Bebelusi de iulie-august 2005 (73)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_barb spune:

Buna fetelor!

Si eu sunt zombi, Alex se chinuie cu cel de-al treilea dintisor, se trezeste plangand noaptea, iar ziua doarme in reprize de juma' de ora. Plus n-am putut sa adorm pana la vreo 2. O fi din cauza ? ( Alex). Ieri am comis-o, era doar sarbatoare. Si 3 gurite nu se pun, nu-i asa?
Azi ma apuc de lectura - Haruki Murakami. In 7 luni de zile n-am citit altceva decat despre bebelusi si cateva reviste. Asa macar o sa am cu ce sa-mi umplu insomniile.
Si alceva ... Lui Alex ii s-au inchis complet fontanelele. Sunt un pic ingrijorata. Nu am altceva de facut decat sa am rabdare sa-l vad cum creste.

Va pup pe toate .

Laura cu bebe Alex
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Ancutza, eu mai serveam din cand in cand cate juma de pahar de vin rosu la masa de pranz, cam o data pe saptamana si nu s-a intamplat nimic. Este adevarat ca ma simteam chiauna dupa primele doua guri de vinisor... Ca tot veni vorba, cu regimul Monti nu am voie alcool si-asa mi-e dor de un pahar de vin!!!!! Dar vine ziua mea imediat si o sa trag si eu putin la masea

Pentru toti bebelusii care implinesc azi o luna in plus la cele pe care le aveau, va doresc din toata inima sa fiti sanatosi si iubiti!!!! La mai multe luni inainte!!!

Fetili, eu sunt in al 9-lea cer, taman m-a sunat Radu ca vine acasa la sfarsitul saptamanii sau la inceputul saptamanii viitoare!!!! Yuppyyyyy!!!! Daca nu i-ar fi expirat pasaportul ar mai fi stat vreo 2 luni. Acu... am o problema!!! N-am slabit suficient ca sa incap in rochia aceea frumoasa.... dar de-acu ma bag si mai drastic la regim, sa mai dau cateva kile jos pana ne luam.

Va pupilesc cu drag

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bbdeiulie_august2005 spune:

CONTINUAREA:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70266" target="_blank">BEBELUSI DE IULIE-AUGUST 2005 (74)

Mergi la inceput