Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Un nou capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70210" target="_blank">aici

Irina si Vladut (26.08.2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo74 spune:

Miflore, uleiul se pune la sfarsit si se mai fierbe 5-10 minute...de la doctora citire

Meme felicitari ptr noul bebelin. Sa-ti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bb la fel de reusit ca si primul

Intrebare ptr fetele cu ceva mai multa experienta in ale diversificarii: mie dr mi-a zis sa incep cu supa de legume la masa de 10-11 si cu suc de fructe la 13-14, bineinteles pe principiul bine stiut...in prima zi 2 lingurite, a doua zi 4, etc...

Dar mie mi se pare ciudat sa incep in aceeasi zi si cu legume si cu fructe...voi ce ziceti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_flor spune:

Meme, pai cam pe acolo sunt si costurile la noi (kw cam tot asa, telefonul local este 1.60ct prin provider ca la telekom e vreo 3ct/min... ma rog, pe acolo... Merele sunt intre 2kg=1.50 la Aldi si 1.99 kg cele la alegere, de diferite sorturi. Eu zic ca sunt asemanatoare preturile.
Ai dreptate cu hainutele, nici eu nu ma bag sa cumpar, am primit si eu destule, plus ce mai am de pe la Ioana, dar iti dadeam exemplu de body-ul petrecut cu mineca lunga pe care il voiam musai si nu am gasit mai ieftin. Si am mai luat de la ei citeva pentru ca nu se lasau, spre deosebire de alte magazine, de unde am luat bluzite si deschizatura de la git s-a facut de pot sa o bag pe Maria cu totul pe acolo nu numai capul ...

Carmi, spune-ne cum este cu lapticul si pampers-ii in Italia. Ca sa nu ne mai lamentam atita sa ne multzumim ca nu mai rau . Eu una nu am cumparat decit de pe aici..

La noi, tot asa, laptele cam intre 9-11 euro, al meu, AR, tot 10.35, 800 g. Dar parca am vazut si ceva mai ieftin (5-6 eur), spunea moasa ca e o firma din Germania de est sau asa ceva ...
Scutecelele sunt cam intre 7-11 eur in fc de magazin si firma, pachete in jur de 50 buc.

nanadana, multzumim frumos!! . Bravo lui Antoine ca a papat toata supica!

Diana30, dulce foc si Mihnea si martzisorul .

Doruletz, iti uram si noi drum bun! fetelor, am avut orbul gainii, unde pleaca doruletz?

Daniela, mami de Ioana(24.10.1999) si Maria(17.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

Multumesc, pentru urari tuturor mamicilor,abia acum am reusit sa -mi fac putin timp.Pe langa bb mai am o d-soara de 12 ani,are cursuri de dupa masa iar dimineata mai fac lectii cu ea,bb Lucas n. 28 oct.2005 55 cm,4,350 kg ,daca mai trebuie alte date imi comunicati
Meme felicitari
Carmisi lasa textele inca esti tanara, se zi
ce ca este cea mai frumoasa varsta la femei si eu sunt pe aproape.

Mergi la inceput