Bebelusi de martie - aprilie 2005 (82)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

La multi ani, Alicia ! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa si Dumnezeu sa te aiba mereu in grija Lui!
pentru mamica ei care o iubeste! Caramella!

La multi ani, Mamacita! Multa sanatate, fericire si mult soare cu cer senin!

Ellinia, Caramella si Nino, v-am admirat pozicile de la petrecere si sunteti niste frumosi petrecareti cu totii!

Noi suntem bine, Daria pe zi ce trece, da impresia ca ne intelege din ce in ce mai bine, dar cu incapatanarea si ambitia ei inca mai avem de furca. Il striga de zor pe taaa-ta cand il vede, pe buni a botezat-o bapa, iar pe mami o striga numai cand ii este somn sau foame si atunci iese ceva de genul: ma-ma pa-pa, respectiv no-ni, no-ni.
Cand vine vremea , desi e vehementa in a cere papica, mami incepe sa-i dea si incep furnicaturile... cu gurita deschisa dar tot foindu-se. Am incercat sa-i aduc spre atentie jucarioare, dar mi le arunca total dezinteresta, asa ca fata mamii papa si cerceteaza de zor lotiunea de dupa baita si un parfumel sau, mai nou, flaconul de la Spirulina Imi pare rau ca face asa, dar de cele mai multe ori, sunt in stare sa-i dau cat mai multa "treaba" numai sa manance si am vazut ca si la majoritatea dintre voi se intampla la fel.
Cu pofta de mancare, stam cateodata bine si altadata papam doar pe jumatate, dar nu-i nimic grav, cutele ei dragute inca mai rezista, iar copanelele sunt la fel de scumpe si de bine facute.
Singura performanta notabila in ale mersului este ca a facut acum vreo 2 saptamani 2 pasi nesustinuta, dar atat a fost...
As mai avea de zis, dar trebuie sa mergem la papica... revin sa zic meniul, am vazut ca s-a facut un obicei.

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

LA MULTI ANI !!! ALICIAsa fii sanatoasa si fericita ...
rrox3felicitari pentru noul job ...succese maxime..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NIKA spune:

LA MULTI ANI MAMACITA!!!!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaevelin spune:

la multi ani Alicia!!!

la multi ani Sylvia !!!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

la multi ani ALINA!!!

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenduta2003 spune:

LA MULTI ANI ALICIA SI SYLVIA ELOISE!!

SA FITI SANATOASE, SA CRESTETI MARI, FRUMOASE SI SA AVETI PARTE DE O VIATA LINISTITA SI PLINA DE IUBIRE!!!

Caramella, sa-ti traiasca fetita!

LA MULTI ANI, MAMACITA!!

Sa aveti cu totii, mamici, tatici si bebici, o primavara frumoasa si insorita!!

Poze Rares

Varsta lui Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Adriana exact la coaja aceea care ramane la mazare ma gandeam si eu. Mi-e sa nu-mi scape vreuna ca atat imi trebuie. Ma gandesc totusi ca in prima faza sa o blenduresc cu un pic de carnita de pui si ulei de masline. Daca tu o faci altfel spune-mi si mie. Si la pastai am sa procedez la fel, sa vad intai daca le tolereaza si apoi incerc cu furculita.

Gegea multumim frumos ! Ti-am simtit lipsa pe aici...de ce intri asa rar?

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ellinia_c/my_photos

Mergi la inceput

O primavara frumoasa!

Fetite dragi...va doresc tuturor ca primaverile sa va fie la fel de frumoase,calde si invaluitoare. Mamici dragi sa fiti mereu fericite langa puiuti!
un gand bun, o floare virtuala si toate pretuirea mea

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/detail?.dir=/fb42&.dnm=b22ere2.jpg&.src=ph

Daria si Brien

Poze frumoase cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cenia spune:

Salutare dragi mamici!
LA MULTI ANI ALICIA sa fii o bucurie pentru mama ta toata viata SI LA MULTI ANI SILVIA! Ce frumos sa ai ziua de nastere pe 1 martie!
multumesc pentru felicitari: Adseana, ninocikap, dariaevelin, mamacita, caramella si rrox!
pentru toate maicile: va urez o primavara frumoasa cea mai frumoasa dupa 2005, cind ati deveniti mamici!
la fel ca si mamacita ma bucur cind vad ca reactioneaza la stimuli exteriori, se uita la fereastra cind intreb unde e pisica(daca intrebi unde e mama sau altcineva nu are acelasi interes)! face semn cu mina, face pa, misca mina in oglinda in umbra..
acum deespre mers:imi ziceau "experimentatii" : "vezi! ca daca scapa la picoare, nu o sa mai vrea sa stea!" si asa este ! ieri toata ziua a experimentat mersul, oriunde era isi dadea drumul la minuta si vroia singur.pe pat, pe jos. azi dimineata scandal monstru cind a vazut premergatorul!!!! nu vrea sa stea in el. daca il pun geme, plinge, daca il iau tace, nu vrea in brate vrea sa mearga si sa cotrobaiasca! m-am dus sa pun rufe pe un stativ intr-o camera (nelocuita) si se sprijinea de pat(era distanta mare pina la mine, aprox 5 pasi mari de adult).am zis ca pun rufele in liniste ca ii dadusem ceva obiecte noi de interes. cind ma intorc era la mijlocul camerei,cu masinuta in mina, clatinat, copacel, rizind sugubat!! prima data m-am speriat, m-am repezit si apoi m-am oprit sa vad daca vine si chiar a venit!!! ultimul pas s-a aruncat in brate mai mult, daca nu il prindeam, cadea!a mers destul de mult si ma sperie deja! stiu ca daca acum se loveste o lasa mai moale, se sperie!
vroiam sa-i spun lui rrox:pe noi,cui ne lasi? daca te apuci de job cine mai face aici cartile? oricum vroiam sa te felicit si bafta la noul job. si eu m-as fi grabit, dar acum au schimbat actionarii sunt de la Bucuresti si am auzit ca e mai nasol, inclusiv programul.
cu meniul stam cam asa
lapte nu prea vrea(are tita lui mami) decit seara la culcare 120ml
9 fructe mar cu banana
14 legume cu carnita si supa facute la blender
cu multa multa piine(miez sa manince singur)
18 brinza cu mar
21 lapte biberon dar nu tot timpul
si cind vine populatia acasa (3 cumnate, un cumnat, doi socri fara tati care e plecat peste ocean) ii pica biscuiti, cereale, ciocolata, portocala) ma ratoiescla ei, dar degeaba se pare!
daria evelin foarte inspirate ravasele si o idee buna pt bussines! good job!!!
o sa facem si noi aniversarea zilei de nastere dar la noi nu e cu traditii taieri de mot, asa ca o sa ma pregatesc pentru dubla aniversare(a mea si a lui David)inspirindu-ma din ce ati facut voi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/david_americanu/album?.dir=f417&.src=ph

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

Brien multumim. esti un adevarat cavaler.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput