Mamici casnice (14)
Raspunsuri - Pagina 8
mihaela amalia spune:
Flaviae bine, la cat "muncesc" la ele doar sa le completez, dupa care le dau la o tipa sa le duca la sediu... deocamdata doar de 2 luni fac asigurari, si pana acuma am facut doar RCA-uri, dar cica va veni lege sa ne asiguram obligatoriu si casele...si atunci va fi mai bine...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
ange spune:
am ajuns si noi.
ne-am luat masa in oras.Am reusit sa-mi pacalesc copii si i-am dus la un resto care-mi place mie acolo se mananca un fel de clatite deale noastre cu frisca si fructe proaspte
Copii nu prea au fost incantati insa s-au amuzat cu acvariul din decor.Robi le-a dat sa pape chiar o bucata de kiwi
Dupa amiaza mergem intr-un centru comercial(imens) sa ne plimbam si sa cheltuim si astazi banii lu' colegu'
Ne intalnim la 15,00 peste 2 ore cu o prietena de a mea.Baietelul ei este coleg de scoala cu Maia mea.O sa le fac poze sa va pun deseara.
Robi doarme.
Maia se joaca cu printzesele ei.ma dispera cu calesti,printese,printzi si conduri Eu am zis ca a crescut dar ea tot mica e!
Eu ma duc sa ma fac mumoasa ca nu se stie peste cine dau in dupa amiaza asta poate de vre-un fat frumos din jucariile Maiei
ange spune:
Miha,felicitari.Frumos tare.
Flavia,treaba ta cu cazarea la vara.Daca nu gasim venim cu toate pe capul tau
Bimilit,pune si tu poze sa te vedem si noi ca tare mult te-a laudat Flavia
Danelutza,tu mergi la vara in Ro.?
Dana,unde esti?
mai dar Ralucutza ce-o face?!?! ne-a uitat?
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
impreuna spune:
Cami ce fain ca te-ai distrat, deja ai si copii mari, deci ai cu cine:) Ia vezi pe cine pui ochii:P
Fetelor, am facut un album cu poze funny (nu stiu ce mi-a venit, probabil de plictis:), daca vreti putem pune toate acolo poze haioase, dc nu e ok ideea, il putem sterge:)
Pun link-ul pe 1 pagina si albumul e public:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
symaco spune:
bravoo fetele ca v-ati intalnit!ati facut cumva si poze?
eu mi-am fiert niste coji de ceapa de azi dimineatza si acum l-am incins..o sa beau nu am ce face,ca ma luat iar o criza de tuse.bai,sper ca nu sunt prea paranoia dar se poate sa si nasc in timp ce trag o rafala?
in caz ca veti dusmani si vreti sa-i exterminati...va recomand cu caldura ceaiul din coji de ceapa!.mi-am pus si lamaie+miere+zahar si tot e groaznic la gust!
alina,habar n-am unde as putea gasi pe aici cimbru de cumparatsi nucile le-am aruncat acu cateva zile ca prea zaceau aici de anu trecut,daca as fi stiu sa pastrez cojile!
ange spune:
flavia bestiale foto
super ideea ta.
frumos ar fi sa facem un album cu poze haioase dar cu copii nostrii
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
alexa si mami spune:
bravo mey miha. vedeta lu' mama!
fla, super pozele. buna ideea lu' cami.
cami, distractie placuta!
mey, da' unde e andreea si restul casnicelor? speram ca sunt bine.
intru mai tirziu, ca ma da colegu' afara!
alexa & fam
impreuna spune:
Da, cu odraslele noastre ar fi si mai super, asa ca pt cine are asa ceva in dotare, dati bataie:)
Eu mai 1 tre sa imi procur, acu dezbrac cupilu si il bag in masina de spalat:P
Serios, care aveti sa le puneti sus, ca oi face si eu cat de curand
impreuna spune:
Nu mai ziceti nik? Eu ma retrag ca mi-a venit barbatelu:)
Somn usor si noapte luuunga:)
Danelutza spune:
Miha felicitari pentru scumpete, ma bucur ca avem si micutza noastra vedeta la mamicutze casnice.
Ange nu stiu daca merg acasa, sa vad cum se mai linistesc apele din zona.
Symaco cind itzi vine sa tusesti prea tare, incearca sa apesi cu degetul pe pulsul miinii, nu conteaza care mina. Eu asha faceam cind eram operata si-mi trecea.
Flavia mie imi place poza cu mashina de spalat.
Va spun si eu noapte bunaaaaa si viseeee placute.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami