The best of aug-sept-oct 2004 (107)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Mirela, sper sa se regleze scaunul lui Robert cat mai repede!Noi nu am avut probleme de acest gen, asa ca nu stiu ce idei sa-ti dau.Iti urez bafta sa-ti bea ceiutul.
Andora, am vazut si noi pozicile cu Uca.E un ingeras acolo unde doarme si o papusa dulce in general
Ana, bravo lui Stefan cel istet!
Avem si noi cateva pozici de ieri si azi incepand deaici

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by ana_a

herra, dar cum de mancati fara sare, zahar si alte dalea??Adica medicul va recomandat cu un scop anume?sau de ce?Te intreb pentru ca eu cam de la 11-12 luni incerc pe cat posibil sa trecem la comun cu mancarea, si aproape ca mancam acelasi feluri cu detoate :)

mi-a zis sa aman cat mai mult posibil; chiar zahar inteleg, nu vad ce avantaje calorice sau de alta natura ar avea; cu iodul din sare ma gandesc daca nu-i lipseste...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69639&whichpage=1" target="_blank">Va asteptam la Bazar pt Alex!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Are un an, are diabet, si are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, 5 luni si 8 zile!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

La Multi Ani! Sofiabebe. Multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

La Multi Ani! si pentru Ovi...chiar daca e mai cu intarziere.
Pufymic, multa sanatate si sa va faceti repede bine ca sa-l sarbatoriti pe tati asa cum se cuvine

Andora, ai o scumpete de domnisoara. Am apucat sa vad cateva poze si dupa ce termin de scris continui sa le vizionez

Herra, eu zic sa nu te stesezi cu zaharul si sarea. Nici eu nu ma omor sa ii dau Alexutei si e bine. Zahar nu i-am dat deloc pana acum (doar cate foarta putina mire de albine) iar sare doar ce ia din paine si foarte rar cand ii mai dam cate o lingurita de mancare de la noi. Inca ii facem mancare separata.

Cum mai stati cu giardia? Faceti tratament?

Crismir, cand a avut Alexuta probleme cu constipatia i-am pus in mancare Lactoza de la Humana si a fost ok. In rest cred ca trebuie sa-i dai cat mai multe lichide, in special ceai. Daca nu-l vrea doar pe cel de musetel poate il mai amesteci cu unul pentru bb si o sa fie mai bun la gust. Iar ceaiul e foarte bun daca il indulcesti cu miere.

Naty, hehe si Alexuta mea a intrat la faza de tipat. Probabil o fi ceva in aer

Ana si Aissa, felicitari bbilor pentru numarat. Pai aveti copii mari nu gluma. Alexuta mea repeta doar alfabetul dupa mine, dar de numarat nici o sansa. Doar arata ca are un 1 an, in rest pauza.

Gata ca m-am lungit destul. Va pupic si numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

salut!Si cu buna dimineatza la toata lumea!

herra, pai...dupa ce ai scris tu cu zaharul...ma gandeam si eu...cand mananca al meu zahar...ei bine foarte rar evident, uneori ii mai fac gris cu lapte seara si atunci pun o linguritza de zahar in rest...nu.In schimb sare mananca, adica pun sare in mancare in mod obijnuit, nici prea multa nici prea putina

Dulciuri eu nu-i dau, nici nu-i plac, am incercat de exemplu paine cu unt si dulceata facuta in casa de capsuni/caise/gutui/visine...etc dar nu-i place pt ca e dulce...

CRISMIR, nici Stefan nu e prea kkcios...mereu a fost un pic constipat, eu am observat de exemplu ca supica de pui cu morcovi/patrunjel si teietei ii face kk ceva mai normal, dar nu mananca zilnic supica, Stefan nu vrea nici portocala, la noi dimineatza e tare kk mai apoi cel de dupamasa e ceva mai normal...dar eu ma bucur ca nu-l deranjeaza si ma gandesc ca asa o fi el...mai ales ca eu ii dau dimineatza ceai dupa micul dejun, cei de musetel in ultima vreme, sa-i dreaga kk asta tare...si degeaba, nu are nici un efect, plus ca il indulcesc cu o linguritza de miere.

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

neata fetele,
am reusit sa pun poze in album, la 1 an si 5 luni sunt cateva noi.
Mirela, la multi ani cu intarziere si cu scuze
la fel si pt Ovi
La multi ani pentru Sofiabebe, chioar de ce nu mai scrii
mai sunt fete care vad ca nu mai scriu deloc, Crini, Julya, Lorema...
ce faci cum te simti cu bebe nou?
noi stam prin casa nu am iesit ieri ca batea rau vantul, cu carutul n-avem unde merge ca nu e curatat cum trebuie.
Mirela incerac sa-i dai mai multe lichide, ii poti dai legumele cu carne si la sf mesei, poti sa-i dai niste supica strecurata in bibe sau cana sau mai multa apica daca bea si ceaiul ar fi bun daca reusesti sa-l pacalesti.

noi nu reusim sa o facem sa ne arate cati ani are, nici n-am prea stresat-o cu treaba asta, ca n-o prind niciodata prea atenta, eu ii numar pana ala 5 pe degetele si la 5 o gadil si mai zice si ea ceva la trei, teiii cam asa ceva
stie mai nou sa faca cucu bau, isi pune mainile la ochi si le desface larg la bau si radeee... suntem lesinati ce mai
va pup ma duc sa execut niste papa ca de marti de cand am venit am tot mancat din ce ne-a facut tati
aa am uitat sa va spun ca a primit martisor de la tati si flori, m-am umflat toata in pene

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

Continuarea... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70427" target="_blank">The best of aug-sept-oct 2004 (108)

Mergi la inceput