mamici casnice (13)
Raspunsuri - Pagina 7
andora spune:
Dana, 45 minute bici? S-a facut, maine daca raman intepenita pe scuna tu esti de vina Dar am sarit peste dimineata Insa mai ramane o problema. la ce grad de dificultate sa reglez? Maxim de greu? Ca acolo abia pedalez
Alina ce faci ai luat pampersani?
Mai la voi cum e vremea? Aici ninge si bate-un vaaaant... n-am iesit afara azi... shame on me.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
andora spune:
Flavia sa-ti traiasca prietena si sa va distrati bine diseara!!!!! Pupic!!!!
Mihaela ai ma.... ca doar gura e de mine... da ar trebui sa facem ca la subectele de la diete, tabel initial si evolutie (sa speram involutie de fapt)
Hai ca-n loc sa editez am dat post... editez aici erata: scuna=scaun
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Danelutza spune:
ANDORA facui cum ai zis tu si cu spatziu si fara spatziu, dar nu iese, ceva n-am priceput bine
Ange, unde_ai disparut, la vecinu ?
De Symaco mai stie cineva ceva, ce-i face burticutza ?!
Fetelor azi am facut cunostintza cu parchetul, daaaaa, am pus-o pe Isabella pe olitza, am lasat-o sa faca turul camerei ca de obicei, dar mititica obosita ca n-a dormit bine din cauza dintzucilor, s-a rasturnat, asha ca acum avem buzutza de deasupra un pic umflata. A plins ea, dar cind i-am vazut guritza strimba am inceput si eu , ca o mama denaturata ce sint ca n-am avut grija de kupil. Acum face nanitza ca nu mai putea mititica, trei noptzi nedormite si de doua zile plinge, ea care de felul ei nu e o plingacioasa.
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
impreuna spune:
Danelutza nu fi suparata, cum sa fi mama denaturata? Ai vazut vreodata un copil care sa nu fi cazut in viata lui si sa faca buba? N-ai vazut, iti zic eu, poate doar de aia nou-nascuti:) Bine ca n-a fost mai rau, hai ca sa treaca si dintisorii sa iasa repede ca nu mai avem rabdare:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
mihaela amalia spune:
quote:
Originally posted by Danelutza
Ange, unde_ai disparut, la vecinu ?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55265" target="_blank">O poveste minunata...
Site Amalia
alexa si mami spune:
gata fetele, am aparut.
am modificat si lista. o astept pe d-na profesoara (cami) sa-mi dea nota.
e o vreme de ...bate vintul, ninge, nu scoti nici un ciine pe vremea asta. da' noi tot am fost la cumparaturi, ca ramasese alexa fara 'chiloti'.
dalelutza,pup buba la isa. nu te condamna. la noi cind e sa cada alexa, cade si cu mine si cu ta'su de fata.n-ai ce sa-i faci. asa's cupiii.
andreea, yupiiii, petrecere! prietenii stiu de ce.
flavia, petrecere frumoasa! LMA prietenei!
asteptam vesti de la sportive.
alexa & fam
ange spune:
cum ar spune tziganul:" mancatz'as sunteti bestiale!"
ar trebui sa-mi dau noaptea o pauza de somn ca sa pot tine pasul cu voi
Dimin.nici nu vad bine pe unde calc si ca orbetele deschid dc-ul sa vad ce fac pretenele mele dragi
O sa va raspund la toate dar acum abia-mi tzin ochii deschisi dincauza luminii monitorului.revin.
Miha,iarasi aproape perfect catalogul.Numai ca Anca la nick nu are "="
ange,mamica de 2 ori
foto
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=12366" target="_blank">povestea Maiei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=16811" target="_blank">povestea lui Robert
Danelutza spune:
la toate de la mine si de la Isabella, cam asha arata mititica , buzutza aia de sus e umflatzica mincaoar mama. Acum astept sa vad cind se trezeste, are o ora jumate de cind doarme.
Ange atunci avui dreptate, te-a obosit vecinu' rau de tot de orbecaaaiii
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
http://community.webshots.com/user/danielaaddario
alexa si mami spune:
gata, cameluta am modificat. vezi ca te astept de paste cu mielu'. io sunt alina.
tocmai ma minunam ca alexa dormea de 3,5 ore si cind POC auzim, alexa era pe jos. cazuse din pat. bine ca nu s-a lovit f rau. a plins f putin.
alexa & fam
ange spune:
Alina,vin cu mielu ce-o sa fac?!
pretenele voi chiar faceti misto de mine?vecinu e negru ca si carbunele mey!!nici sa mor de dorul-ului si nu m-as duce in vizita la dansu
Cica negrii fac misto
de as pune mana pe vre-unul!
sper ca nu e vreuna dintre voi maritata cu vre-un negru sa fac vre-o gafa ca sunt maestra la gafe
Ce rasista sunt! Glumesc.Nu am nimic cu ei.Doar ca in pat la mine nu i-as accepta niciodata
Astazi declar oficial deschisa "sala de gimnastica"
zilnic va astept cu raportul"performantelor"
incep eu ca voi nu aveti curaj
deci,58 kg la 1,60
dimineata am bagat 50 de abdomene dealea cu picioarele ridicate pe pat.Cica alea ar da rezultate
La pranz incerc sa ma urc pe bike insa nu ma atrageee dar daca trebuie o fac si pe asta
fetele care nu au participat astazi la pranz la conferinta
am decis sa jucam "fazan" aici la subectu nostru sa ne amuzam putin.
Sunt cateva candidate.
Daca participam multe atunci facem listuta cu clasament.daca nu vreti atunci lasam sa moara"fazanul" singur si in chinuri...
Danelutza,de ce nu participi la conf. ca te vaz destul de activa pe net?
da id-ul tau repejor pana nu ma nervozez