Aspirante peste 30 ani - cap.5
Raspunsuri - Pagina 11

crinuta71 spune:
quote:
Originally posted by Elise
ce sa zic... zic sa ne poarte noroc primavara asta si sa ne intilnim la "livrare".
Chiar ca ar fi super!!!
cred' ca am ocupa vreo 2 saloane odata ...ce zicetzi?
Elise
Elise numai doua saloane? Inseamna ca trebuie sa fie doua saloane foarte mari, ca suntem multe.

poze

luli spune:
Fetelor stateam azi de vorba cu o babuta si mi-a spus ca baba care ti-o alegi daca nu o vrei pe cea generata de ziua de nastere (1,2...) iti arata cum va fi anul pentru tine. Si.. eu sa o contrazic ba nu , iti arata cum esti - la care mi-a replicat ca nu toti oamnenii sunt schimbatori ca vreama , un an asa, un an asa...
deci Lianao - meserie anul asta daca a fost soare , va fi si...
si atunci
.
Eu imi aleg in fiecare an baba in ziua de 5 (e ziua noastra ). anul asta voi avea emotii. cica si daca ploua sau ninge e bine - e an cu belsug, numai sa nu bata vantul!
Elise sa-mi opresri si mie un loc - sunt hotarata iar lui Asi mai multe locuri daca vrea sa faca echipa ...
Behind every love is a great story
Luli

Elise spune:
he he.... poate preferati rezerve?
ca eu vreau in salon, cu tot poporu', aflam lucruri noi.....
o singura data am luat rezerva si m-am deprimat de tot. vorbeam singura.
Elise
PS: MAINE E BABA MEA.

Liana30 spune:
Elise la mine e soare...e frumos...esti o baba bunaaaaaaaaaa!!!!
cedez locu din salon...
z2...!!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

danotino spune:
buna!
azi e si baba mea. ce soare si frumos e in bucuresti!
liana, parca ziceai ceva de laparo. eu cred ca asta e urmatorul pas.
eu nu prea stiu ce sa zic. ziua 30 CM, dureri ici si colo, sani umflati-nedurerosi de azi , chiar ma mir, CM de 28 de zile, TB 37.3.
a inceput sa ma doara capul, asta nu e semn bun.
va pup si va doresc o zi frumoasa, ca ...e si baba mea!
danotino

Tabitha spune:
danotino: hai sa nu incetam sa speram!
crinuta: zau ca si eu vreau sa va dau vestea buna, ma crezi pe cuvandt, nu-i asa?
Liana: mama lor de rushi Cum au venit ei in ziua 23...

Anamadalina spune:
Normal, Elise, la ce te asteptai?? Nici o clipa nu am indoiesc ca toate aceste 8 zile sunt insorite si calda, ca si sufletele voastre!
Danotino, sa fie cu ochisori!
La mine e ziua 2, si sint deprimata... Iar....
Ce daca e primavara?
Maduta
"Nu exista inaltimi de neatins, numai aripi prea scurte"

danotino spune:
buna!
multumesc pentru gandurile bune! sa fie cu ochisori la toate aspirantele! mi-am luat un test , dar mi-e teama sa-l fac!
tabitha, o sa incerc sa fiu mai optimista! bafta! sa fie cu II!
elise, am mai zis, parca! e si baba mea! nu tebucura prea tare, cica dupa-amiaza o sa ploua! o sa fim rele la batranete!
o zi buna!
danotino