Cumul de functii

Cumul de functii | Autor: Freia

Link direct la acest mesaj

problema mea asa: pe langa jobul meu am mai primit task sa mai preiua inca un job, o alta functie, alte responsabilitati, alta persoana carui trebuie sa ii dau socoteala.

problema mea este: cat sa cer bani in plus, ce functie va fi trecuta pe Cartea de Munca si cum pisici o sa mai imi gasesc eu loc in Organigrama?

Help me pls ca tre sa stabilesc azi detaliile astea scarboase.

sarumana,

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Potrivit art.35 din Codul Muncii :
(1) Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcții, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac excepție de la prevederile alin. (1) situațiile în care prin lege sunt prevăzute incompatibilități pentru cumulul unor funcții.
(3) Salariații care cumulează mai multe funcții sunt obligați să declare fiecărui angajator locul unde exercită funcția pe care o consideră de bază.
35
(1) Orice salariat are dreptul de a cumula mai multe funcții, în baza unor contracte individuale de muncă, beneficiind de salariul corespunzător pentru fiecare dintre acestea.
(2) Fac excepție de la prevederile alin. (1) situațiile în care prin lege sunt prevăzute incompatibilități pentru cumulul unor funcții.
(3) Salariații care cumulează mai multe funcții sunt obligați să declare fiecărui angajator locul unde exercită funcția pe care o consideră de bază.

Iti negociez salariul ca si pt. alt loc de munca, in organigrama vei fi trecuta ca si cum ar fi o alta pers. (ex. in relatii de sunbordonare d-na ... fata de x, iar postul 2 in relatii de subordonare d-na... fata de Y)

Deni mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denii mic spune:

Potrivit art.35 din Codul Muncii :
35

Iti negociez salariul ca si pt. alt loc de munca, in organigrama vei fi trecuta ca si cum ar fi o alta pers. (ex. in relatii de sunbordonare d-na ... fata de x, iar postul 2 in relatii de subordonare d-na... fata de Y)

Deni mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Freia spune:

chestia aia cu salar ca pt o noua persoane nu se aplica deci... va fi la mica intelegere. si nu se poate trece pe organigrama de doua ori aceasi persoana, e in cadrul aceluias mare departament doar ca functia 2 nu are un subdepartament, raporteaza direct la Lord of the Lords.

merci mult dar eu tot vida de idei sunt ca azi dimineatza.

Freia si Alexa

Intram in legalitate

Mergi la inceput