Mamici casnice (14)
Raspunsuri - Pagina 3
impreuna spune:
Pai Cami draga, l-as pune da n-am cum, ca tu ai deschis cap. 12:)
Si la fiecare capitol, in lista sa punem capitolul trecut si tot asa, nush dc ai inteles.
Uite aici la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69788" target="_blank">capitolul 12 pune link-ul in lista, cu www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69434" target="_blank">capitolul 11. Sti ce zic?:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
impreuna spune:
quote:
Originally posted by ange
si nu avem de ce sa suparam moderatorii pt. ca pe langa fazan scriem ce ne "doare" pe noi.Nu vad de ce ar deranja la sfarsitul mesajului acel cuvant pt. fazan:)))))
Mai cred ca amandoua suntem adormite, ia o aici :)
De fazan, am zis sa nu contina mesajul numai un singur cuvant, ala fazanos, sa mai scriem si cate ceva (ce ne doare dc ne doare) pe langa, ashe cum zici si tu:)
Danelutza spune:
Symaco si la mine e frig, dar cum colegu'a uitat sa cumpere flori, a adus grioceiii din gradina, albi si frumosi. Gestul conteaza, nu daca a cumparat sau nu flori. Dar fiindca ma stradui sa mai slabesc, a promis ca-mi aduce diseara ceva dulceeeee
Andora, Isabella a vrut sa iasa repede, repede, ii tot spuneam eu doctorului ca nu asteapta ea pina la data cind vrea el, ca a fost atit de capoasa cu tot spatiul din burta, a stat in funduletz, nu a vrut sa se intoarca si basta, sau... s-o fi gindit ca daca se intoarce mami tre'sa nasca normal si nu vroia sa strice bunatatea lui mami.
Cami uite si de la mine niste ghiocei aici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
ange spune:
Flavia,executat.
trebuia sa-mi deseni ce vrei ca era prea dimineata sa inteleg ce scrii am citit printre randuri cred
Danelutza,merciiii.Ce frumosi sunt.O sa caut si eu ceva pt. tine dara cum plec cu copii la plimbare.Pana atunci uite ai o
impreuna spune:
Cami pupe mama:)
Distractie placuta in oras, sa nu inghetati pe acolo:)
Danelutza va mai chinuie dintisorii?
Mie pana acum cand ati zis voi, nu mi-a [icat fisa ca martisorul e tipic romanesc. Am uitat ca e o traditie pastrata de la stramosii nostri daci
Pe unde sunteti fetelor, ati scapat la zapada si nu va mai saturati?:)
Eu sunt singura si cred ca al meu sotz nu vine prea curand, i-au scos sefii la pizza de 1 martie:) Ce bine o duc unii, maine seara iar ia masa in oras cu un prieten, ala cica sa mearga singur ca vor sa discute ca intre barbati
Las ca si eu ies, Bianca astept maine un semn de viata de la tine:)
Mai sunt doritoare?
Danelutza spune:
Flavia ne omoara dintzucii, nu ne chinuie, gingiutzele stau sa pocneasca si nimic nimic.
Mai fetelor lu'kupilu' meu ii vine inspiratzia cind vreau sa scriu eu cite un mesaj pe dc, sta linga mine si incepe sa se screama, asha ca o iau in spate si fug cu ea in baie, dar pina acolo ii trece. Iaca asha imi face de cite ori ma vede la calculator.
Apropo, unde disparuseratzi toate, sarbautoritzi martzishorul, ha ?!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
diadaniela spune:
Cami,uite ce am gasit pt tine: O sa incep prin a-ti da un sfat babesc , adica 1 data / saptamana timp de 4 saptamani fa o maioneza din ulei de masline cu un galbenul de ou . Intinde-o in tot parul ( nu insista pe radacina) si las-o sa actioneze cam 2 ore. parul trebuie sa fie spalat proaspat si zvantat cu prosopul. Daca pui o pg de plastic peste par si dupa aia infasori parul intr-un prosop ud fierbinte efectul va fi amplificat( reincalzeste prosopul in microunde o data la 15 minute).
cand iti speli parul evita apa fierbinte si ai grija sa clatesti bine parul dupa samponi .
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
diadaniela spune:
Azi am fost cu fii-mea, in prima ei vizita , la stomatolog.N-are nimic ,am fost doar la control.Am ales un cabinet special pt copii ,cu jucarii calculator,tv dat pe Minimax.A fost fii-mea super incantata,i-a placut la nebunie si nu vroia sa mai plece.Ma, si stomatologul era tanaaar si frumooooos de pica.Pacat ca a fost si colegu' cu noi.Glumeam!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
cami distractie placuta in oras .sa bei o cafea si pt mine.da in Ro din ce oras esti? sa nu-mi zici ca esti ardeleanca ?
mai , fetelor dragi la noi e un frig de crapa pietrele.azi am fost in oras si am bagat un trantoc de toata frumosetea.mi-e batucitde zici ca-s mar ionatan.
, martisoare si pentru mamici si copilasi.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
symaco spune:
mai,fetele,al meu nu imi aduse nimic de martisor....sa il pedepsesc ori ba?!sau mai bine las sa vedem cu ce isi scoate parleala de 8 martie!
danelutza,norocosilor,ca aveti gradina..io am doua balcoane !tare mi-as dori o locuinta cu gradina,acolo cativa metri patrati!
cami,distractie placuta cu fiica in oras,astept sa se faca si a mea domnisoara sa vezi atunci ce party mai facem
mai danelutza ia zi tu repede ce ai vrut sa zica ca strica bunatatea lu mama?!ca io am nascut normal si´´bunatatea´´e si mai buna!
dana,cum mai merge treaba cu bicicleta?!
biana,ia papuci care sa nu derapeze ca e nasol daca dai cu fundu de pamant!
o seara faina,ca iar se invarte bondarul meu pe aici>!