Miresele anului 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns plici plici spune:

neata dragelor !!!!

m-am intors de la munte,racita cobza, dar a fost tare frumos, pun poze nitelus mai tarziu, promit!!!!

Andreea_trend: m-am gandit la voi toate , pe bune, mai ales dupa ce ma rostogoleam pe partie cu placa in sus (sau in jos - depinde pe ce parte cadeam) si ma recuperam dupa cazaturi :).
Dar la cate protectii am pe mine, in afara de zguduituri n-am patit nimica.

Sunsmile pupicii multi, cum e Alex? sper ca l-ai tras in vreo poza sa vad si eu .

Rallu, sanatate la toti ai tai

bey, pufdegugushiuc (Krelia)...sa inteleg ca ai prea mult timp? am primit tot felu de mesaje pe messenger . Esti dusa, clar!!!!!

pupicii la toate, revin cu poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

neazza, mey fetelor!!!
"dupe" "eshperientza" din vikend.....sper ca intrusul nu si-a bagat coada mai mult decat i-a fost permis (m-am luat io de el, da' nesimporcirea pe el e cat casa )..sa speram ca lucrurile au revenit la normal...

noutati..n-am..decat o mare "suferinta"...azi ma duc sa indur intepaturi le maselusse, alaturi de iubi......

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Fetelor,iubi se tot cearta de azi dimineata cu seful ca ala ii zice ca nu scrie nicaieri ca e obligat sa ii dea liber pt nunta mai mult de o zi. Nu sunt 5 zile libere? Va rog dc stiti cate zile sunt date prin lege si unde scrie...

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by briza_marii

Fetelor,iubi se tot cearta de azi dimineata cu seful ca ala ii zice ca nu scrie nicaieri ca e obligat sa ii dea liber pt nunta mai mult de o zi. Nu sunt 5 zile libere? Va rog dc stiti cate zile sunt date prin lege si unde scrie...

Cele 5 zile sunt prevazute in contractul colectiv de munca la nivel national. Acuma depinde pe ce contract colectiv de munca merge firma unde lucreaza sotul tau. Ca la noi, fiind sub 20 de angajati, mergem pe cel la nivel national. La iubi i-a dat 10 zile libere pt nunta. Deci depinde de la caz la caz.

16+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_trend spune:

Neata fetelor,
eu sunt la cafelutza cine mai vrea....
Pliciule... stiam eu ca o sa te gandesti si la noi... cred ca la fiecare cazatura ne gandeam noi la tine
Azi in sfarsit am ajuns si eu la facultate... dar intai imi beau si pe urma la ore
Pup la fete cucuiete

Nunta noastra
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

quote:

briza_marii

Contractul de Munca la nivel national este baza minimala pemtru celelalte contracte la nivel de ramura, unitati etc.

Codul Muncii prevede prin art. ART. 147
(1) În cazul unor evenimente familiale deosebite, salariații au dreptul la zile libere plătite, care nu se includ în durata concediului de odihnă.
(2) Evenimentele familiale deosebite și numărul zilelor libere plătite sunt stabilite prin lege, prin contractul colectiv de muncă aplicabil sau prin regulamentul intern.

Deci cel mai bine ar fi sa intrebe viitorul tau sot in baza a ce nu i de acorda cele 5 zile! pe ce se bazeaza Dl. Sef cand afirma asta!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by ooana

[navy][font=Comic Sans MS]
Contractul de Munca la nivel national este baza minimala pemtru celelalte contracte la nivel de ramura, unitati etc.

Pai seful sustine ca el nu a vazut Contractul de Munca la nivel national si ca el nu stie ca e obligat sa dea zile libere, cica oricum nunta e sambta asa ca nu treebuie sa ii dea liber. ooanade unde pot lua Contractul de Munca la nivel national ca sa ii dea cu el in cap?

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

BB MARCO La multi ani! Sa cresti mare si sanatos si sa fii un copil vesel si voinic! Si bafta azi la vaccin..sa nu te doara asa tare!
Va pup pe toate!

Mergi la inceput

quote:

quote:
Originally posted by ooana

Pai seful sustine ca el nu a vazut Contractul de Munca la nivel national si ca el nu stie ca e obligat sa dea zile libere, cica oricum nunta e sambta asa ca nu treebuie sa ii dea liber. ooanade unde pot lua Contractul de Munca la nivel national ca sa ii dea cu el in cap?

briza_marii

uite aici http://www.ispt.ro/legi/cc_2001_31-01-2005.htm
Art. 61. - (1) Salariații au dreptul la zile libere plătite pentru evenimente deosebite în familie sau pentru alte situații, după cum urmează:
a) căsătoria salariatului - 5 zile;
b) căsătoria unui copil - 2 zile;
c) nașterea unui copil - 5 zile + 10 zile dacă a urmat un curs de puericultură;
d) decesul soțului, copilului, părinților, socrilor - 3 zile;
e) decesul bunicilor, fraților, surorilor - 1 zi;
f) donatorii de sânge - conform legii;
g) la schimbarea locului de muncă în cadrul aceleiași unități, cu mutarea domiciliului în altă localitate - 5 zile.

...si la seful cel destept din partea mea spune-i "Nimeni nu se poate prevala de necunoasterea legii"...un vechi principiu de drept!
Iti tin pumnii sa reusiti!Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

...stii cu ce imi ramai datoare, sa vi la inatlnire sa te vad "live"!!! OK?

Mergi la inceput

Fetelor sunt disperata ....pentru ca nu sunt normala ...ne-am programat la biserica la ora 12, nuntile aici sunt nunti de zi urmand la petrecerea de la restaurant sa inceapa la ora 14....de starea civila nu ne-am interesat am stat chiar foarte linistiti...si azi imi spune nasa sa facem ceva ca a vorbit nasu si ca e atat de tarziu ca nu mai sunt locuri ca lumea s-a programat deja...il trimit eu pe Marius si ma suna de acolo sa imi zica ca avem 2 variante ori de la 9.15 ori de la 12.30 si ...biserica e de la 12........innebunesc, acu ma duc la biserica azi sa vad daca mai pot schimba ceva, daca nu schimb biserica cu totul desi nu-mi convine dar asta e...v-am povestit sa invatati din prostia mea!
Totusi sa imi tineti pumnii poate reusesc si gasesc loc liber la biserica!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput