Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Hop si eu!! Am scris si la FIV 62 dar scriu si la moisici,nu va tradez.
Nu simptome,un pic de dureri la ovare,sunt in ziua 6 de la ET,ieri in ziua 5 am simtit un pic tensionat uterul si am luat No-Spa.
Aileene sunt f.trista pentru rezultatul tau,sper sa nu am si eu parte de aceeasi valoare a bhcg.
MRL din toate analizele eu nu am facut chiar ureaplasma(ca nu se face in Constanta) si d-na dr.Moisa mi-a spus: nu are nimik,ia preventiv tu 3 pastile de Sumamed si sotul 3 pastile(in fiecare zi cate una)si mi-a mai dat 10 ovule preparate sa-mi pregatesc "terenul" inainte de FIV. Daca e prezenta ureaplasma asta urata,ia Sumamed (e 1.200.000 lei vechi pt.amandoi sotii)Succes!
Plec in pat,pa!

http://photos.yahoo.com/verocika2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

o zi minunata va doresc
veronici io..
roxanya bine ai venit felicitari pentru burtica.....din ce stiu io ureaplasma nu prea e buna in timpul sarcinii nu vreau sa te sperii...dar dc te va lamuri mai mult...
moldoveancoo astept temp
MRL

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Ureaplasma este un germen patogen care se transmite in general pe cale sexuala. Poate da inflamatii ale trompelor uterine, ovarului, glandelor Bartholin si colului uterin. Glandele Bartholin sunt acele glande de la nivelul aparatului genital feminin care prin secretia lor produc lubrifierea din timpul actului sexual.

Deci trebuie sa faci tratament. Se administreaza de obicei Tetraciclina sau Eritromicina dar avand in vedere ca esti insarcinata, te sfatuiesc sa eviti Tetracicina care poate da o serie de malformatii dentare sau o coloratie anormala a dintilor fatului.

In plus, este absolut necesar sa il tratezi si pe partenerul tau. la care boala se manifesta printr-o uretrita sau prostatita. Deci este foarte probabil sa aiba o serie de scurgeri reduse cantitativ care pateaza lenjeria intima.

sper ca te'am putut ajuta roxanya..dar pna anu vorbesti cu dc...nu fa nimic..ea va stii ce sa fca in cazul asta...
te pupic si numai bine...o rezolvi tu..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Acuma vin cu TB - 37,1. E de bine? e de rau? A mai scazut un pic fata de ieri. Ce-o fi, oare???

Mergi la inceput

se pare ca nu e cum am zis io ...io zic ca e bineeee...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Liana: ce nu e cum ai zis tu???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Ziua buna tuturor !
Revin cu confirmarea rezultatului "-"...din pacate ..., iar in lipsa de CM a trebuit sa fac o serie de analize si de echografii ! Fetelor nu-mi vine sa cred BB s-a prins , dar nu a evoluat . Dr. crede ca s-a implantat altundeva (trompa) , din cauza ca prima analiza era totusi superioara de 5 mU.I/ml ceea ce facea sa creada ca totusi s-a prins si de unde explicatia lipsei de CM !
Medicii la inceputul unei posibile sarcini nu prea dau importanta si nu se investesc ptr ca ea sa "tina" , poate c-ar fi trebuit sa iau un supliment de vitamine in acele momente de dupa TE...dar cum e prea tarziu ptr a se plange , n-am ce sa fac ! Acum iau "duphaston" ptr a declansa CM care totusi se incapataneaza sa apara !
Va doresc toate cele bune si visul cel drag sa vi se implineasaca cat de repede si sa ma bucur impreuna cu voi !
Doresc multa sanatate si un bb sanatos , o sarcina usoara , noii venite Roxanya si sper ca treaba cu ureaplasma sa se aranjeze ca chiar ca nu e de glumit , Liana asa este , te-ai informat f bine ! Liliana si tie-ti doresc sa termini o data cu ureaplasma ca-mi dau seama cat te necajeste ideea mai ales ca ai facut deja tratamentul si nu ti-a trecut totusi !
Tabitha si s-auzim vestea buna !
Veronici nu te gandi la lucruri rele , tu ai multe sanse , cu 4 embrioni frumosi , bravo , m-am bucurat sa aflu treaba asta ! Asa ca ai grija de tine si de sambureii mici ! Am si eu o intrebare : daca se prind toti 4 ? ...te si astept cu nerabdare ziua de 09.03.06 , tin pumnii sa fie "+"
Amely Betty Thea Ingeras Camy cate un si voua cu mult drag !
Un week-end placut tuturor si realizari frumoase ! Profitati de ultimele fulgi de zapada , c-aici este cu duiumul , iar saptamana viitoare mergem in Alpi la sky sa ne decontractam un pic si sa schimbam aerul , ideile samd si sa revenim cu forte noi !
Un sfarsit de saptamana frumos si o saptamana plina de bucurii !!!

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

aileene io..
moldoveancooo am zis pe la alte usi aseara..nu mai stiu pe unde ca azi o vei avea 37,3..de aceea ziceam da e bine si asa..
visatoarelor mie dor de voi...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

Aileene,am inteles ca daca se prind toti pe la 3 luni selecteaza 1 sau 2 si le injecteaza in inimioara adrenalina (parca) sa moara,da1 io nu-i las,sa se prinda ei si dau si la fete cate unu`

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Avalon spune:

quote:
Originally posted by veronici

Aileene,am inteles ca daca se prind toti pe la 3 luni selecteaza 1 sau 2 si le injecteaza in inimioara adrenalina (parca) sa moara,da1 io nu-i las,sa se prinda ei si dau si la fete cate unu`

Sa nu-i lasi!!!

Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Mergi la inceput