se poate?

se poate? | Autor: baciadriana

Link direct la acest mesaj

Buna tuturor as vrea sa va povestesc si eu ceva .Frumos.Sa vedeti ca se mai intampla si minuni prietena mea a ramas gravida asa dupa ce era cu un singur ovar si ala polichistic.Doctorul zice ca este o minune asa ca sa astepam si noi o minun.Referitor la sitautia mea :sotul are azoospermie.DUPA INVESTIGATII MAI ARE SI VARICOCEL MEDIU SI HIPOTROFIE TESTICULARA SI AZI AM DESCOPERIT CA MAI ARE SI LH marit oare sa fie cauze ce ne-ar putea duce la cativa amarati de spermatozoizi???????????????
Ar fi supersi eu.Ar fi cea mai mare bucurie din viata mea.
Va pupi

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Baciadriana, norocoasa prietena ta.

Eu zic ca ar putea fi acestea cauze la diagnosticul de azoospermie. Incercati sa tratati cauzele si vedeti atunci ca spermograma va arata mai bine.
Daca imi amintesc bine sotul Tabithei avea azoospermie. Poate te ajuta ea mai mult.

Iti doresc succes si sa ramai cat mai repede .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

Adriana, draga mea, din ce stiu eu Branca Ursului face minuni in cazurile acestea. Poate nu ar fi rau sa intri pe retete naturiste, sigur acolo gasesti mai multe specificatii despre BU.
Iti doresc multa bafta,

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

baciadriana: nu vreau sa te sperii, dar la sotul meu situatia sta in felul urmator. Acum 10 ani m-a lasat insarcinata, deci nu avea azoo. Acum 2 ani l-am convins sa faca spermograma si s-a descoperit azoo. Nu tu varicocel, nu tu altceva. Doar niste leucocite cam multe, dar dr. a zis ca nu de la asta i se trage. Oricum, nici un dr. pana acum nu i-a diat nici o sansa sa scape de azoo, sa i se gaseasca si lui ceva spermatozoizi. Sansa noastra a fost ICSI facut cu spermatozoizi prelevati prin biopsie testiculara (deci are spermatozoizi, dar nu coboara in sperma). Din pacate nu a reusit ICSI-ul si datorita calitatii precare a spermatozoizilor. Acum face IA cu donator., caci la mine se pare ca s-au rezolvat problemele (aveam trompele infundate si ovarele cu aderente). Daca nici asa nu reusim, vom infia.

Nu vreau sa te sperii, si sotul Elisei a avut initial azoo, dar s-a dus la dr. MAtei si i-a gasit ceva spermatozoizi, e drept ca nu erau de calitate, fie nu aveau cap, fie nu aveau coada. Iti doresc sa reusesti cu tratament neturist si poate ma tii si pe mine la curent cu evolutia lucrurilor, caci cine stie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceciserban spune:

Adriana in primul rand sotul trebuie sa se opereze urgent de varicocel.Multe persoane au reusit sa ramana gravide imediat dupa operatie.Si deasemenea trebuie sa incerce sa trateze celelalte probleme.Cred ca pt. LH exista tratamentmdar pt. Hipotrofie nu prea cred.Oricum dupa operatie eu zic sa incercati cu naturiste ca ajuta.
Asa ca, cat mai urgent la doctor,caci fiecare minut e pretios,varicocelul poate afecta si mai mult hipotrofia.Multa bafta va doresc si sa auzim de bebe cat mai curand posibil!
P.S.Intra la sub. Oligospermie si vei afla mai multe acolo.

cecilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Buna fetelor!
Ma numesc Andra si sunt si eu o azoo.Ca si voi sper sa am un bebe, iar aceasta speranta o am datorita voua, care scrieti si ati scris pe acest site.Noua dr ne-a spus ca f. greu azoo se trateaza.Indiferent de cauza, e f greu sa ajungi sa recapeti niste jucausi.Nu vreau sa va descurajez, dar este o realitate care ne doare.Numai prin punctie...ne poate dona dr ceva.Noi ne pregatim pt fiv-icsi si sper sa va dau vesti bune.

Mergi la inceput