Plange cand se uita la poze

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si baietelul meu plange cand se uita la poze, indiferent daca sunt cu el, cu mama sau cu tata. Are 2 ani si 2 luni. Evit sa-i mai arat poze pentru ca nu imi place reactia lui si nu o inteleg. L-am intrebat dar nu imi raspunde sau nu poate sa imi raspunda.... Cred ca e de domeniul psihologiei manifestarea asta.

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

da, claudia, poate primim si raspunsul unui psiholog. sa vedem...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanademunck spune:

Incep cu o intrebare:plange doar cand vede pozele la calculator sau si cand se uita peste poze obisnuite?
O cauza poate fi frica de separatie sau starea de dependentza si posesivitate a copilului fata de parintii sai:copilul isi vede tatal undeva unde el nu este (chiar daca tatal il tine in brate)unde poate se va mai duce plecand si lasandu-l singur. si vede parintii in alt loc si i se face frica manifestandu-se prin plans.Pentru copii la aceasta varsta plansul este inca o moalitate de a comunica.Nu cred ca este vorba de miscare/imobilitatea pozei. Nu trebuie insa sa te sperii nu etse nimik iesit din comun este o manifestare cat se poarte de normala la unii copii

Mergi la inceput

In cazul meu, Matei plange cand vede pozele in album. La cele din computer nu am observat reactia asta, ba chiar as putea spune ca ii face placere sa le priveasca pe acelea.

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

la noi e taman invers, ma rog, eu nu m-am speriat, mi s-a parut doar ciudat, dar ciudate sunt multe lucruri la asa o varsta, nu?
multam, pup

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xenocid spune:

Eu sint convins ca totul tine de calitatea pozelor pe care i le aratati copilului.

S-am mai vazut cazuri de copii care plingeau la vernisaje, expozitii, avanpremiere samd.

*segmentation fault*

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by xenocid

Eu sint convins ca totul tine de calitatea pozelor pe care i le aratati copilului.

S-am mai vazut cazuri de copii care plingeau la vernisaje, expozitii, avanpremiere samd.

*segmentation fault*

Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

hehehe, misto! pai ar trebui sa-mi schimb barbatu'. iaca la asta nu m-am gandit...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput