Szeged - 4

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Buna fetelor.
Eu sunt in mutari de birouri (ma mut la Head-Office, in Mamaia, asa ca abia astept sa vina vara ) si scriu de unde apuc.
I-am scris azi din nou dr Zadori, sper sa ne fixeze si noua data ptr prima consultatie.

Ce vesti bune imi dai, Mirabella, in legatura cu preturile in functie de cati embrioni avem!!!unde s-a mai pomenit asa ceva la noi?!

Intrebare: daca venim cu spermograma sotului (asa cum ni s-a cerut), il mai pune s-o repete acolo la primele consultatii sau daca e buna nu e nevoie?

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Buna fetelor, am trimis doctorului Zadory un e-mail in care-l intrebam cu ce analize trebuie sa ma prezint la prima consultatie si pretul FIV ului cu tratament cu tot, am primit raspunsul, in care fata de preturile expuse de voi mai sus, exista unele diferente, dansul imi spune ca FIV- ul costa aprox.1100 euro si tratamentul aprox.300 euro, iar analizele care trebuie sa le abvem la prima consultatie :pt.amandoi - hepatita B si C si HIV ul, pt. mine histerosalpingografia ( pt. ca i-am zis ca problema mea sunt trompele opturate)si pt.sotul meu - spermograma, imi expilca si mie cineva diferentele, va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pussi, stai calma, nu ai nimic!
Daca IgM este negativ si IgG este pozitiv inseamna ca ai avut boala si acum ai imunitate. IgG pozitiv este ff bun, la toate analizele! Vezi ca sunt dr tampiti, care te pun sa faci tratament pt ca ai imunitate! sa nu iei nimik, ca esti ok. Eu am avut IgM pozitiv (val ff mica) si IgG pozitiv (val >500, dar nu imi dadea val exacta) si nu am mai avut nev de tratament. In concluzie, stai linistita!

Pupici si bafta la bb!

Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Mirabella sa stii ca si eu ma gandesc cateodata asa cum spui si tu, ca poate asa a trebuit sa fie, ca nimic nu e intamplator. Tu cum faci pentru programare, il suni direct pe dr. la clinica? Se poate face programare si altfel decta prin e-mail? Dar daca eu nu prea stiu maghiara, cum as putea sa ma inteleg prin telefon cu cele care fac programarea? Scuze ca te intreb atatea, dar ma tot gandesc cum ar fi mai bine sa fac. Iar cu plata in functie de numarul de embrioni, ce sa mai zic, nici nu-mi vine sa cred ca se poate intampla si asa ceva. Ma bucur ca deja te gandesti atat de sigur la un nou FIV. Iti doresc succes!
Mi-Ka ce mai faci, cum mai esti?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daciana80 spune:

DARIA:am ramas uimita cand am vazut preturile,pt. ca anul trecut cand l-am intrebat pe doctor cat costa fiv-ul+tratamentul mi-a spus ca aproximativ 2500euro.Oare chiar asa sa fi scazut preturile ? bine ar fi ca eu nu ma supar.Apropo tu te-ai programat ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

Dragutelor,
mersi pentru lamuriri, eu luni fac laparo. Sunt agitata cu analizele, EKG, ma internez vineri dar nu stau in spital, luni dimineata merg si luni ma si opereaza, miercuri imi da drumul. Mi-e cam frica dar asta e. Si ma enerveaza la maxim ca numai despre asta se vorbeste peste tot, inclusiv la servici - se mai operea za de chist si o colega, si am capul in 10 parti si nu m apot concentra pe nimic!

Daca acum sunt asa nu stiu ce fac restul zilelor pana atunci!

Va pup dulce

PUSSI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabela11 spune:

Ceau fetelor!

Andicu, ei vor solicita la prima consultatie si o spermograma la ei, in functie de asta procedura de FIV poate incepe sau nu.Pentru ca sunt diferente la rezultatele din spermograme in functie de metode, aparate, ei vor sa se asigure ca procedura poate incepe dupa STANDARDELE LOR.
Si noi am avut spermograma din Romania, dar ei au solicitat acolo sa facem una,eu personal cred ca este mai bine asa.Am primit rezultatul prin e-mail de la dr. si OK-ul pentru start FIV.
eu zic sa ai rabdare,ca va raspunde la mail.Si noi tot asa am inceput sa comunicam cu doctorul, prin mail, dar acum ca ne cunoastem mai bine vorbim la telefon.Parerea mea este ca pana o sa va intalniti, el prefera aceasta metoda de comunicare, nici nu prea are timp de discutii la telefon, amanuntele o sa le aflati pe parcursul procedurii.Asa ca RABDARE!!!

Crinutza, cred ca am raspuns la intrebarile tale mai sus.Asistentele de la receptie stiu foarte putina engleza, dar se straduiesc mult sa fie dragute.
Eu azi am vorbit cu Dr.si sunt programata pentru 22 martie la ora 13 la o prima evaluare dupa FIV, sper sa fie totul OK.

Referitor la preturi, ele se gasesc la capitolele 1 , 2 si 3, dar cand voi reveni de la Szeged o sa aduc o noua lista de preturi de acolo si o sa postez.Fiv-ul costa aproape 2000 Euro, cu ICSI, Hatching, daca este cazul.(fara tratament)

Mi-ka esti OK?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

Mirabella11, multumesc de intrebare, sunt ...aproape Ok; nu stiu alte fete cum sunt, insa eu sunt la fel de stresata ca in primele doua saptamani de asteptare ca nu cumva sa se intample ceva rau...asa sunt eu, mai panicoasa . Mi-am mai facut inclusiv teste de urina si am fost la dr. la eco in Deva sa fiu sigura ca nu s-a intamplat nimic. Maine dimineata sunt programata la dr. Zadori, la Szeged, la control si crede-ma ca am emotii de de o sa-mi spuna.

pussi, succes la laparo.

Acum va las ca ma streseaza nasu-meu sa ies o data de calculator.
va pup.

Mi-ka

Mergi la inceput

MI-ka, BAFTA MAINE!!! Trebuie sa fie totul bine - e cadoul tau de 8 MARTIE! Te pup

PUSSI

Mergi la inceput

dragele mele maine e 8 MARTIE asa ca

LA MULTI ANI!!!
Si fie ca aceasta primavara ( si berzele care vin ) sa ne aduca BB la toate.

PUSSI

Mergi la inceput