Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

La multi ani, fetelor! Sa fim iubite, sanatoase, fericite si sa avem parte in viata de tot ce e mai bun si mai frumos! (cu scuzele de rigoare pentru intarziere)

Eu sunt intr-un soi de concediu, dar am de alergat foarte mult, asa ca preferam sa fiu la serviciu. Oricum, ieri, printre picaturi, am reusit sa fac si eu niste mucenici muntenesti. Care habar n-am cum au iesit pentru aseara am iesit la cina cu Bogdan, iar azi nu am papat din ei. Dar o sa le vina si lor randul. In plimbarile mele, am ajuns ieri si pe la Carrefour (Orhideea), unde am vazut niste cufere foarte simpatice, din lemn, la pretul de 1 mil. lei vechi. Din pacate, pentru nunta noastra (180 de persoane, deci in jur de 100 de plicuri) sunt cam mici, dar pentru o nunta pe la 100 de persoane ar fi numai bune pentru a inlocui casuta de dar. Daca va intereseaza, le gasiti la raionul cu obiecte de artizanat, jos, pe ultimul rand.
In legatura cu marturiile, eu m-am orientat spre altceva in afara de bomboane, voi da cate una de familie si le voi pune pe masa de la inceput, avand un mic mesaj de multumire.
Si, daca tot discutam despre ce vom pune pe masa, mi-a traznit o idee de ultima ora: ma gandeam pe fiecare masa "sa amenajez" un cosulet pentru fumatori in care sa pun 1-2 pachete de tigari de foi, 1-2 brichete (eventual, personalizate, daca gasim o firma dispusa sa faca doar 15-20 brichete) si niste "smoke refresher" - absorbant fum de tigara (se pune in scrumiera si nu mai miroase atat de neplacut scrumul). Ce ziceti de nebunia mea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by pepenash

In plimbarile mele, am ajuns ieri si pe la Carrefour (Orhideea), unde am vazut niste cufere foarte simpatice, din lemn, la pretul de 1 mil. lei vechi.

le-am vazut si eu, sunt tare misto....am luat datele de contact ale firmei, da' inca nu am sunat ...sunt mici si pt 80 de plicuri, daramite pt 180.......sunam si vedem dk fac si dimensiuni mai mari

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Krelia, cand afli ceva, sa strigi in gura mare ca sa auda si fata Sau, daca vrei, da-mi mie datele de contact ale firmei ca ma interesez eu. Mi-a ramas gandul la ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

acolo sunt 2 materiale. ala mai incarcat e de corset/top/bluza, sau ce o fi, iar partea cealalta sunt 3 m de organza cu mult mai putine margelute, sa isi faca mama fusta.
Partea de sus e mult mai incarcata si eu sper sa arate bine, mama se teme ca e tiganesc. eu cred ca va fi cea mai eleganta soacra mica de la nunta aia.

Soacra mea sigur isi va face o rokie neagra ca ii sta f bine in asa ceva.

Eu in seara asta ies in oras pentru 8 martie cu sotiile colegilor lui Stef. Asa ca nu ati mai auzit de asa ceva?

quote:
Originally posted by Giova

Ralu super materialul, margelele alea mari vin in partea de jos a rochiei?
si invitatiile sunt misto.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by ralu_trancu

eu cred ca va fi cea mai eleganta soacra mica de la nunta aia.

da' cate soacre mici o sa fie, bey, la nunta ... aia?

ps...."soacra" e articulat au ba?? -ca, daca e, atunci imi fac mea culpa

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

avand in vedere ca e singura soacra mica de la nunta aia, o sa fie garantat cea mai eleganta. asta era ideea. coana!!!

si nu stiu io atata gramatica ca sa spun daca e articulat au ba.

quote:
Originally posted by krelia

[da' cate soacre mici o sa fie, bey, la nunta ... aia?

ps...."soacra" e articulat au ba?? -ca, daca e, atunci imi fac mea culpa

26 august 2006

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Hi-hi! Se putea sa nu-si bage si Barky nasucul? Nope! Repede, repede ... sa vada si el .....

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Krelia, te rog mult, vreau si eu datele de contact ale firmei respective...se poate sa mi le trimiti pe PM?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

alynutza

si eu am facut marturii anul trecut la nunta. si ca si ooana nu a contat ca e un obicei importat din europa occidentala, de la romano-catolici. sunt frumoase si e o amintire placuta de la nunta voatra. prajiturile si bautura se consuma imediat...si uite asa raman invitatii fara nici un souvenir de la voi. la noi ,majoritatea invitatilor nu prea stiau ce-s alea marturii si au ramas placut surprinsi de ele. la prajituri si palinca nu te mai bucuri asa tare ca la marturii; macar pana se banalizeaza si astea, e bine de profitat de moment.

anul trecut nu erau asa multe oferte si firme care sa aiba in portofoliu marturii. sin in ciuda acestui fapt,le- am comandat din italia. dar daca exista acum sansa sa le confectionati sau sa le luati din romania, faceti-o ca-s tare frumoase!

organizari usoare!!!!!!!!

roxi http://photos.yahoo.com/roxanicea

Mergi la inceput
Mergi la inceput