Pacientele Dr. Tutunaru (2)
Raspunsuri - Pagina 6

marair spune:
Multumesc mult pentru informatii.Daca faci la CFR 2cand iti da rezultatul?E important sa stiu, ca practic miecuri voi fi in ziua a 10 si pot avea ovulatie si in ziua a 14 si mai devreme si mai tarziu, ca la mine cm este de 25 de zile, ba de 33....si vreau sa stiu daca este cazul sa ma concentrez rau cand o fi perioada (daca o fi, ca poate nu ovulez, D-ne fere!).
Din cespuneti voi cu spermograma se urmaresc doua tipuri de mobilitati, daca exista o infectie (adica are leucocite in sperma) si mai ce?dati-mi si voi cateva idei ca sa stiu la ce sa ma astept.

kikilina spune:
DRAGA AVENTURA EU SUNT KIKILINA (CEA CARE TE TOT STRESEZ CU INTREBARI)SI M-AI BOTEZAT MARAIR. NU-I NIMIC, VINE PASTELE SI PRIMESC SI MIEI .
ZI-MI SI UNDE E CABINETUL DOCTORULUI , TE ROG!

aventura spune:
Marair, pai nu stiu in cat timp se da rezultatul la CFR2 dar cred ca tot intr-o ora-2 caci banuiesc ca are tot aparat din ala smecher :))
Ref. la valori, din cate am inteles io trebuie:
vol. > 2 ml
nr. > 20 mil /ml
mobilitate a + b > 50%
morfologie nu mai stiu...oricum ceva de genul sub 25-35 % forme atipice...A venit primavara!!!!!!

marair spune:
Multam mult pentru informatii.Vorbim maine , ca acusica am plecat acasuca mea.Pup pe toate fetele!O zi placuta in continuare

danotino spune:
fetelor, va pup!
amely, multumesc pentru sustinere! si eu ma gandesc la tine! da, poate luna asta! iti tin pumnii la laparo. cred ca este un lucru edificator.
aventura, poate iese ceva. chiar daca tu nu mai speri, cine stie. eu iti tin pumnii.
eu, luna asta nu prea stiu ce sa fac. as lua o pauza de dr T...
danotino

aventura spune:
Danotino fata draga , io zic sa faci pauza, mai da-i incolo de doctori, regaseste-ti
fata de al tau fara stresul monitorizarilor si al medicamentelor..ce zici?
Ia da mana-ncoa sa mergem impreuna inainte
Sar'mana pentru speranta...si io mai sper, ca daca n-au venit rushii inca, io tot sper...dar...uite, mai fac un test azi, ca de vineri au trecut > 3 zile, ok?A venit primavara!!!!!!

aventura spune:
Io intrai putin sa va scriu: dupa cum va spuneam, ziua 1 , hi hi....deci 2 luni la rand CM la 33 zile....si ovulatie la z 14, deci faza luteala de...19 zile??
Ati mai avut / auzit de faza luteala de 19 zile?
Io sunt fericita ca sunt in germania pe toata durata CM si cand ma intorc la sotiorul meu duminica, moaaaama ce-o sa ne mai iubim]
V-am pupat! Ne auzim duminica!
Kikilina...nu am adresa acum si trebuie sa plec la aeroport, suna si tu la nr. ala de la cabinet si-ti explicaA venit primavara!!!!!!

marair spune:
Neata, fetelor!Nu stiu ce primavara vedeti voi ca a venit, ca mie mi se pare ca nu mai scapam o data de iarna asta...
de cand sunteti la dr. Tutunaru?La cat timp v-a recomandat sa faceti analize?
Uitati, citeam in suplimentul Jurnalului National ca inainte de sarcina ar trebui facute urmatoarele analize:test Papanicolau, homeoleucograma, grupa de sange, RH, glicemie, transaminaze, colesterol, trigliceride, creatinina, ureea, acidul uric, urocultura.Dupa ceea sunt analizele speciale si anume complexul TORCH, care indica existenta unor anticorpi produsi de organism in timpul unei imfectii anterioare sau chiar a unora pe care femeia le are in prezent:toxoplasmoza, citomegalovirus, listerioza, chlamydia, rubeola si herpesul.de asemenea, treb facuta analiza pt HIV si hepatitele B si C.Dr. Vladareanu, seful lui Dr. T (cu care acesta din urma nu se prea intelege!!) a adt acest interviu in Jurnalul Nat si a afirmat ca intai analizele si apoi concepere.Daca se intampla sa ramai insarcinata nu e problema pentru unele afectiuni mai sus mentionate, dar e bine sa le facem preventiv.Voi ce ati facut din aceste analize si pe unde anume.Vi le-a recomandat Tutunaru sau ati vrut voi?

ancuta_stan spune:
quote:
Originally posted by Amely
Ancutza, eu zic sa faci HSG numai dupa ce esti ok cu toate zoonozele, cand repeti Chlamydia si iese bine... ca sa nu pui in pericol trompele. Tu cu cine faci HSG? ca T. stiu ca nu face...
Sal'tare,
Draga mea,
lamureste-ma si pe mine ca sunt mai

Daca stii mai multe pls da-mi de veste. Fac HSG cu Moisa la Giulesti.
Multumesc.
Ancuta