Clubul nurorilor (17)
Raspunsuri - Pagina 9
andora spune:
BUNA DRAGELOR!
Andreea CASA DE PIATRA inca o data si astept poze.. ai vazut ca a fost SUPER? Ti-am zis noi... si socrella chiar nu s-a prezentat nici in ultimul ceas?!!!!!!! Hehe trateaza bataturile de la picioare c-o sa faci la degete de cat o sa ne povestesti
Razuco bine ca n-a patit nimic, tata dintr-o alunecare pe nitica gheata si-a rupt rotula-n trei, bunica unei prietene din alunecare pe 5 scari si-a rupto-n doua iar sotu' de la o miscare aiurea la fotbal si-a sucit glezna de-a stat si el in ghips o groaza... aveti mai grija ca acusi vine primavara
Eu am zis ca "scap' ieri de socrelluta, a plecat la spital sa se interneze, eu top pe net dar dupa o ora a venit inapoi.. si apuca-te Andreio de mancare curat si tot tacamul. Azi iar a plecat si sper ca ramane cateva zile...
Sa va zic ce-am patit. o revelatie, am fost la biserica duminica si zicea parintle ca la Judecata de Apoi vom sta in fata tuturor si ni se vor expune pacatele.. si m-a apucat asa o cainta suprema fata de socrella si o retinere maxima s-o mai critic... mi-o fi o rusine atunci tulai Doamne... pe bune... m-am "bisericit" de tot....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
diadaniela spune:
Neata ,la nurori!
Razuca ,soacra-ta cam ce ar fi vrut ? sa cazi tu in locul lui? sau ce?
Camelia ,ma, blonda asta a ta ,macar face ceva in casa? sau i-a totul de-a gata?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Razuca ,soacra-ta cam ce ar fi vrut ? sa cazi tu in locul lui? sau ce?
Probabil ca s-ar fi bucurat, pe ascuns, desigur, daca as fi cazut eu... ce cred eu ca a deranjat-o e ideea ca eu am vrut sa plecam. la fel de bine putea cobora la baie sau la bucatarie, daca asa s-a intamplat... culmea, cu 1 ora mai devreme si eu eram gata-gata sa cad... fir-ar ele sa fie de trepte, k zilnic le blestem ! abia astept sa ne mutam de acolo, dar pana atunci... tb sa avem mare grija, mai ales eu... sa ma vedeti cum cobor, ca un copil... pun piciorul pe treapta, il pun si pe celalalt tot acolo... si tot asa... 8 trepte le cobor in 2 minute... cand am tocuri, dureaza 5, iar puiu ma tine strans de mana.. si nu, nu pot fi modificate, doar daramate si refacute... iar acum, nu e posibil.
Multumesc ca imi sunteti alaturi !
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
impreuna spune:
Razuco aveti grija cu scarile alea, bine ca n-a fost mai rau.
Auzi, da soacra-ta n-are sanse sa cada?:)
Andreea] (andora) acuma e ultima internare pt soacra ta? Poate pleaca si ea deodata cu soacra Danei, de Pasti adica:)
Cat despre judecata, nu stiu sigur dar mie mi se pare ca nu va vedea toata lumea cum si ce am facut, ca doar nu lumea ne judeca, ci Dumnezeu. Da si dc n-ar fi asa, mie mi-ar fi mai groaza de ce vede El decat de oameni
Cami chiar so fi apucat blondina de muncit? Cine stie ce munceste, desi daca are program fix... Auzi, da cu nepotii povesteste? Sau e tuta cu toti?
SunSmile multzam de povesti, mi se lungeau ochii pe monitor incercand sa imi imaginez ce si cum. Super
Lavinia mersi de recomandari, ce-i drept eu n-am auzit de medicament ca n-am mai avut demult probleme cu dureri de masele, in schimb se plange sotioru meu de vre-o 2 zile, asa ca stiu ce sa-i cumpar
Cherry azi nu te mai plicti la servici de nu mai dai pe aici? :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
Da, marinar, mama lor ! Singura consolare, daca ii pot spune asa, e ca si soacra-mea a cazut pe ele ! La cutremurul din 77... era cu puiu in brate, a vrut sa-l scoata mai repede din casa si... era gata sa cada pe el, sa-l striveasca; puiu avea cateva luni, ea... kilograme multe. "Norocul" lui a fost in cazatura, soacra-mea s-a rasucit pe spate, altfel...
Fetelor, ma chinui de vreo saptamana sa gasesc pe net niste... nu stiu... niste texte, poezii, ceva dragut, de dragoste, din care sa "fur" pt genericul nuntii noastre; cameramanul are niste texte dragute, dar nu as vrea sa fie la fel cu ale cumnata-mii. Si am zis ca facem cumva si le combinam. Numai ca in afara de vreo 7 chestii dragute, nu am gasit mare lucru. Gasesc poezii de moarte, de sinucidere, de... brr, dar ceva frumos... pauza !
Imi puteti da niste idei, site-uri romanesti, de unde sa ma inspir ? Multumesc !
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
andora spune:
Flavia bate mama peste gura cum de Paste? Ptiu Noooo de paste mergem noi la ea deja ne-a facut program. Asta da, e ultima internare dar nu stiu cat dureaza
Despre judecata - ba da asa a zis parintele ca decat sa ne judece atunci de fata cu toti mai bine ne spovedim acum de fata cu preotul. Uf, eu tot incercv sa ma simt vinovata fata de soacra si nu reusesc.... cred ca e si mai mare pacatul asa
Razuco - montati mama niste bare laterale, adica o bara ceva, nu e vreun perete lateral langa scara? Eu am obsesie cu scarile. Fereasca Domnul sa cazi!
Mai voi vedeti ce vreme e in Buc? Hihi cred ca e ultima zapada....
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Raza de soare spune:
impreuna, tocmai am raspuns. De cazut acum, fereasca Cel de Sus ! rupe treptele sigur, la cat cantareste ! sau se vaita 2 ani dupa aia... ca si acum, ne-a disperat, k se simte cam rau... citez "n-am nimic, dar ma simt rau... sapt viitoare (adik asta) m-as cam duce la spital (sper k nu pe banii nostri !), sa-mi bage niste glucoza, ceva... ca de cand am intrat in somaj (o saptamana !), ma doare... nu stiu ce ma doare, dar ma doare... si nici nu stiu cum mai traiesc, k nu mananc nimic, nici apa nu pot sa beau (ma gandeam sa-i zic, otrava poate ?)...". Si asta aud zilnic !
Ca tot vorbeati de cadouri de martisor: maine ii iau un martisor si atat , iar pe 8 ii dau un pachet de cafea, ca ii place... bea 3 cani pe zi ! asta apropos de "nici apa nu pot sa beau"... si atat!!!
Problema e ca pe 4, sambata, e ziua socrului.. si nu prea stim ce sa-i luam. Tb sa fie simbolic; a se citi foarte ieftin. Si ma gandeam eu ca o sticla de vin ar fi suficient. K oricum, asta apa sigur nu l-am vazut sa bea vreodata !
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
impreuna spune:
Raza am scris deodata, de aia nu vazusem ca a cazut si soacra-ta, dar am fost pe acelasi gand:)
Daca vrei sa le iei ceva simbolic, e ok martisor, eventual o floare, doo soacrei. Socrului... voi ii stiti preferintele, daca crezi ca s-ar bucura de o sticla d'aia, da-i inainte :)
Andreea da ii scoate soacrei drenele? Ca parca de aia mai trebuia sa ramana, daca nu, poate pleca acasa. De Pasti zici ca petreceti la ea? Pai nah, mai faceti schimb de locuri:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
a.cicel spune:
Ce fac fetele? Imi pare rau ca inca nu am reusit sa pun pozele, dar merge foarte greu internetul Si nici nu am prea stat azi pe acasa. Am mers la politie cu toate actele...ca trebuie sa imi schimb buletinul, ca mi l-au perforat cei de la primarie. Apoi amm mers pana la serviciu ca m-a rugat sefu' sa rezolv ceva....acuma ma grabesc sa merg la fostul meu loc de munca ... pe la 6-6 jumate vin nasii la noi...si tot asa. Sper sa reusesc sa fac o selectie de poze si sa va arat si voua. Daca nu azi...atunci maine cel tarziu. Nu va suparati pe mine...va rog.
Pana atunci puteti citi povestea nuntii http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=13
E scrisa in graba...dar va mai dau si alte detalii...
15+
POZE