Bebelusi de martie - aprilie 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
zuzunaki spune:
neatza,
intru scurt ca vroiam sa-i spun ELLINIEI despre reteta oastra de ieri d ela pranz:cartof,conopida si putin dovlecel cu putin unt,branzica si 3/4 galbenus.A iesit fff bun si Bubu a papat bine.Poate te inspira.
reviu mai incolo
p.s. nici aseara nici dimineata n a baut lapte

ellinia spune:
Zuzu tks!
Chiar aveam de gand sa incep si cu conopida, mi-ai dat idee cum sa o combin!
Sper sa fie doar o chestie pasagera refuzul lapticului. Ai vazut ca mai sunt si alti bebei care il refuza.
Ligia spune-mi, te rog, ce fel de carut are Raducu? Am vazut in poze unul asa cum mi-as dori eu. E luat de pe la noi sau de pe meleaguri straine
?
Cristina si
Stefan Costin (25.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos
ligia13 spune:
elinia, caruciorul este CHICCO ct 0.5. Este adus din GE, dar exista si in Ro, m vazut chiar pe b e b e l u s u l t a u.ro. Si este chiar cu cativa euro mai ieftin![]()
Eu
si Raducu
(22.04.2005)
Poze cu noi
an-k spune:
La multi ani Irina, Alicia, Sonia si Beny, sa cresteti mari si fericiti,sa va bucurati parintii, cer scuze mamicilorpentru intarziere!
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
dariaevelin spune:
la multe lunisoare Daria! 
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
dariaevelin spune:
ligia avzut poze! Superb Raducu! A crescut mult.Si vad ca practica cu mare drag sportul plimbatului de manute!
Mi-era tare dor sa-l vad.
Frumoase hainute
si carucior excelent. Ma gandesc ce fericiti trebuie ca sunteti cu tati acasa,reintors!
ariadnabr asteptam povesti mai detaliate si mulllllllllllllllte poze. Va pupam
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
gegea spune:
Multumim de urari, Ellinia, Nino, Mamacita,Ionela si Daria!
Multumesc si pentru raspunsurile legate de scrasnitul dintisorilor si sper sa fie si la noi doar o etapa si sa nu-si faca un obicei.
Ellinia, eu ii dau morcov crud Dariei si cel putin un mar aproape zilnic, sunt autohtone si evident ca le prefer celorlalte variante pe care le avem la indemana in anotimpul rece. In plus, e si combinatia ei preferata. Pun mai intai in blender marul si astept sa se faca pasta, dupa care adaug morcovul si totul iese o pasta gen Tedi. Daca le-as pune pe amandoua de la inceput, nu s-ar face, pentru ca ambele sunt prea dure, mai ales morcovul. Ii dau in amestec cu branza sau cereale si e yami. A! si mai intrebai daca nu se constipa... Nu am avut niciodata probleme cu constipatia, dimpotriva... inca o alaptez si face kaki de cel putin 3 ori pe zi.
Ligia, frumos Raducu si mare! Sa va traiasca! Dar cam putine pozele... sau mi-au scapat mie?
Scriu si meniul:
dimineata: banana si mar cu cereale
pranz: carnita de vitel, morcov, telina, patrunjel, putin orez, suc de rosii si ulei de masline (idem ieri)
seara: iaurt cu portocale si mar
Avem si niste pozici noi la semnatura, nu prea multe si nici prea reusite... de cate ori ma vede cu aparatul, se mai apropie de mine sau se alinta, stramband din nasuc. 
DARIA- poze vechi
DARIA- poze ceva mai noi
Geani si Daria (03.04.05)
dariaevelin spune:
gegeaDaria e o frumoasa,ca intotdeauna. E domnisoara mare de-acum! Se vede in fizionomie.Mi-a placut f mult ce multa zapada ati avut si ce frumos stateati
. Frumos cadou v-a adus mosul!
Petrecareata frumoasa de Revelion!!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
mamacita spune:
ligia,de-abia asteptam sa-ti vad si eu simpaticul
de la mine si
de la Alex;cu lucrusoarele lui noi,mai,mai,sa le stapaniti sanatosi;dar e caruciorul mai mic sau asa mare s-a facut Raducu?Cat mai are,ca mi se pare c-a crescut foarte frumos?
Dar de ce i-ai dat numai cartofi cu branza,ca si mie,adult,mi se par inecaciosi?Eu le adaug,ptr.mine,unt sau smantana,iar pentru Alex ulei de masline si iaurt,acum am inceput si eu sa-i pun putin unt.
azi i-am facut dimineata grau cu miere cu sucul de la 1/2 portocala
-la pranz:peste;in sfarsit,am gasit un mod de a-l gati care-i place[daca i-a placut si sotului meu,care nu-i mancator de peste
].L-am facut(file de merlucius)in folie,impreuna cu 1/4 gogosar taiat feliute,1/2 rosie fara pielita si samburi si tocata,1/2 lingurita suc lamaie,o lingurita patrunjel tocat si 1/4 lingurita unt,toate aceste cantitati ptr fiecare bucata de file in parte.Impachetat si bagat la cuptor 30 minute,apoi ales oase prezente accidental,si blenduit cu 1 cartof copt in coaja/file si 1 lingurita piure de morcovi.a iesit foarte gustos si a papat cu placere.Va recomand reteta;daca vreti,va dau si originalul dupa care am adaptat![]()
-seara-iaurt cu orez si portocala+banana
Alexandru,soarele nostru
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10724;307/st/20050425/n/Alexutu%27/dt/7/k/6333/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10722;39/st/20060425/e/1st+Birthday/dt/-4/k/e5e9/event.png
zuzunaki spune:
va scriu tot pe fuguta ca am prins 5 min ,a aparut soacra mea si-l distreaza pe musiu putin.
mamacita,
turoaz(sau turqoise whatever
)-ul de care zic eu e cam aceeasi culoare cum e scaunelul nostru de masina,f deschis.Super de altfel,sa vedem.
danuta,
te rog daca poti sa-mi scrii cateva randuri despre carte ar fi super.Pana una alta mi-am comandat inca vreo doua("Poti sa nu cresti un copil perfect" si "cum sa nu fii o mama perfecta",ambele de Libby Purves ,ed.Nemira).Cand le voi primi din Ro o sa va impartasesc impresii.
ligia,
Raducu e super super dulce!Sa stapaniti sanatosi noile achizitii!
gegea,
si printesa ta carliontata e o dulce!
meniul de azi:
9-iaurt cu painica
12-gris cu lapte (milupa)si caise cu mar(hipp)
16-borcanel hipp cu bucatele(a papat fara sa verse in sfarsit):cartof,dovleac,morcov cu vitel
18-desertul :budinca
ii voi da la 20.30 ultima masa-cereale cu fructe pt ca mi-e teama ca nu va primi iar laptic si macar sa nu adoarma flamand.
Pupici tuturor