Clubul nurorilor (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

Marina, hai sa insistam.
FETELOR DIN BUCURESTI, O PUNEM DE-O INTALNIRE? HAIDETI, CE ZICETI? STAM SI NOI LA O SUETA, NE CUNOASTEM ETC?
Marina, eu locuiesc in Buftea, la 20 km de bucuresti, dar lucrez in bucuresti si nu e nici o problema, pot veni la intalnire in orice loc, numai sa fie si fetele de acord.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Fetelor si eu zic sa va intalniti dc aveti ocazia, e super sa cunosti oameni noi cu care ai atatea in comun..., iar noi le avem pe soacre:))
Daca am drum prin Buc si mie mi-ar place sa va cunosc, invitatia ramane deschisa daca vre-una din voi are drum prin Cluj

Poate iesim si noi Alynutza la o cafea:)

Acu am musafiri, incerc sa intru mai tarziu
Celor care lucreaza si nu au net acasa (Cherry:) le urez wk superb

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Flavia,la vara sigur ajung in cluj, avem un amic acolo. O sa te invit la o

Sa ai un wk frumos si calduros!

Mergi la inceput

wk placut tuturor noricilor!
Ne auzim luni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

mai cherry ce mica e lumea, nu-mi vine sa cred. Eu sunt nascuta si crescuta in Buftea, in Studio, dar de cand m-am maritat stau in Bucuresti. Parintii si fratele sunt in Buftea. Vad ca esti nascuta in '76, aceeasi generatie cu fratele meu. Eu sunt in '80. Unde stai in Buftea?

Doamne ce mica e lumea

marinar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Hielou!
Ce fac nurorile? Ati inceput weekendul?
Io sunt super fericita...am asa o stare! Ma alerg cu sotu si copilu patruped si ...nah....
O sa mai intru si maine!
Pana atunci va urez weekend placut alaturi de familiile voastre!
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nadia1976 spune:

Buna! Scuze ca n-am intrat mai devreme, dar am fost ocupata la comp. Am citit dar nu am scris; eram intr-o stare creativa si am facut invitatiile ptr. ziua sotului de 40 de ani; va fi doar in August, dar am inceput sa plan everything. Oricum, va multumesc ptr. incurajari si ptr. ca sunteti aici.
Va pup pe toate!
Edit: poze cu soacra-mea, mai am doar una; pe celelalte (putintele, e drept) le-am trimis la emigrari, cand mi-am trimis dosarul.

Winners don't quit; quitters don't win.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Neatza dragelor, e in ceput de wk iar eu m-am trezit cu noaptea-n cap, n-am somn (deh, obisnuinta)...

Uitati cate o pt fiecare, sa incepeti bine ziua

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza si de la mine
Flavia si eu m-am trezit cu noaptea in cap, stai linistita. De la 12 incep examenele. Ca am 3 bucati astazi. Si nu am inmvatat nimic. Nu stiu ce fac, dar sper sa le iau. Ca de nu...

16+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Neata fetelor,
Vad ca nu sunt singura care s-a trezit cu noaptea-n cap.
Andreea BAFTA la examene! SA le iei pe toate 3! Tinem pumnii!
Flavia tu ce ai mama? Nu ziceai ca vrei sa lenevesti in weekend?
Eu am catel si asta imi ocupa tot timpul.
Daca mai aveti chef de vorbe, o sa fiu prin zona dar mai pe dupa-masa. Caci la 12 avem programare la "facut mumos copkilu"!
Pupici

Mergi la inceput