Copilasi de nov-dec 2004(109)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

SIMONEL chiar ma intrebam de ce nu mai scrii?am vazut pozicile cu David si e un scump.pupici pe bolfite.si lui Ken i se face scrotul mic de la frig dar la baie e ok.stai linistita ca e un copil norma.

MADACHAN ce faceti oameni buni?va distrati prin Grecia acum?nu va e dor de Japonia.scaunelui lui Edy e luat de aici,parca am recunoscut ursuletul de pe el.pana la urma ce a luat micutul de pe tava la taierea sotului?surioara ta ce face?nu-l face si ea pe bebe 2?

ELIZA ce bataie iti dau.spui de Alex ca e agitat dar tu in timpul sarcinii ai fost linistita?cine avea gargauni in cap ca o inseala sotul in delegatie.te miri de ce copilul e agitat?

ANDREEA cate picaturi de vigantol ii dai Mariucai?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

try m-ai omorat cu betigasele de legume. spune-mi si mie sunt fierte sau crude. tudor e asa de fericit cand mananca asa ceva: mar, morcov, telina...i le dau si fierte si crude. brocoli nu i-am dat fiert ca sunt prea moi si nefiert parca nu-mi vine. si ardei???? sa inteleg ca sunt nefierte totusi

otiliav

madachan chiar ma intrebam ce mai faci. am vazut si pozite cu micul eduard. ce mare s-a facut!! tot in romania?

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Eliza, eu, de cand s-a nascut Matei, n-am dormit nici o noapte cap-coada. Vreau sa zic ca niciodata n-am avut 8 ore de somn neintrerupt. si asta din cauza lui. De obicei vrea lapte sau ceai, dar sunt si nopti in care e clar ca-l deranjeaza ceva - nu stiu exact: ori dintii, ori burtica, ori viseaza urat (desi nu prea vad ce anume...), ori... etc...
Cert e ca astept cu mare nerabdare noaptea in care copilul meu va dormi neintors pana dimineata!
Asta iti doresc si tie!
Te pupam!!!!!

Daniela, mamica lui Matei (23 noiembrie 2004)

Poze cu noi

Relatia mea cu oamenii s-a schimbat: acum sunt mama unuia dintre ei...

Mergi la inceput

Bits, eu i-am dat Ca gluconic doar in primele luni, si doar zece zile pe luna. Apoi n-am mai primit indicatii de la dr. in sensul asta, decat sa-i dau vigantolul 2 pic/zi. Treaba naspa e ca eu uit nu o data de acest vigantol, si fac numai gauri in programul normal de administrare... O fi rau? O fi foarte rau? Nici n-am curaj sa-i spun doctoritei cat sunt de uituca, asa ca merg asa mai departe... Sa nu va inchipuiti ca nu mi-am pus tel. sa sune zilnic si sa-mi aminteasca de vigantol, dar, credeti-ma, nici asa nu sunt in stare sa tin programul......
Si cineva mi-a spus ca trebuie dat pana la 7 ani!!!! Asa este? Stie cineva?
Pupici!!!!!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna Bits!Ti-am admirat cretulinul!
Sorina e bine nu mai face un bebe,ca ...zice ea ,de abia e si ea mai libera acum ca s-a facut Alexa mare.Ai dreptate,scaunul l-am luat din Japonia, si sa stii ca imi este un dor de viata de acolo.Oameni mai corecti ca japonezii nu am mai intalnit,aici fara spaga nu faci nimic. Pozele pe care le-ai vazut tu sunt vechi,inca nu am pus altele noi.

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput

Daniela,mie mi-a spus dr. sa-i dau vigantol pana la 1 an juma cate 3 pic. pe zi.

Mergi la inceput

Apropo de oua,Edy nu e mancacios deloc,dar daca aude cumva cuvantul ,,ou,, am incurcat-o daca nu-i dau.Ii place omleta sau ochi.Dar incerc sa nu-i dau mai mult de 2 pe sapt.

Mergi la inceput

Madachan, pentru nasucul infundat noi am aplicat urmatorul tratament:

• ser fiziologic - se incalzeste un piculet (se baga fiola cu totul in apa calda) si, cu o pipeta se pun picaturi in nasuc, incet, incet, pana se inmoaie secretiile;

• cu pompita nazala se scot secretiile inmuiate, dar se curata bine de tot nasucul pana unde se poate, cat de adanc se poate. Pe Matei zici ca-l picuram cu ceara cand ii scoteam cu pompita, asa ca l-am infasat ca pe bebelusii din maternitate, asa incat nu mai putea sa miste iar eu imi faceam treaba linistita, si pe indelete, chit ca el urla. Dar stiu ca faceam treaba buna! Scoteam niste "mucisori" ca serpii!!!!!

• dupa ce am curatat nasucul bine de serpisori, am pufait PIVALONE - cate doua puf-uri in fiecare nara

• tratamentul se face de trei ori pe zi, timp de cinci zile-o saptamana si merge in paralel cu un sirop de gat si un antibiotic daca este cazul de rosu in gat sau mai stiu eu ce... trebuie vorbit neaparat cu medicul.

• Oricum, curatarea nazala cu ser fiziologic sau cu apa de mare face tare bine chiar daca nu este nasucul infundat.
    Pupici!!!!!!

Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna seara!

Mada bine ai revenit la noi. Ce face Edi?

Paxela l-am vazut pe Dj...e f talentat si pasionat...pesti, dj...cand sa mai aiba timp puiul sa pape ?
    Astazi am fost la o intalnire cu copii si mamici din Iasi si vreau sa va spun cat ma bucur ca Vladut al meu e un copil ff sociabil, s-a jucat cu copii, singur, a alergat, a pozat....parca nu credeam ca se va integra asa bine, el fiind cel mai micut din grup (mai era o fetita de 1 an). O sa va arat si poze,curand.
    Avem si noi din februarie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Ce mai faceti fetelor.....de fapt vad ca bine, eu va citesc dupa cum v-am mai spus dar nu am prea avut timp sa postez.
    Dar acum va spun cu o maaaaare bucurie ca: AM SCAPAT DE SESIUNE. Azi am avut ultimul examen care s-a dovedit si cel mai greu....dar gata!
    De acum intram la raport zilnic pe DC....acum va las si va urez o noapte placuta!
    PS. Si la voi ninge ca in basme?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput