Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa | Autor: ingeras26a

Link direct la acest mesaj

Bun venit la noul capitol!! Haideti sa mergem cat mai multe la !
Va doresc si imi doresc mult succes in indeplinirea celei mai arzatoare dorintze :)

Pupicei, Ingeras

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Cine si cand asteapta?
Eu: ian HSG si histeroscopie, UM 10 feb, 24 si 25 ISA dubla, pe CM nestimulat, natural. Pregnyl pe 24 feb. Urmeaza sa imi fac Beta HCG pe 9 martie...si sa aflu ca e bb!

Ingeras

Mergi la inceput

Bine, hai ca scriu tot eu...
MOana, sa dea Domnul sa fie balonata cu folos! Am luat un No-Spa aseara si unul azi si acum sunt ok. Moisica mi-a spus ca este posibil sa fie ovulatie prelungita (??!). Stai linistita, ca nu ajungi tu la adoptie! Te asa Moisica gravi cu ISA:)
Veronici, sa fie intr-un ceas bun! Si eu tot pe 09 martie trbuie sa-mi fac Beta HCG, dar nu stiu daca am timp sa ajung. Oricum, sansele a tine sunt mult mai mari, asa ca tin pumnii:)

Pupicei, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ingeras: multumim pentru deschiderea capitolului. Iar daca nu se va trece la un alt capitol, fie ca acesta sa fie cel in care ne vei da vestea ca esti .

Eu va reamintesc: z.11 - E8 mm, FD - 18,5 mm (fara stimulare)
z.13 - IAD - scor cervical 12, 0,5 ml de A+B 42 mil / ml, glera "ptiu, ptiu"
azi - z. 21
Astept....

Veronici: super la tine. Asteptam rezultatul pozitiv.

Mergi la inceput

slavmih: zi-mi si mie, te rog, ce tratament naturist ai luat: in ce zile, cat, ce efecte a avut. Merci frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

fetelor va multumesc la toate..nu ma las io...
oana analizele le'am repetat a -n-a oara..cam toti dc la care am fost m'au pus sa le fac la ei...analizele de la Buc au iesit negative toate...aici mi'a iesti si mie si lui grasu o val de 1,8..
posibil sa fie o greseala...posibil sa nu fie...
o sa o repet ..sa vaz ce iasa...
da tu nu ne zici nika??????
va pe toateeeee!!!!!
veroniciiiiiitin pumniii..si sa nu te prind pe'aci..ca vin cu stai cumintica in pat...
ingerasooooo multa bafta!!!
moldoveancooooo daca mai zici ceva de temp te bat hai ca e bineeeeeeeeeeee!!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileene spune:

Buna dragele mele ,
De aseara incerc sa va scriu , am raspuns la alt subiect si am incercat sa-l fac si aici dar , am multe probleme de conectiune , sunt deconectata de multe ori in timpul cat scriu un mesaj din pacate , cred ca satelitii au luat-o razna nu stiu ce se intampla !

Eu am facut beta HCG-ul azi dimineata si astept raspunsul , dar nu prea ma astept la vreun rezultat + , asta cum o vrea bunul D-zeu !
Va multumesc ca va ganditi la mine , va pup cu mult drag pe toate , pe rand THEO AMELY BETTY VERONICI LIANA RAMI INGERAS DANYLO TABITHA si bineinteles mamicutele CATA si INDY care sigur isi strange puiul la san la ora asta , asteptam cu nerabdare sa ne dea vreo veste despre ea si Mirciulica pui mic si drag...
E o zapada la noi de numai si cand ma gandesc ca-ntr-o ora am programere la ORL cu Alexandre si o duc si pe mama soacra ca si ea are probleme cu urechile si am luat programere-n aceeasi zi ptr amandoi ca doara n-o sa ma deplasez eu special ptr mama soacra , nu ? Glumesc evident !
Revin mai tarziu daca PC-ul imi permite , sa va dau vestea : buna , rea , om vedea !!! Sunt tare nerabdatoare sa aflu , am 2 teste "clear blu" dar n-am avut curajul sa fac niciuna , intrebati-ma ca sa va-ntreb de ce ??? NUMAI BINE

"Atunci cand arati luna cu degetul , nu uita sa ti-l si retragi..."!
Aileene+Alexandre 6 ani 1/2 (22-sept'99)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/aileene68/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

frantuzoaicoooo io tin pumniii

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

aileene: suntem alaturi de tine, oricum ar fi rezultatul. Bucuria ta va fi si a noastra, supararea ta o vei imparti cu noi. Capul sus!

Mergi la inceput

Alienee, multa bafta!
Pai daca tot faci drmul pana la clinica, du-te si la gineco, sa-ti confirme sarcina:))

Pupici, Ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Aileene, scumpa ma rog din tot sufletul sa-ti iasa + si sa anunti ca esti gravida! Doamne-ajuta!

Slavmih, sincer si eu ma gandeam sa-l fentez...da' daca se prinde?

Ingeras, cu cine faci histeroscopia?

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput