Buna fetelor!
Si eu sunt zombi, Alex se chinuie cu cel de-al treilea dintisor
, se trezeste plangand noaptea, iar ziua doarme in reprize de juma' de ora. Plus n-am putut sa adorm pana la vreo 2. O fi din cauza
? (
Alex). Ieri am comis-o, era doar sarbatoare. Si 3 gurite nu se pun, nu-i asa?
Azi ma apuc de lectura - Haruki Murakami. In 7 luni de zile n-am citit altceva decat despre bebelusi si cateva reviste. Asa macar o sa am cu ce sa-mi umplu insomniile.
Si alceva ... Lui Alex ii s-au inchis complet fontanelele. Sunt un pic ingrijorata. Nu am altceva de facut decat sa am rabdare sa-l vad cum creste.
Va pup pe toate
.
Laura cu bebe Alex
Poze
Ancutza, eu mai serveam din cand in cand cate juma de pahar de vin rosu la masa de pranz, cam o data pe saptamana si nu s-a intamplat nimic. Este adevarat ca ma simteam chiauna dupa primele doua guri de vinisor... Ca tot veni vorba, cu regimul Monti nu am voie alcool si-asa mi-e dor de un pahar de vin!!!!! Dar vine ziua mea imediat si o sa trag si eu putin la masea ![]()
Pentru toti bebelusii care implinesc azi o luna in plus la cele pe care le aveau, va doresc din toata inima sa fiti sanatosi si iubiti!!!! La mai multe luni inainte!!!
Fetili, eu sunt in al 9-lea cer, taman m-a sunat Radu ca vine acasa la sfarsitul saptamanii sau la inceputul saptamanii viitoare!!!! Yuppyyyyy!!!! Daca nu i-ar fi expirat pasaportul ar mai fi stat vreo 2 luni. Acu... am o problema!!! N-am slabit suficient ca sa incap in rochia aceea frumoasa.... dar de-acu ma bag si mai drastic la regim, sa mai dau cateva kile jos pana ne luam.
Va pupilesc cu drag
Irina si
Ioana Alexandra (13 aug 2005)
poze
CONTINUAREA:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70266" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (74)