Oligospermie (21) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inas spune:

Va multumesc tuturor pentru incurajari,si sper sa am un copil sanatos.Despre spermograma sotului nici noi numai stim ce sa spunem cert este ca am facut-o la Giulesti la dr.Moisa (stiam ca la ea rezultatul va fi mai rau decat in alta parte ).Dupa rezultat ne-au trimis sa facem analizele hormonale,care lui i-au iesit normale,atunci speriindu-ne cel mai tare pentru ca ne-a spus ca daca aceste analize au iesit bine inseamna ca asa este el si nu se va schimba nimic cu tratament.Cu toate acestea timp de 3 luni ia recomandat sa ia UNDESTOR( 2 pe zi) si LIVERCYN (3 pe zi).In paralel a luat si BU si in ianuarie am luat amandoi MACA iar in luna acesta il convinsesem sa mergem sa repetam spermograma . VA PUP PE TOATE SI SPER SA VINA BEBE CAT MAI CURAND LA FIECARE !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

Inas, sa inteleg ca ai ramas gravida dupa acest tratament? Inseamna ca a avut efect...

Nusy, multumesc mult, mi-am notat!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Fetelor, suparare mare. TB azi dimineata era de 36,9. Iar aseara am uitat sa pun utrogestanul. Am zis, am zis. Sunt suparata!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Tabitha... kestia cu TB fi si de la supararea cu masina, oboseala etc.
Da-o incolo de masina, ca nu masina conteaza acum!
Se face la loc!
Stai linistita, odihneste-te, nu te mai stressa....si nu mai uita medicamentele!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Elise: stiu ca nu conteaza masina iar TB simt eu ca nu-i de la suparare. Cel mult de la faotul ca am uitat de utrogestan. Ca sa dreg bucuiocul l-am pus azi dimineata O sa vedem maine dimineata cum stam, in speranta ca nu vin pana atunci nemernicii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

luli: Intr-adevar unele dintre ele sunt putin mai scumpe(Zn cam 100.000 cutia,RoyelJelly 100.000 cutia cu 10 fiole,TonotilN 26.000 lei fiola,Coenzima Q10 nu mai stiu exact dar oricum cam pana in 300.000 lei cutia,iar restul sunt ieftine),iar acest tratament i l-a prescris doar 1 luna de zile(deci sa zicem ca am cheltuit cam 1,5 milioane) dupa care l-a trecut pe homeopat care este f.f.f. ieftin.Orice cutiuta din tratamentul homeopat are 105 granule si costa 15.000 lei/cutiuta.Deci,cred ca se compenseaza.Am uitat sa va spun ca tratamentul homeopat trebuie cumparat de la farmacia HomeopataFarm(in zona Herastrau),care face concentratiile cele mai bune.
la toate si in special pt:Tabitha,Liana(drak de olteanca),Luli,Avalon si OanaM(fata mosului)pe care v-am indragit citindu-va mesajele din octombrie si pana acum!

nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

nusy
moldoveancooo acu sunt aci..imi pare rau ca nu fusai atunci...
Elise
Avaloaneeee noteaza tot ca sa am si io de unde lua pe urma

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Nusy eram cam blocata din cauza faptului ca se pare ca a esuat si a patra inseminare (sunt la nivel de 'pete', care nu inseamna nici CM, nici gravideala, deocamdata) si chiar nu mai stiam de unde s-o apuc.
Noi, dupa cum am tot scris, am fost la Soare tatal si am fost foarte incantati de el. Am vorbit si cu Soare fiul, dar dupa moartea tatalui nu ne-am mai interesat de evolutia fiului, desi avem un dosar solid in baza lor de date si chiar ma gandeam sa trec sa-l iau, dar nu mai aveam nici o veste despre ceea ce a facut fiul cu baza de date.
Faptul ca fiul continua ceea ce a inceput tatal e poate cea mai buna veste pe care o puteam auzi in acest moment. Chiar scriam zilele trecute de faptul ca m-as fi intors in timp sa mai stau de vorba cu Soare tatal, dar si fiul e ideal pentru intrebarile pe care le am eu de pus.
Al meu sot are FSH-ul foarte mic si Soare i-a prescris pregnyl, dar apoi l-a taiat de pe reteta si sunt convinsa ca avea el o schema de tratament, pe care fiul sigur o stie.
Daca petele mele evolueaza spre ceea ce banuiesc eu, maine il sun pe Soare fiul si incerc sa imbunatatesc valoarea , poate asa inseminarile ulterioare vor fi cu succes.
Iti multumesc din suflet pentru vestea pe care mi-ai dat-o tocmai de la Tulcea, ca eu, din Bucuresti, nu mai auzisem nimic de evolutia fiului.............

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

L-am sunat pe dr Soare, am vorbit 20 de minute, a fost extrem de dragut si relaxat, m-a ascultat cu atentie, mi-a raspuns la toate intrebarile, iar verdictul a fost: trebuie sa mergeti la Parhon sa rezolvati prolactina.........
Anul trecut am batut 6 luni Parhonul fara nici un raspuns si fara sa gasim profesionalism, deci m-am intors de unde am plecat.
Daca nu stiam de unde e problema, sunt convinsa ca ar fi identificat-o, dar cand ma duc cu problema identificata si cer o rezolvare.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

oanaaaaaaaaaaaa sper din tot sufletul sa nu mai fie nevoie sa mergi la Soare...
va veniii raza la tineee....

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput