mamici casnice (13)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

tu nu vb romaneste cu ei?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,numai romaneste.
colegu nu accepta nici macar un "bonjour" in casa
Dar intre ei,copii vorbesc franceza.Ma lupt din rasputeri sa invete romaneste.Le citesc cat pot povesti dar e destul de greu sa retina multe...
Am incercat "Creanga" dar a fost dezastru.Nu au priceput nimic.
Asa ca nu-mi ramane decat sa le administrez "terapia" cu vacantele in Romania.Este cea mai buna solutie.Dupa 2 luni de Ro. vorbesc asa de frumos romaneste.
Robert acum e dezastru.
Amesteca limbile ca la balamuc.Spune un cuvant in rom. si 5 in fr.
In fine.Important este ca vorbesc chiar daca nu stiu ei sa se exprime cirect si nici academic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

salutare ! salutare!

mama da ce active sunteti.

mai , ce sa va zic despre mine? is blonda vopsita da fac gafe de zici ca-s blonda naturala.feciorii mei( Tudor 12 ani si Mate un an) is niste dulci si cuminti si ... si... si...
fetelor eu is in cautare de nurori , iar daca is prea multe fete nu-i bai ca ma pun pe treaba si mai fac feciori.asa ca astept listuta cu fetele.ma intereseaza ( despre nurori)kg la nastere si culoarea parului.

va pup pe toate si va multumesc pt primire.sper sa tin pasul cu voi.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Valeu duamnelor, ce prestati aici:) Fomei casnice, gimnastica si fazanul

Am uitat sa va zic, aseara m-am culcat o data cu gainile, la ora 21!!! Si m-am trezit spre dimineata ca nu mai aveam somn, ase ca am inceput sa visez cu ochii deschisi la...:)))

Apropo Cami ai auzit bine ce ai auzit, mancai-ar mama pe ei:))

Bianca ce tare esti :))) Si eu sunt cu suvite blonde, se pune?:)
Mai uite fata mea a avut 3900 kg la nastere da culoarea parului n-a avut, ca a fost aproape chiala
Ui cam ce program ai ziua? Ca noaptea banuim:P Si de cat timp esti acasa, si eventual ce ai prestat inainte sa fi casnica?:) (nu te speria, asa intrebam noi la inceput, apoi program de voie:)

Eu 1.60 m, 47 kg, cu muchii de la abdomen moi rau de toooot, da macar fara vergeturi:)

Ma pregatesc sa plec la party

iubit
(musai sa editez ca am un scris dezastru:)
Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

ia te uita cata lume !
Cami ,te-am vazut la subiectul de la discutii generale.am postat si eu .
Bimilit,avem destule fetite pe aici ,ai de unde alege.
Flavia ,distractie placuta!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Ange voi jucatzi fazan, eu leapsha cu Isabella si cistiga ea tot timpul

Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)

http://community.webshots.com/user/danielaaddario

Mergi la inceput

mi-am terminat manechiura!ce e pe mainile fiica-mii ...nu vreti sa stiti.

Dana

Mergi la inceput

Bianca,blonda noastra naturala vrem data ta de nastere si a copiilor
Si eu as avea o fetita de 7 ani pt. Tudor al tau.
Dar acum depinde ce avere are baiatul,cate conturi in banca si cate iahturi pe Coasta de azur
Cum spui ca-l cheama pe cel mic:Mate sau Matei?

Flavia,sa ai chef placutte duci cu colegul? daca nu,pai pot sa aranjez eu cu vecinul ca tocmai se plimba de nebun pe strada

itinerant

Mergi la inceput

chef

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

scuze .pe micut il cheama MATEI.

ange pai e super fiica ta ne nora.daca-ti scriu suma conturilor din banca te sochez , asa ca lasa poate poate ti-oi trimite-o pe PM.

mai , dragelor eu is liber profesionista( sa nu va ganditi la prosti) , fac de toate si nimic, dar ies bani.casnica-s de cand ma stiu.eu ma ocup de cresterea si educarea copiilor mei.atat si nimic mai mult.de gospodarie ( parca as avea si vite si porci)am o tanti care se ocupa.

intrebati si va raspund.

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput