Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111
Raspunsuri - Pagina 3

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by Cristinna
Mishuleasta da mastisor.Ai un sot de nota 10. Cum il cheama?
Cristinna
Pe "Martisor" sau pe sotz?

De fapt cred ca m-am exprimat gresit!

Cristinica te

Ina

Mishulina spune:
quote:
Originally posted by oanabbb
cine ma invata si pe mine sa pun o poza?
Oana ,ca sa pui o poza trebuie sa ai albumul facut undeva pe net,pe un site de poze si dupa ce le-ai pus acolo aici doar copiezi linkul care te trimite exact la album sau la poza,dupa cum vrei tu...
Ai poze pe net? (pe Yahoo,Webshots etc?)
Ina

Cristinna spune:
Mishuline as fugi eu cu Miro, dar se pare ca inca nu vrea Doamne Doamne sa plec de aici. Cu jale ma gandesc si eu ca in aprilie se fac 2 anisori de incercari. Dar nu-i nimic, mai insistam un pic, poate poate trece iarna si apar si berzele noastre
. Eu azi sunt ziua 20 a cm, dar am niste temperaturi de toata groaza , asa temp nu am avut niciodata
...adica, ovulatie se pare ca in ziua 11 la temp de 36.4 si apoi vreo 2 zile cu 36.6, altele 3 cu 36.7 si de vreo 4 zile stagnez la 36.8
. Draga de Asizice ca e din cauza BU si a zmeurului.
Ma tare tem ca in 8 Martie o sa am o surpiza neplacuta.
Deci draga Mishule, cam asta e situatiunea la mine. Dar nu ne pierdem speranta, nu?
Cristinna

andicu spune:
Am intrat sa va urez si voua tuturor, cu mult drag,
O primavara frumoasa si insorita cu multe martisoare din acestea si din acestea
si nu in ultimul rand cate un
si o
pentru fiecare fata !
Mishulina, sa-ti traiasca Martisorul (sau Martisoara)! si sotul, ca e de laudat!
va cu drag!
Andreea.Pozele mele

bubulina1 spune:
Mishulina, sa-ti traiasca Mishu (ce dragut suna). E un buflei paros, foarte scump! Sa-ti traiasca si sotzul!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

asi spune:
quote:
Originally posted by catty
Cred ca o sa ma gandesc serios sa il mint ca incep sa iau anticonceptionale si o sa vad atunci daca se simt ceva schimbari. Este adevarat, poate ca o minciunica asa nevinovata nu va conta prea mult.
catalina
O minciuna cat de mica poate afecta o relatie foarte grav.Mai ales ca tu iei ac si sa ramai apoi gravida.El se va simti poate inselat si atunci se poate produce o ruptura.Eu zic sa va calmati amandoi si sa luati o decizie impreuna.Poate chiar nu e pregatit sa fie tata si atunci nu e bine sa il fortezi.Asta mai ales ca poate avea repercursiuni asupra copilului.
Luati viata de la capati.Iubit-va , traiti pentru voi si poate ca va veni momentul cand veti dori amndoi sa fiti parinti.
Nu forta lucrurile ca o sa iasa rau si ar fi tragic sa apar un copil cand parintii sunt pe cale sa se desparta.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

catty spune:
BUBULINA, cat de cunoscut imi este ceea ce spui tu. O singura data am adus vorba de spermograma si a facut tare urat pt ca i-am atins "barbatia". Asa ca a doua oara nici nu mai indraznesc sa il intreb.
OANABBB am incercat in toate felurile. Am facut streptease in fata lui, am umblat dezbracata prin casa, am inchiriat chiar si filme xxl in ideea de a-l stimula si nimic nu merge. Daca nu vrea poti sa stai si in cap ca nu iti iese nimic. Ceea ce nu inteleg eu este faptul ca la inceput, vreo 2 luni, era chiar interesat sa afle ce si cum despre sarcina, apoi a devenit apatic si nu il mai intereseaza. Iar reactia de seara trecuta m-a pus serios pe ganduri. Sincera sa fiu am avut impresia ca daca nu schimb programul o sa imi iau una dupa ceafa.
ASI, nu putem luat o decizie impreuna pt simplul fapt ca de cate ori trebuie sa hotaram ceva, si aici nu ma refer la a avea un copil, imi spune sec "cum vrei tu" si gata. Asta a fost toata discutia noastra serioasa. Deci, pana la urma trebuie sa incerc pe toate caile. In familia mea eu am luat mereu toate deciziile si pana acum am facut numai alegeri bune, si sper ca si de acum inainte va fi la fel.
catalina

Tabitha spune:
Fetelor, atat de tare m-ati laudat la cap. precedent, ca nu am mai reusit sa intru sa va multumesc. Sunteti niste scumpici si cine are lipsa de optimism, sa vina la mine sa-i dau. Ca de unde dau, de aia am mai mult!
oanabbb: multumim pentru floricele, sa-ti dea si tie Doamne Doamne multe flori
mishulina, melutzica: O noua luna, o noua sansa
Rodica: pupici tie si lui Serban. A facut cumva 9 luni ieri?
catty: nu iti dau nici un sfat, ca nu e bine sa ma bag in astea. Iti doresc numai sa-ti rezolvi situatia.
Va doresc tuturor sa va aduca primavara cele mai bune vesti, pe care stiu ca unele dintre voi le asteptati de mult timp.

asi spune:
Catty imi pare rau ca ai o relatie atat de dificila.
Iti doresc succes si fericire!
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

ionica spune:
Buna seara dragele mele!!
Nu am putut sa rup stele de pe cer aseara si nici raze de soare azi dimineata,imi doream sa le impart cu voi toate care sunteti extraordinare,dar am un pupic mic in suflet pentru toate si-l ofer voua ca martisor !!
Va pupic pe toate si va astept la mamici cat de curand !
Cu drag,
Ionica +11
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica