Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 6

Tabitha spune:
Lipsa, pauza, gaura, stop, deloc.
Cred ca fetele au petrecut aseara si acum se refac...
Eu TB 37,2 in ziua 23 (daca nu am uitat sa numar)

ingeras26a spune:
Brava, Tabi! Tine-o tot asa:))
Alienee, imi pare tare rau :( gaseste puterea sa o iei de la capat!! Noi suntem aici.
Aventura, spera in continuare, ca nu s-a sfarsit!
Pupicei si o zi minunata, Ingeras

MRL spune:
Mi-am luat analiza la Ureaplasma si am <10000 UFC/proba. Data trecuta era la fel. Ce naiba? Am facut tratametul asa cum mi-a fost recomandat atat eu cat si sotul si nici o modificare? Ce naiba?
Fetele care a/ti mai facut analiza asta la voi ce scrie pe buletinul de analize la ureaplasma?
Bety, veronici la voi pe buletinul de analiza ce scrie?
Va pup dulce pe toate-toate!

bety spune:
MRL - la mine scrie absent; am facut analizele, unde m-a trimis dr. Cocei - la Bios-diagnostic pe str. Roma, la voi in Bucuresti, unde au laboratorul lor si unde mi-a zis ca acolo sa le fac, ca acolo are incredere. Nu mi le-a acceptat in alta parte. pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

pmihaela spune:
'Neata si bafta celor care sunt in asteptare!
Am si eu o nelamurire poate ma lamureste cineva.
Cand am facut inseminarea la Moisa mi-a scris ceva de genul "scor cervical 11 fv" cred, nu prea se intelege bine. Poate ma lamuriti si pe mine ce inseamna asta, asta e de bine, e de rau???
In rest, ma cam dor sanii, dar nu f. tare, cam atat.

adelamaria spune:
Buna!
Azi e baba mea...si in Bucuresti e soare si senin, cel putin acum...Oare sa sper intr-un an bun?
Am si eu o intrebare pentru voi, Moisa mi-a recomandat Papanicolau si colposcopie...stiti cumva daca se fac la ea la cabinet sau ma duc in alta parte? Ca n-as vrea s-o dau in bara...si banuiesc ca nu se pot face in aceeasi zi, nu???...lucky me, o sa ma alerge sefa prin toata firma cand m-oi duce sa ma invoiesc...iar!...
Si inca ceva: am tot citit si se pare ca exista 2 tabere: pro si contra HSG vs. laparo
Am inteles ca hsg e doar de diagnostic, iar laparo mai si repara pe loc daca iti gaseste dr. ceva...asta ar fi ok...Eu ar trebui sa fac hsg sapt. viitoare, dar tare as vrea sa stiu daca mai sunt si alte motive pentru care ar trebui sa ma mai gandesc...Stiu ca nu e bine sa faci hsg daca ai vreo infectie...In conditiile in care pe mine m-a chemat direct pentru hsg, fara nicio analiza...cam nasol, nu?
Ok...si daca ma duc s-o fac...cat si cui dau? la bani ma refer... stiu de radiolog si asistenta...ii dau si dr. moisa? sau risc sa ma fac de ras?
Tabi, ingeras, eu am ragusit de atata galerie ...dar nu ma las! Va tin pumnii, chiar daca voce nu mai am
...
Pup toate fetele!

Liana30 spune:
pmihaela scorul cervical este calitatea glerei..val max e 12..iar tu ai avut'o 11 e superrrr!!!! tin pumniii..
adelamaria Papanicolau se face la ea la cab..dar colposcopia nu mai stiu daca la ea sau la spital te va lamuri ea daca o intrebi..si le poti face pe amandoua..pt ca la Papa..se ia secretie apoi la colposcopie..este ca un eco mai deosebit
"Nimic nu-i imposibil!"