Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

'neata si de la mine cu un ceiut de fructe in mana caci sunt un pic racita!
dentist..... brrrrrrr! si eu trebuie sa merg la el!
intr-adevar liniste pe aici, vaz!
noi suntem hotarati sa facem civila vinerea inaintea nuntii! e mai simplu, e mai practic! oricum noi civila nu o trecem in invitatie pentru ca nu este asa importanta ca restul nuntii!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by plici plici

Fetelor, voi aveti liber maine? Ca noua ne da liber (la populatia feminina) maine de 8 martie daca n-avem treburi urgente si care nu permit amanare !!!!

Mie si iubi imi da liber Ca pleaca in noaptea asta la Bucuresti se se intoarce maine noapte. Asa ca mi-e tot una daca stau acasa sau la serviciu.

17+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilyjeuly spune:

quote:
Originally posted by plici plici

Fetelor, voi aveti liber maine? Ca noua ne da liber (la populatia feminina) maine de 8 martie daca n-avem treburi urgente si care nu permit amanare !!!!

Pupicii ca azi trebe sa muncesc si pt maine cand nu vin :)

daaaa.... ne da din parti! una dupa ceafa poate! in orice caz ma bucur pentru tine si alte fete care au parte de o zi libera maine!

Emily

Inima cunoaste ratiuni pe care ratiunea nu le cunoaste

Poze

Mireasa de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

La noi, maine e ziua de nastere a sefului. Asa ca, sa ne roage cineva sa stam acasa (oricum minunea asta nu o vom trai niciodata!) si noi tot nu am vrea! Stim noi de ce!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neazza, bre fomei!

Raportez - dya, maselussa fuse cumintzica, dupa ce am "anesteziat-o" aseara cu un pastil - acushik inca mai simt pansamentul ala si ma doare maxilarul, ca m-a cascat ala de mai aveam un pik si ii inghiteam cabinetu'......asaa...piesa rara, silda??...hihihihi..cred ca vom infiinta clubul maselelor cu 4 canale ...domnisoara trenurelu, modesta din fire , nu vrea sa se dea mare si sa spuna ca si ea poseda ... nah, ca te-am spus, sac!
oana, baga vizit la dentist, pt ca altfel, ajungi sa te descotorosesti de ea..neavand ce sa mai tratezi.....nu vreau sa va creez o imagina urata de dimineata, da' la mine..cica era nasoala caria..era d'aia de jos in sus si din interior..ca io stateam linistita...aparent..stiam ca-i carie, ca deja mi se rupsese un sfert din masea..dar, pe interior era neagra si mancata........
cumatra, multam de urari ...pliciule, satisfacut?
gata povestirea...ca monopolu' nu e bun (decat in comunism )...ce va mai fac pisoii, cateii...soacrele...sefii....cumnatele....

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

da mah, recunosc si eu posed masele cu patru radacini, dar nu am vrut sa ii iau fata cumetrei.
am comandat si sucul de portocale pentru campari orange si imi ajunge vineri, si am facut aseara calcului ca vreu in aprilie sa iau bauturile tari. si ma ajung cam la 11 mil . vinu e 30 mii litrul si adica inca vreo 4 mil si asta.

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Bine mai mare shaf da trib, e frumos?
Sa stai tu acasica pana aduci maselussa la disperare de cedeaza "nervos" si se face bucatzele?

Faza cu canalele...e mai rare 4 canale, ce-i drept...da' raportez ca exista si cu 5... sau canale in toate pozitiile posibile de-ti mananci sufletul pana le dibuiesti (asta daca in final reusesti sa le dibuiesti - ca-l doare p-ala si tu nu reusesti sa te prinzi unde-i afurisitul ala de canal).

Asaaa....mai raportez ca reusii sa gasesc "clapar" (multa lume stieee ) si ca din momentul asta am terminat cu telefoanele aiurite.
Ce sa va mai zic?
Nu va mai zic nimic...momentan.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Hello!
Semnez si eu condicutza (cam tarziu, ce-i drept), dar n-am nimik interesant de raportat...decat ca noi maine stam acasa!!!!
Auziti, de Animagus mai stiti ceva? Ca din cate am vzut eu nu ne-a povestit cum a fost la nunta...bad boy...

Miresica de 1 al lui Cuptor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Buna fetele!

Mai intru si eu din cand in cand, dar va citesc constant!
Mi-am rezolvat aproape tot: rochita (care e superba) la care am si un bolero, voalul, marturii, cocarde, invitatii, cameraman, fotograf, decoratiuni. Mai am de luat: bauturile, costum iubi, pantofi amandoi si cam atat. E bine cand mai stai acasa in concediu medical 2 saptamani (am avut mana dreapta luxata - pe munte).
Ralnied poti sa ne detaliezi si noua ce bauturi iei? Si pt. cate persoane? Mi-e teama ca iau prea putine.

Pana la nunta noastra mai sunt....
http://daisyPath.com/days/060603/1/0/+10/1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Felicitari Balkina, harnicutza foc.

Si eu am rezolvat multe ... maine il rezolv si pe mire ca-l gazduiesc temporar la spital
Cand l-oi recupera de acolo pot sa rasuflu usurata si sa mai bifez un punct pe listuza.
Acu singura chestie ramasa in suspans ar fi daca tre sa-i fac rost de carje (si daca da, de unde)...

P.S. Dya sa stii ca am crutzat facaletzul mamei (nu de alta dar vin mucenicii si are nevoie de el)...

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput