Oligospermie (21) - putini, da' (ne)buni !
Raspunsuri - Pagina 4

Elise spune:
quote:
Originally posted by Liana30
ma gandii io da zisai sa tac..sa nu zic de partea ailalta
"Nimic nu-i imposibil!"

Elise

Liana30 spune:
sunt asa suparataaaa...
offfff doamneeee!!!!
de ce se intampla toate astea la noi???????
"Nimic nu-i imposibil!"

nusy spune:
Salut,sunt nou venita in mijlocul vostru.Ma primiti,nu-i asa?Va citesc mesajele de cateva luni( din octombrie,mai precis),dar nu reuseam sa ma inscriu ca membru.Abia aseara am reusit sa gasesc buba,aveam un pop-up blocked in calculator!Asa ca de azi... va voi bombarda cu mesaje!Acum fug sa beau cafeaua si revin mai tarziu sa va spun povestea mea.
nusy

luli spune:
Bey, radeti de mine??? nu va e nush cum asa?
Aoleooo daca veneati cu mine aseara...mama miiaaaa...
Liano de ce esti suparata maica???
nusy bine ai venit in clubul nostru - oficial - si asteptam sa vedem cu ce te putem ajuta.
Behind every love is a great story
Luli

inas spune:
Buna fetelor, vreau sa va rog sa nu va pierdeti speranta, chiar daca stiu ca este greu si uneori imposibil.Am sa va spun pe scurt povestea mea :in agust 2005 dupa ce o perioada am incercat sa avem un bebe si nu se intimpla nimic am fost la doctor. Eu am facut histero unde sa vazut ca doar o trompa este buna dar este foarte incolacita iar sotul a facut spermograma care a fost groaznica oligoastenoteratospermie iar numarul lor era de 200.000 .In urma acestor investigatii ne-au spus ca nu avem nici o sansa decat FIV ICSI.Normal ca am inceput sa strangem bani pentru FIV iar cand eu m-am calmat de tot si am incetat sa mai plang acceptandu-mi soarta si sperand ca in urma FIVului sa avem un bebe stupoare nu mi-a mai venit ciclul,iar acum sunt in 3-4 saptamani si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si prin Noiembrie sa fiu o mamica fericita ! Nu va pierdeti speranta,bebe poate veni oricand !(mai ales atunci cand nu va asteptati)

luli spune:
Bravo inas te trecem pe listuta. Esti sigura ca spermograma sotului a fost bine facuta?
NOROCOASO!
Behind every love is a great story
Luli

adela achim spune:
Felicitari Inas!!!!!!!!!!!SA-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si sanatos si mincacios!!!!!!!!
Nusy bine ai venit printre noi,sedere cat mai scurta pe aici...
Va pe toate
ADELA

Tabitha spune:
inas: bravo tie! Felicitari! Sa te bucuri de o sarcina usoara si un bebe sanatos!
nusy: bine ai venit si bombardeaza-ne!
fetelor, va trimit cu miile. Nu incetati sa sperati