Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rallu spune:

Dya...cu ideea asta minunata venii si io. Si apoi plecai cu ideea mea si cu coada intre picioare ca nimeni n-a vrut s-o accepte.
Avand amandoua naste experiente de berbeci caposi, la care mai adauga dumneata si 3 bucati parinti, iti dai seama ca mai bine am renuntat decat sa ma strang de gat cu ei.

17 iunie 2006
Diverse pentru nunta, Au inceput pregatirile

"Nu conteaza ce ti se intampla in viata ci conteaza cum reactionezi la tot ceea ce ti se intampla."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

De curiozitate, Rallu, care a fost motivul acestei rezistente puternice din partea lor? Ca nu e ca si cum le-ai face la distanta de un an si atunci ar trebui sa dai masa la restaurant si la cununie.Daca facem la o zi/saptamana distanta nu se asteapta nimeni sa facem doua nunti. Plus ca risti sa-ti vina cu darul la prima si la nunta propriu-zisa sa nu-i mai prinzi.Deci, in afara de motivul financiar-doua petreceri doua cheltuieli-motiv care se exclude, eu zau daca mai vad vreunul serios. Am mai auzit si eu povesti ca "sa scapi cu toate intr-o zi". Cum adica sa scapi? Pai d-aia ne chinuim de un an, ca sa scapam mai repede? Imi dau seama ca va fi o zi solicitanta, dar daca am posibilitatea de a o face mai usoara, de ce nu? In fond, ce mare deranj este sa merg la ceremonia aia de 5 minute cu o saptamana inainte?
Ca sa nu mai zic de aspecte "tehnice" legate de mireasa. Pai de ce sa n-am eu timp sa ma fac mumoasa si pentru cununie si pentru nunta? Ca daca le faci pe amadoua in aceeasi zi si ai cununia prea devreme, renunti la coafor ca n-ai timp, etc. Poze nu prea stai sa faci la civila ca trebuie sa fugi repede acasa. Si tot asa.

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu300 spune:

Fetele nu pot sa va spun ca fotograful este de acord cu voi: este in interesul vostru sa va degrevati de cat mai multe sarcini din ziua petrecerii (ca sa va distrati ca lumea..., dar nu inseamna ca aveti vreo scuza sa nu o faceti daca aveti cununia civila in aceeasi zi, capisci?).
Spor la pregatiri... Mai este atat de putin!

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

m-am intors de la dentist......cu dintii si buza cat china..(evident, in conceptia mea)...inca mai am anestezie....
si cu 140 RON mai putin in portofel - Rallu - ce zici, lucrezi pe nasturi??? ...

ah, si inca o dovada ca sunnt printre cele mai tari - si unica in toate cele - am 4 canale la respectiva masea lucrata - cand, cica se stie (ei stiu, da, io habar n-aveam) ca maselele au cate 3 canale....ete nah, io fac parte din cei 10-15% din populatie cu masele cu 4 canale... - se putea sa fie altfel?

si mi-o foame si nu simt nimic, frate..si "d'ala" de mi-ai da..nu cred ca l-as simiti...si de fapt, imi pica tot din gura..zici ca n-am dinti......

pup, pe maine!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by radu300

Fetele nu pot sa va spun ca fotograful este de acord cu voi: este in interesul vostru sa va degrevati de cat mai multe sarcini din ziua petrecerii (ca sa va distrati ca lumea..., dar nu inseamna ca aveti vreo scuza sa nu o faceti daca aveti cununia civila in aceeasi zi, capisci?).
Spor la pregatiri... Mai este atat de putin!

"http://community.webshots.com/user/pentrununta"

Radu, n-am zis ca avem vreo scuza sa nu ne simtim bine, asta ar fi chiar culmea, sa caut scuze de ce nu ma simt bine la nunta mea. Am zis insa ca daca putem si nu ne deranjeaza, si nu e contrar principiilor/viselor/planurilor cuplului sa facem cununia civila in alta zi decat nunta, de ce nu? Eu una ma stiu stresata de felul meu, si daca as intarzia cu civila mi s-ar parea ca nu mai am timp sa ma pregatesc, apoi daca mai inatarzie si coafeza(ceea ce e inevitabil) as intra in panica de-a dreptul. Plus ca noi avem la biserica ora 16.00 ceea ce imi da motive reale de panica. Daca am civila pe la 11-12 deja chiar sunt in criza de timp. Iar la biserica dupa noi sunt programati altii la 17.00 deci nu pot sa ma bazez pe principiul "ei si daca intrazii o juma de ora, ce-o fi?!" Ca este!
Acum sper ca n-o sa fie o problema cu pozele la civila daca o facem tot intr-o sambata, nu? Oi avea pe cine sa-mi trimiti acolo o ora- doua cat e nevoie!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Krelia, pupam posesoarea de maseluta cu 4 canale! Numai tu puteai sa detii asa ceva! Rallu, ce zici, e buna de material didactic?

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Krelia, pupam posesoarea de maseluta cu 4 canale! Numai tu puteai sa detii asa ceva! Rallu, ce zici, e buna de material didactic?

hihihihi - pup si eu neuronu' tau blond si fin

apropos de civila in alta zi - si eu o vreau cu o saptamana inainte, intr-o oarecare zi de joi (sper sa se poata), tocmai pt a evita agitatia din ziua respectiva, pt a putea sa le fac pe toate in tihna..prin toate intelegand, sculat dimineata, baitza de rigoare, pavoazat acasa/la coafor, imbracat in liniste..etc etc....stres va fi oricum, la ambele "evenimente"...dar...macar va fi impartit in 2 zile..nu vom avea parte de 2/1 ca la balsam cu sampon, nu?
si-n plus...nu ma vaz pazind cladirea de la ora 3 sa prind ora convenabila pt civila...
pup, noapte buna. (sper )

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca1977 spune:

Miresicilor de 2006 ma bag si eu in vorba cu voi...in primul rand urez proaspetelor doamne CASA DE PIATRA!!!
Sper sa nu se considere reclama ilegala...vreau doar sa va fiu de ajutor...in cazul in care Radu nu e disponibil pentru a va oferi servicii foto si nu gasiti nici un alt fotograf, puteti sa imi trimiteti PM si va recomand eu unul la fel de bun ca Radu.
Pupici si bafta la pregatiri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna seara fetelor citind ceea ce scriati despre cununia civila am rasuflat usurata ca am facut-o acum trei ani caci chiar este un calvar sa faci totul intro zi!!!
Oricum curajoaselor care au planuit-o in acelasi zi le urez mult noroc la "prins" orele bune pentr ambele locuri!!!
Va pupic

http://pg.photos.yahoo.com/ph/tarnaizabela/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata
Bhey cateodata ma bucur ca-s din "provincie"! Ca n-am avut probleme cu orele si toate cele.
Cumatra...inca un motiv in plus pentru care te iubesc asa mult! Join 2 the club! Si refacere rapida!
Va pup si va doresc o saptamana usoara! Si plina de flori, caci zapada vad ca a venit IAR!
p.s. Pliciu mumusik mea pe placa, te pup! Si pe Iubita....ca asa dor imi e de ea!

Mergi la inceput