc de a 4-a ISA cu acelasi entuziasm ca prima data. Nu am facut o depresie dupa prima nereusita pt simplul motiv ca nu consider ca o ISA are mult mai mult procent de reusita decat un contact sexual normal in perioada fertila, dar atunci cand e vorba de oligospermie (cum e cazul nostru) e mai bine asa. Si merg inainte! Va pup si sper sa numaram cat mai putine IAS pana la victoria finala!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Bravo Avalon asa imi placi, puternica si hotarata!

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna seara,fetelor!!!!
Va scriu furioasa pt ca rusii inca nu au venit!!!!stau si ii astept toata ziua,merg din ora in ora la baie si nici cel mai mic semn!
irinush,bine ai venit printre noi,imi pare rau pentru experienta nefericita prin care ai trecut dar sunt sigura ca de data asta va fi mult mai bine!!
Tabitha,asteptam vestea cea mare!
Va pup,o seara cat mai placuta!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

curaj??????curaj?????
a spus cineva ca n'am?????
io am trecut de a 4.a IA cu brio
azi z2..ma indrept catre ce?????
catre Austria..in vacantza

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Buna dimineata fetele frumoase,

Io cam matinala deoarece azi dupa amiaza plec in Grecia. Ma duc cu sotzul putzin la odihna si la d'alea d'alea.

Tabitha, io sunt curioasa de felul meu asa ca te rog sa nu te superi!
Fa testul cand vrei tu eu insa cred ca o sa fie cu doua liniutze.
Aflu io vestea cand ma-ntorc din Grecia!

flori, in primul rand care este principiul dupa care lucreaza. Cand femeia este pe cale de a ovula, de la nivelul hipofizei sale se descarca o cantitate foarte mare de LH, hormonul luteinizant. Acest hormon are rolul de a produce ruperea foliculului care contine ovulul si in consecinta de a il elibera pe acesta in cavitatea peritoneala de unde va fi cules de catre trompe. Eliberarea ovulului are loc la 24 maxim 48 de ore de la aceasta descarcare de LH.

Testul de predictie a ovulatiei se bazeaza pe decelarea hormonului luteinizant in urina femeii si este un test calitativ. In principiu functioneaza similar cu mult mai binecunoscutele teste de sarcina, daca testul este pozitiv vor aparea doua liniute rosii, daca este negativ (adica LH-ul nu a fost eliberat in cantitati suficiente pentru a produce ovulatia) va aparea o singura liniuta, cea de control.

De obicei aceasta descarcare de LH are loc la mijlocul ciclului, adica cam in ziua a 13-a a unui ciclu de 28 de zile regulat.

Daca tu ai facut testul dupa ovulatie acesta va iesi negativ. Atentie: testul este pozitiv numai daca cele doua liniutze sunt de aceaiasi intensitate in privinta culorii. Un test care are liniutza dar este mai slab colorata decat liniutza de control este negativ.

Oricum, dupa ce faci un test de ovulatie este bine sa o controlezi si echografic, sa fi sigura ca ai ovulat.

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna dimineata!
pup fetele frumoase si va urez o zi buna
Laurici, o fi bine in vacanta si altii muncesc? sa va distrati, odihniti si sa veniti cu II
asi, scoate-o pe Delia21 de pe lista gravidutelor. tocmai mi-a trimis pozici cu bebele ei. a nascut un baietel superb pe 25 februarie.
va pupik dulce..ma intorc la treaba
aaaa..tumpi, unde esti femeie...profiti de agentul primavara?

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelianeli spune:

buna dimineata
ce vreme urata,la constanta bate vantul rau de tot
tabitha tin pumnii sa fie cu 2 liniute

pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricipani spune:

Mirelus cred ca o sa fie bineeeee...mi-a pregatit sotzul (prin cei care au grija de casa cand nu suntem noi acolo) si papa bun pentru in seara asta si lemne pt. un foc de toata frumusetzea in semineu si sper din tot sufletul ca totul sa mearga perfect.
Oricum cred ca sunt o mare norocoasa cu asa sot!

Anca Wish, tumpi unde sunteti?

Laurici
"Rau e sa dai gres dar mai rau e sa nu fi incercat sa faci ceva. Pe lumea asta, nu obtii nimic fara efort."
-Theodore Roosevelt
pozici laurici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Lauriciule drum bun si spor la d'alea d'alea.

Si pt ca tot esti tu experta, zi-mi si mie unde tr sa apara liniuta norocoasa- langa linia de control sau imediat dupa linia de max, ad in zona unde este folia aceea alba- nu stiu cum sa explic mai bine dar sper sa intelegi ce vreau. Am inceput si eu cu astea de cateva zile, teoretic azi ar tr sa ovulez. Offffffffffff

Hai lumineaza-ma si pe mine, te rooooooooooooooog

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Ma inscriu si eu la aspirante, optimista sa zicem, ca nu prea cred ca am sanse luna asta. A trecut ovulatia, am "muncit din greu" dar mor de dureri in partea stanga si nu prea stiu ce inseamna. Anexita? Atunci nu sunt sanse de bebe, nu?

Mergi la inceput