Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari-111

Dragelor, va invit la primul capitol al primaverii, care sper sa fie cu noroc si sa fim in curand pe lista gravidutelor ,foste colege:
lunii august 2005 este:
Catrinel 17-cap.49lunii septembrie 2005 sunt:
CamiM-cap.58
Virgi-cap.61
Shoricutza-cap.62lunii noiembrie 2006 sunt:
Iube 2001-cap.83
Alexia27-cap.83lunii decembrie 2005 este:
Martha78 - cap. 97lunii ianuarie 2006 sunt:
floricika - cap. 98
anangel_lexi-cap.98
ionica -cap.99
Princess-cap.103
Adriana mica -cap.103
mexxa-cap.103 lunii februarie 2006:
MamiFlori -cap 104
Mirona - cap 109
Lista ramane deschisa! Poftiti va rog!
Speranta moare ultima!
Cununia noastra
Raspunsuri

Liana30 spune:
..Va fie micul martisor
.Prilej de bucurie
.Acum, cand florile de gheata pier
.Iar primavara-nvie.
"Nimic nu-i imposibil!"

bubulina1 spune:
catty,
Cuvintele sunt de prisos, dar daca ai stii cat de bine te inteleg...
Speranta moare ultima!
Cununia noastra

ingeras26a spune:
Catty, imi pare tare rau...dar lasa, eu sunt de acord sa nu mai iei ACO, sa ramai cand se astepta el mai putin...si sa vezi tu de n-o fi fericit!!! Sa nici nu te gandesti sa mai iei ACO! Si daca zice ceva, spune-i ca sunt sanse 3% sa ramai cu ACO, sau ca ai uitat o pastiluta (din greseala)...iar daca e ceva ce nu-i convine, trimite-l la noi esti de acord?
La Multi Ani si sa aveti o primavara minunata! Soarele straluceste (pe zapada, e drept), deci sezonul de gravi a inceput! Cine se inscrie? Sau va consider pe toate inscrise:))
Pupicei, Ingeras

Liana30 spune:
io ma inscriuuuuuuuuuuuu
mai am 3 zile si afluuuuu!!!!!
.......foaie verde foaie lata
veni martie indata
foaie verde si-o sipica
imi trag martisor "pisica"
foaie verde de sarmale,
iese coltu' ierbii-n vale
foaie ca si campia, lata
primavara bate-n poarta!
"Nimic nu-i imposibil!"

Amely spune:
Danyalo, Ingeras, se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda cu pacalealea de luat AC...
In mod normal, n-as invata-o pe dragutza de Catty la prostioare, dar data fiind situatia, sunt sigura ca sunt motive intemeiate ca D-zeu sa ierte nevinovata minciunica...
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Liana30 spune:
Lasati primavara sa va patrunda in suflet, sa va incalzeasca si sa va umple de bucurie si iubire!
"Nimic nu-i imposibil!"

Cristinna spune:
Catty scumpa nici nu stiu ce as putea sa-ti spun, pt ca eu nu am trecut prin asa ceva niciodata decand sunt cu sotul meu si sper sa nici nu trec. DAR SUBSCRIU IN TOTALITATE LA CE A ZIS INGERASH.
Te rog sa nu fi suparata si sa incerci sa iti indrepti atentia catre ceea ce iti doresti tu
Cristinna

Liana30 spune:
Cand lumina ne umple sufletul
si verdele ierbii privirea,
Cand albastrul fara pata
Ne-nconjoara, ne-npresoara bucuria,
Amintirea primaverilor trecute
si bucuria celor viitoare
Sa va inconjoare sufletul
alaturi de caldul meu martisor
si un suav ghiocel.
"Nimic nu-i imposibil!"

ingeras26a spune:
Lianoooo, noi o lasaram (pe primavara) sa ne patrunda, nu vazusi ce ganduri bune avem??? fata de sotzul lui Catty:))
Fetelor, va multumesc! Am primit martzisoare si floricele si miros asa de frumos...toate floricelele (mai ales eu!)
Pupicei, Ingeras