Clubul nurorilor (18)
Raspunsuri - Pagina 5
marinar spune:
quote:
Originally posted by lavinai
fetelor, voi astea care vreti copii ce varsta aveti???? intreb pt ca eu am 23 si cine ma tot aude (ca in ultiuma vreme nuami despre asta vorbesc....) se mira, asa de tanara??? mie nu mi se pare ca varsta are vreo legatura, fiecare simte cand isi doreste sa devina mamica!!!
poate sunt eu un pic.... dar eu de pe la 18 ani imi doream sa am un bebe al meu!!!! oare sunt anormala????!!!!!!!!! sunt "batuta-n cap"?
Draguta eu am 26- aproape, dar vreau bb de cand ma stiu. Imi plac copii fffffffffffffffffffffffff mult.
Lavinia: Sotie alintata.....
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
marinar
impreuna spune:
Marina suntem de aceeasi varsta.
Si sunt nascuta in august, ca si Cherry:)
Adevarul ca e tare fain sa faci copii, Sara are 1.3 ani si parca deja mi-e dor de bebe mic
Flavia (sotie si mamica fericita)
marinar spune:
Am postat un mesaj dar a fost luat aiurea.
Lavinia, dupa cum spuneam am 26 de ani- ii implinesc in aprilie, iar sotul 29. Si veau un bb mult mult.
Raza, sper sa-ti iasa din prima. Si eu tot asta imi doresc. Este prima luna in care nu am mai luat pastile antibb si............ astept. Tocmai am mai facut un test de ovulatie si........nimic. Dar poate nu sunt bune (sperantaaaaaaaaaa)
marinar
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Chrry ba chiar singura am ramas, cu socru adica:), fii-mea e plecata cu bunica-sa prin vecini in vizita, al meu sotz acu a iesit pe usa, iar eu stau si ma benoclez pe aici, ca n-am chef de nimic...
Nadia mersi ca imi ti de urat
Tu ai primit userul si parola de la album? Vrei sa iti faci si tu unul?
Nu, nu am primit, dar vreau, daca se poate. Mai ales, ca vreau sa vad si pozNele voastre.
Multumesc si pupici!
Winners don't quit; quitters don't win.
Nadia1976 spune:
OOOOOOOOooofffffffffffffffffffffffff... am fost la baie si... mi-a venit ciclul... parca tot cred ca e bb si e ciclu peste sarcina... sau poate e ca imi doresc un bb atat de mult, ca "ma simt gravidutza" dar e doar psihologic... nu stiu... ooofff, Doamne! Ce rau ma simt (sufleteste).
Winners don't quit; quitters don't win.
lavinai spune:
nurorilor , dragutelor, da vad ca v-a mers manutza la scris azi!!!!! eu acuma am ajuns acasa , am fost un pic la socri si am venit foarte deprimata inapoi, din cauza situatiei in care este socrul!!! ne-a zis medicul ca mai are foarte putin de trait!!!
fetelor mult spor la facut si sa vina cat de repede va doriti!!!!
cherry felicitari pt steluta!!!!!
Flavia, Cherry si eu sunt nascuta in august!!!! un pt toate fetele din august!!! (si o pt restul fetelor!!!)
Lavinia: Sotie alintata.....
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
SunSmile spune:
Buna seara nurori,
Capitol nou, chef de vorba...imi place de voi!
Fetelor...si eu vreau BB. Mai precis si noi vrem bb. Poate ca iubi mai mult decat mine, uneori. Insa pana pe la vara, nu se poate. Asta e!
Vaz ca suntem numai tinerele p'acilea! Ma bucur! Si apropos de varsta cand faci BB...depinde de fiecare. Ideal ar fi ca viitoarea mama sa fie intr-o relatie stabila, un cuplu care sa-l astepte cu bratele deschise pe copilas. Caci de altfel, varsta nu conteaza prea tare. Uite...pe mine mama m-a avut la 21, iar tata avea 24. Deci tinerei. Bunicii nu mai spun...17 si 19 la primul copil. Asa ca...totul depinde de "Sefu de la etajul 5"!
Asa...i-am luat socrelei un set de lumanari parfumate, asezate in niste boluri de diferite forme, de la Sarra Blu'. Sper sa-i placa. Si o sa-i iau ceva si pt 8 martie, dar din pacate nu o sa ajungem pana atunci.
Mi-e asa dor de mamica meaaaa....si tot asa, vom ajunge tarziu si la ei...pe la sfarsitul lunii!
Offf...
Hai ca va pup si va doresc seara buna!
BraveGirl spune:
Buna seara nurori...ce harnicute sunteti.Eu nu am mai scris de mult, dar v-am citit.Am fost in sesiune si nu prea am avut timp de DC...asa ca va spun si eu , cu intarziere, sa aveti o primavara superba iar la cele care va doriti bebei va tin pumnii ca sa vina cat mai repede.
==========
Corina
Albumul meu
impreuna spune:
Vine primavara, vin berzele:))) Ce bine ar fi, va doresc la toate (care vreti) sa fiti pana la vara:)
SunSmile mare dreptate ai
Nici tu n-ai mai trecut demult pe aici, nici BraveGirl (cum a fost sesiunea?)
Lavinia nu fi trista, fiti langa ei si incurajati-i, sigur se simt mai bine si purtarea voastra nu ii lasa indiferenti. Dar se chinuie, are dureri?
Nadia un si pt tine, las ca bebe vine el, nu te stresa in fiecare luna, pt ca atunci cand esti relaxata sunt mult mai multe sanse sa ramai
SunSmile spune:
Alooooo MAMICA SI SOTIA FERICITA, da' cine va da bre trezirea de dimineata? Si vin si seara. Nu-i corect. Ziua nu prea am timp....muncesc de uit sa si mananc, dar nu-i bai...satisfactiile profesionale si materiale isi merita toate sacrificiile!
Asa ca...te rog frumos sa nu mai zici ca nu vin la voi, ca ma supar! Va pup, printeselor!
quote:
Originally posted by impreuna
Vine primavara, vin berzele:))) Ce bine ar fi, va doresc la toate (care vreti) sa fiti pana la vara:)
SunSmile mare dreptate ai
Nici tu n-ai mai trecut demult pe aici, nici BraveGirl (cum a fost sesiunea?)
Lavinia nu fi trista, fiti langa ei si incurajati-i, sigur se simt mai bine si purtarea voastra nu ii lasa indiferenti. Dar se chinuie, are dureri?
Nadia un si pt tine, las ca bebe vine el, nu te stresa in fiecare luna, pt ca atunci cand esti relaxata sunt mult mai multe sanse sa ramai