Bebelusi de martie - aprilie 2005 (82)
Raspunsuri - Pagina 10
dariaevelin spune:
adsena doamne! cat poate fi de dulce! Mi-a placut tare mult cand nu vroia sa se uita,si era in patut,foto"frumoasa mamii" si
trumful flaconului
mamacita cand pui niste poze noi??? Iaca suntem in martie si ultimele poze-s din decembrie
. Vreau sa-l mai vad pe Alexandru!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
www.dedesign.ro/ludic" target="_blank">LUDIC-PENTRU COPII
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
andrruzza spune:
adseana, ce frumos va jucati voi doua. E tare scumpa Alexandra, cum rade ea cu gura pana la urechi
Am vazut ca ai mare ajutor in casa, verifica rufele, aranjeaza lucrurile in sertar, te poti baza pe ea
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
ninocikap spune:
Adseana acum am vazut si eu o fata harnicutza, harnicutza ca o furnicutza...
nu isi da prietenii jos de pe pereti...? ca al meu asa face...
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
dariaevelin spune:
mamacita
Alex progreseaza pe zi ce trece. Dragul de el! Probabil a ramas impresiuonat de zapada!
Vrem si pozeeeeeeeeeeeeeeeee!
O MARE RUGAMINTE! iNTRATI VA ROG AICI SI SPUNETI-MI CE PARERE AVETI!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dariaevelin/album?.dir=/d3ac&.src=ph
am muncit ca dementa la ele. Sunt cartile ce vor face parte din Jocul ursirii(duce ce va alege de pe tava).Am optat pentru maxime,intrucat nu am avut dispozitie sa formulez arhaic fiecare ursire in parte .Mai trebe numai sa le pregatesc cufarul (din lemn-sper sa gasesc pe cineva sa mi-l faca frumos,repede si al dimensiuni pitice). Le imprim si gata!
Vroiam niste pareri sincere. Va multumesc!
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
"Sa traiesti pe pamant poate fi scump, dar include o calatorie gratuita in jurul soarelui in fiecare an" -- Ashleigh Brilliant.
ninocikap spune:
Daria sunt supeeerrr... ca de obicei ai niste idei extraordinare... deci sa inteleg ca dupa ce alege dupa tava il pui sa aleaga si din astea... sau cum...?
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze
adrianafedorca spune:
a papat tot spanacul..la inceput nu a vrut dar am pus o lingurita de smantana si a papat tot, i-am dat mai intai ciorbica de manzat cam 120 gr apoi 100 gr spanac cu ou
mamacita spanacul l-am facut asa: am tocat o ceapa marunt am pus-o intr-o craticioara de teflon si am pus o linurita de ulei de masline am lasata sa se caleasca 4-5 secunde si am pus apa si am lasa ta asa vreo 10 min sa fiarba dupa care am pus spanacul , din ala congelat, al meu nu apucase sa se decongeleze de tot asa ca l-am pus peste ceapa am mai pus apa si am lasata asa vreo 20 min daca scade apa mai pui putin, am pus si o lingura de suc de rosii , tot din comert ca nu am facut de mine , poate fac la toamna...dar e cam multa munca...asa...am pus suc de rosii si 2 catei de usturoi..cred ca totusi trbuia doar unul , eu am folosit jumatate de punga de spanac, din alea de la supermarket, am mai lasat la fiert vreo 5 min si gata, l-a papat cu galbenus de ou
Adriana si bb Cezarica 23 Aprilie 2005
Cezar,minunea mea
adseana spune:
Daria, Andruzza, Nino thx!
Asa e, am un ajutor extraordinar prin casa, ma ajuta la tot...dar mai ales, ma incuuuurcaaaaaa![]()
Iar prietenii de pe perete...hmmm.i-am schimbat de n ori pana acum, pentru ca ii face o placereee sa ii rupa de numa-numa![]()
Caramella mersi de adresa cu rulada...vad ca e facuta altfel, poate-poate ma apuca si pe mine harnicia
si le fac pe amandoua...![]()

Dariavrei o parere sincera???Sunt suuuuuuupeeeerrr!!!Imi plac la nebunie, si pozele , dar si citatele p care le-ai ales pentru fiecare "insusire" in parte.
Dar cum vrei sa faci, il pui sa aleaga printre aceste ravase, sau si obiecte si acestea?
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
adseana spune:
am adus o mica modificare la meniu:in loc de curcan cu legume, a primit curcan cu mazare
...si am ras farfuria
Adriana si
Alexandra (15.04.2005)
Alexandra, printesa noastra
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716;33/st/20050415/n/Alexandra/dt/7/k/eb65/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;30/st/20060415/e/Ale%27s+first+birthday/dt/7/k/05eb/event.png
dariaevelin spune:
Multumesc NINO,ZUZU,ADSENA! Ma bucur ca va plac. Am muncit mult si pana am cauta citate si foto reprezentative si pana le-am prelucrat grafic. Dar vad ca a meritat!

Ma gandeam chair sa-l fac produs al nostru. Adica sa pun pe site,alaturi de hainute si "Jocul ursirii". Poate vor fi parinti care vor aprecia cufarul alaturi de tava. Sa vedem,ne mai gandim.
Adsena,Nino, da....m-am gandit sa-l las sa aleaga si de pe tava(ca doar aia indica meseria/starea fizica ce-o va avea) dar sa aleaga si atribute morele. De ce nu?!?!![]()
Daria si Brien
Poze frumoase cu noi
rrox3 spune:
Mamacita felicitari lui Alexut!
Are mama baiat destept
Si Ioana se joaca de cateva luni cu umbrele manutelor proprii, cand sta in scaunul de papat (are masuta alba la el) misca manutele si da din degetele sa-si admire umbra in miscare ![]()
N-am vrut sa te bag in ceata
In cartea mea (americaneasca) scrie ca e depasita perioada cand se recomandau incaltari inalte. Eu una o incalt si cu ghetute si cu pantofiori si cu asta basta. Dar intodeuna am mare grija la talpa si la caliate. Desi te cam usuca la buzunar incaltarile de bebe, pe ghetute am dat 1 milion in cap... d-aia i-am luat albe, sa se potriveasca la multe tinute
si sa le poarte primavara asta. La vara e mai simplu, tin minte ca Mariuca mergea cel mai bine cu incaltari din panza chinezesti, erau foarte usoare si flexibile. Avea pantofiori si sandalute doar pentru ocazii mai speciale. ![]()
Cenia felicitari mergaretzului si succes in campania de promovare a papicii pasate!! 
Ellinia Ti-am admirat baiatul, e tare frumusel si maricel
Nu-ti face probleme cu tortul, pana la urma gustul e de baza ![]()
Caramella am admirat-o si pe blondutza de Alicia
E tare draguta motzata si zambareata!
Daria mi se par super ravasele facute de tine si ideea in sine. Sunt foarte importante toate cele scrise de tine acolo si pe urma, copilul nu e atras de o culoare sau stralucire sa ia un anumit obiect (fie vorba intre noi il poti manipula la maxim pe micut, eu m-am straduit sa nu-i pun nimic atragator pe tava Mariucai), mi se pare mai cinstit cufarul tau decat tava traditionala
Se gasesc mici cufere, ca de comori, din lemn, gata facute in locurile unde se vand suveniruri si obiecte de artizat. Mariuca are unul, isi tine agrafele, medalioanele, bratarile si ceasurile in el.
Adseana
Alexandrei! Am vazut-o in pozele noi, e la fel de zambareta!
Si Ioana s-a molipsit si e in greva laptelui. Abia bea dimineata 180ml. si seara papa 150 ml. in cereale, ca lapte nu mai bea deloc. Cred ca-i doar o etapa si o sa revina la sentimente mai bune fata de laptic ![]()
tuturor!
Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si
Ioana (n. 23 martie 2005)
poze cu noi