Aspirante peste 30 ani - cap.5

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Pis spune:

Buna dimineata fetele, am intrat sa va doresc o primavara calda, frumoasa si numai cu vesti bune...
De la mine vestile nu sunt bune, deci FIV nereusit , la bhcg am obtinut uriasa valoare de 0...Acum sunt ca un robotel, fac lucrurile mecanic, si parca simt ca nu gandesc...Astept sa mai treaca putin timp si sa vad ce mai pot face...
Totusi calendaristic a venit primavara si uitati un brat de si de la mine.

Pis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Pis imi pare rau de nereusita.Sper sa iti revii curand si sa fi optimista.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Pis tu stii ca noi te iubim mult..asa ca da mana icoa noi te vom strange tare si vei trece mai usor... io
asi ma bucur ca a ajuns cu bine...

pentru voi, din inima mea, in asteptarea primaverii primiti ca martisor caldura sufletului meu...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anamadalina spune:

a venit primavara!
[flo]pentru voi, dragele mele, ca martisor, prietenia noastra, sprijinul, bucuria de a trai!
Sa va simtiti speciale, iubite, frumoase, sa (va)iubiti, sa (va)daruiti, sa fiti binecuvantate si fertile cum natura explodeaza de seva si viata odata cu venirea primaverii! Sa va fie primavara care bate la usa renasterea sufletelor, alinarea durerilor si implinirea dorintelor!

Din tot sufletul meu, va imbratisez si va doresc o zi frumoasa, plina de flori si de implinire.

Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Anamadalina e bineeeeeeeeeee?????
uratooooo ce esti si ce imi placea sa'ti zic asa.....mandutza...mandutza...

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Haideti sa lasam tristetea, stiu ca pentru unele din noi e f. greu acum, dar hai sa intampinam primavara cu bucurie si cu speranta ca totul va fi bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IULIABRAILA spune:

PIS - fara cuvinte, dar DUMNEZEU este sus si vede iar SPERANTA din noi trebuie sa se duca ultima.
FETELE ! TOT CEEA CE IMI DORESC MIE VA DORESC SI VOUA!(in sfirsit un loc unde toata lumea isi doreste acelasi lucru- rar, nu?)
am pentru voi bratul plin - ghiocei, frezii, lalele, narcise, zambile
CE FRUMOASE SINT, CA VOI !
IULIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta71 spune:

Pis sunt alaturi de tine. Stiu (din pacate) cat e de greu, dar trebuie sa incerci sa-ti revii. Te pup
Liana am sa-ti trimit un e-mail.
pentru toate fetele

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

tuturor... haideti sa fim optimiste, se vor rezolva toate belelele, incet-incet....

am revenit cu o doza proaspata de incredere, macar pentru faptul ca am mai facut un pas spre bb....

asa ca si haideti sa gindim pozitiv.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luli spune:

Pis ai sa vezi ca va fi bine si bb te va lua prin surprindere... cand nici nu te astepti
Elise cum e? spune-ne vesti bune.
Fetele mele dragi va pup din tot sufletul si va doresc o primavara minunata insuflet si in viata.

Behind every love is a great story

Luli

Mergi la inceput