Aspirante optimiste - 184

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancuta_stan spune:

[quote]Originally posted by andicu

Aaaa, vreoiam sa intreb si eu ceva pe cine stie :

daca la al meu sot i-a iesit in spermograma o infectie detectata dupa nr mare de leucocite, infectie care n-a iesit la celelalte analize de urina, Chlamydie, Ureaplasma, Mycoplasma, etc, ce analiza trebuie sa repete ca sa vada daca mai are infectia?

Andreea, din cate stiu eu se face spermocultura ca sa se vada cauza numarului mare de leucicite

Urmeaza si al meu sot sa faca, dar asteptam CM-ul meu, ca nu cumva sa le facem degeaba. In principiu noi am fost detectati cu Chlamydie si ma gadesc ca asta ar fi cauza...dar daca la voi nu a iesit...
Oricum nu auzisem sa se vada in urina - ma rog... bafta sa aveti sa fie totul bine si sa fii
in cel mai scurt timp

Ancuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

ancutza multa bafta la dc..reusiii??????

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Ancuta, merci mult. Mda, si la noi s-ar putea sa fi fost Chlamydia si sa nu-i fi iesit lui la analiza , ca mie mi-a iesit pozitiv din sange. Dupa tratament ar trebui sa verificam daca mai exista, deci trebuie sa repete spermograma, nu? ..ca sa-i faca spermocultura, ca altfel cum? nu stiu ca n-a facut decat o data.

Andreea.Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Buna seara fete frumoase! cum o duceti cu optimismul pe frigurile astea?
asi..
laurici..recuperare rapida la baieti!
vale..n-ai vrut sa ma vezi (asta era repros da)
va pup pe toate si va doresc o seara frumoasa
aaaa...sa fiu rea si sa o laud pe tumpi cu tortul? tare bunnnnnn .. dar si bobo bun. mai am 1 ioana

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

na ca te prinsai
Mirelus macar bobo aia arunc'o spre mine ca nu mai pottttt...morrrrrrr di poftaaaaaaaa!!!

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PamELLA spune:

Buna seara,fetelor!!!!
In primul rand va felicit pe toate pt optimism si va urez inca de pe acum o zi de 1 martie asa cum v-o doriti!!!!
Eu tot racita sunt,nu mai am voce deloc de la raguseala si nu stiu ce sa mai iau sa treaca odata!!la noi zici ca vine Craciunul,nicidecum primavara!!
In rest,bine,astept rusii pe maine-poimaine!
Va pup,o seara cat mai placuta!!

"Vei fi cu atat mai fericit cu cat va trai mai mult in tine copilul ce ai fost!"

Mergi la inceput

cele mai frumoase martisoare pentru voi..
si un buchet mare de ghiocei

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

Liana...prinde!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70092" target="_blank">Racusori

Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor la noi ninge de la ora 2 non-stop si e un frig...
Parca maine e 1 martie dar cu vremea asta zici ca vine Craciunul si luam brad in loc de ghiocei si martisoare.

Va doresc o noapte calda si frumoasa.

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Familia mea
Razvan

Mergi la inceput

prins.... ..multam'

asi o noapte linistita iti doresc..

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput