Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Multumesc frumos, Kateryna!
Se pare ca e un curajos mititelul tau, Giova... Sa creasca mare, frumos si destept!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by balkina

Ralnied poti sa ne detaliezi si noua ce bauturi iei? Si pt. cate persoane? Mi-e teama ca iau prea putine.

Sigur era vorba de mine in mesajul tau? Sau de Ralu Trancu (Trenurelu)???

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Gata, m-am lamurit cand am citit cel de-al doilea mesaj...
Mi se parea mie cam dubios...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

Yupyyyyyyyyy...de azi sunt mandra posesoare a invitatiilor!!!!facusem comanda la targul de la romexpo, dar tocmai azi le-am luat!!si sunt frumusele rau..ca de, sunt ale mele!!!!

cu fiecare zi mai aproape de bebe al meu!!!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

krelia.... super tare
apropo de biserica, noua cand ne-a dat chitanta pe suma de 1 meleon de lei vechi pe care a dat-o nasa cand am facut programarea, este trecuta si data si ora cand va avea loc slujba noastra, asa ca eu stau linistita! ah, si oricum cu o zi inainte dimineata mergem sa ne spovedeasca si stuff!
fetele va , ca plec acasa! ne "videm" (auzim) maine!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_Marieta spune:

Giova noi stiam ce bb cumintel si sanatos ai tu, numai tu ca o mamica protectoare te stresezi. Oricum multa sanatate micutului si voua spor la pregatiri.La Multi Ani!! pt cel 2 luni chiar dak am spus-o cu intarziere..
Moko sunt superbe invitatiile. La ce firma le-ai facut ca nu am vazut asa ceva pe piatza, dak nu este secret.
Fetelor fara rochite: aveti idee de unde se poate lua o rochita mai ieftina, ca si eu am auzit niste preturi de m-a luat groaza bugetul aferent nuntii este cam limitat si nu pot sari calucaut ceva ieftin si dragut. Ma puteti ajuta? am tot trimis mail la diverse firme care fac rochii dar probabil astia nu citesdc ca nu am primit nici-un raspuns.
Krelia eu zic ca cel mai bine dai un telefon la biserica ca sa vb cu preotul, macar sa-ti spuna la ce ora este liber, ca a inceput postul si vor fi multe slujbe mai ales ca se mai fac si festanii, si spovedanii, deci intr-un cuvant risti sa faci drumul pana acolo si degeaba.
Multa bafta tuturor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Fetelor, va pup pe toate si va urez LA MULTI ANI pentru maine. Mai bine mai devreme decat mai tarziu.
Eu ma straduiesc sa va citesc dar deocamdata sunt cu doua pagini in urma, asa ca paginile 11 si 12 le iau acasa ca ma grabesc.

Vesti:

Categoria vesti bune:

Ne luam dormitor asa ca sper sa ne mutam cat de curand (mai trebuie montata bucataria, oglinda in baie cateva aplice, de pus perdele.....dar in mare cam atat). Azi s-a dus iubi sa dea comanda pentru modelul care ne-a placut (am fost duminica sa studiem piatza).

Acum ma duc sa imi fac pozici in rochita si sa imi aleg un voal din cele trei ca deja o fi intrat la idei dl Olarasu de la White Lady, ca de o saptamana mi-a trimis corsetul si cu inca 2 voaluri (fara sa il mai pun la socoteala pe cel luat de la targ odata cu fustita) si eu nu am mai trimis inapoi nimic . Rochita mea e acasa la apartamentul nostru si ba nu am avut timp sa merg, ba cand as fi gasit timp in wk nu aveam aparat foto (ca eu il iau cu imprumut).

Sambata la examen ne-am descurcat super bine amandoi Cred ac ne incadram pe la nota 8.00... Pentru mine e excelent la cat am invatat eu... Ne iubeste DD

Categoria vesti proaste

Am racit si eu si iubi si de ieri dimineata ne curg nasurile ca robinetii. Eu multumesc lui DD ca nu ma doare capul dar iubi saracul nu e asa norocos.

Liber de 8 martie s-a dat si la noi pentru femei..dar eu ma incadrez in categoria "daca nu sunt treburi urgente"

Krelia, sanatate iti doresc...

La multi anisori lui Marcolino si din partea mea. (cu intarziere...ce-i drept).

Siii..cam atat deocamdata.

O seara buna tuturor miresicilor..

Nunta noastra: 29 iulie 2006

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Pentru 150 de persoane noi luam:

10 whisky
4 campari si 16 l de orange
4 martini
4 gin si tonic
2 vodka si suc de rosii
2 rom si cola
4 carolans
cate 1 litru de pers de vin alb demisec
eventual si ceva bere ca mereu se gaseste un bautor de bere.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by olguttza

Kreliutz, tu vinerea te gasisi, maica, sa te duci sa vb cu tata popa??? auzi, si la ora 4, cand e plina slujba...

pey deh..dk atunci avusai si io timp...de unde sa stiu ca are treburi sfintia sa?...ma dusei si io cand putui, nah....iote la ea..ce informata e..cand e liturghie..cand sunt parastase..cand e slujba nu'sh de care....hm...
sa-ntleg ca egzista shanse sa-l gasim duminica....ei bine...dk l-oi urni p'al meu d'acasa...dk nu dau o fuga singurik..poate ma si miruieste ...pe la ce ora duminica???? ...sau in fiecare zi dupa ora 7, 8 seara..aham....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Mai fetelor ... ce mai suntem cele mai tari....
Tocmai am descoperit ceva interesant...:
Top 25 subiectele cu cele mai multe raspunsuri Miresele Anului 2006 ocupa urmatoarele pozitii:
.
.
.
5. Miresele anului 2006 (36) 449

15. Miresele anului 2006 (24) 362
.
18. Miresele anului 2006 (41) 336
19. Miresele anului 2006 (40) 330
20. Miresele anului 2006 (25) 328
21. Miresele anului 2006 (32) 328
22. Miresele anului 2006 (26) 327
23. Miresele anului 2006 (38) 327