Oligospermie (21) - putini, da' (ne)buni !

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

de ce razi fatoooo???????
hai ca rad si io

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

quote:
Originally posted by Liana30

ma gandii io da zisai sa tac..sa nu zic de partea ailalta

"Nimic nu-i imposibil!"

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

sunt asa suparataaaa...
offfff doamneeee!!!!
de ce se intampla toate astea la noi???????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Salut,sunt nou venita in mijlocul vostru.Ma primiti,nu-i asa?Va citesc mesajele de cateva luni( din octombrie,mai precis),dar nu reuseam sa ma inscriu ca membru.Abia aseara am reusit sa gasesc buba,aveam un pop-up blocked in calculator!Asa ca de azi... va voi bombarda cu mesaje!Acum fug sa beau cafeaua si revin mai tarziu sa va spun povestea mea.

nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Bey, radeti de mine??? nu va e nush cum asa?
Aoleooo daca veneati cu mine aseara...mama miiaaaa...

Liano de ce esti suparata maica???
nusy bine ai venit in clubul nostru - oficial - si asteptam sa vedem cu ce te putem ajuta.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inas spune:

Buna fetelor, vreau sa va rog sa nu va pierdeti speranta, chiar daca stiu ca este greu si uneori imposibil.Am sa va spun pe scurt povestea mea :in agust 2005 dupa ce o perioada am incercat sa avem un bebe si nu se intimpla nimic am fost la doctor. Eu am facut histero unde sa vazut ca doar o trompa este buna dar este foarte incolacita iar sotul a facut spermograma care a fost groaznica oligoastenoteratospermie iar numarul lor era de 200.000 .In urma acestor investigatii ne-au spus ca nu avem nici o sansa decat FIV ICSI.Normal ca am inceput sa strangem bani pentru FIV iar cand eu m-am calmat de tot si am incetat sa mai plang acceptandu-mi soarta si sperand ca in urma FIVului sa avem un bebe stupoare nu mi-a mai venit ciclul,iar acum sunt in 3-4 saptamani si ma rog la Dumnezeu sa fie totul bine si prin Noiembrie sa fiu o mamica fericita ! Nu va pierdeti speranta,bebe poate veni oricand !(mai ales atunci cand nu va asteptati)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Bravo inas te trecem pe listuta. Esti sigura ca spermograma sotului a fost bine facuta?
NOROCOASO!

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Felicitari Inas!!!!!!!!!!!SA-ti dea Dumnezeu sarcina usoara si sanatos si mincacios!!!!!!!!
Nusy bine ai venit printre noi,sedere cat mai scurta pe aici...

Va pe toate
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

inas: bravo tie! Felicitari! Sa te bucuri de o sarcina usoara si un bebe sanatos!

nusy: bine ai venit si bombardeaza-ne!

fetelor, va trimit cu miile. Nu incetati sa sperati

Mergi la inceput