Clubul nurorilor (17)
Raspunsuri - Pagina 2
lavinai spune:
flavia ai mare dreptate in ce spui..... asa este la noi, da' ce crezi ca dincolo toate nurorile se inteleg cu soacrele????
da cred ca e adevarata afirmatia ta: "fiecare socrii la randul lor isi trateaza nora/ginerele cum au fost si ei tratat...."
Lavinia : Sotie alintata si in CURAND (sper)....... !!!!
SUNT FERICITA!!!!!
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
camelia72 spune:
Ciuleandra,sotul a bagat-o la uzufruct,inainte de a ma cunoaste pe mine,apartamentul a fost al parintilor,dupa ce a murit tatal lui,maica-sa era deja cu altcineva...i-a facut vanzare-cumparare sotului cu acea clauza,nu s-a gandit ca ii va lua Dumnezeu mintile si v-a veni pe capu' lui!
Mai,da' ce stiti de Dana,ca nu a mai intrat demult?Bunicuta cred ca s-a speriat de cum gandesc nurorile despre soacre...chiar imi pare rau,aveam nevoie de o nora cu experienta si cu statut de viitoare soacra!
Zana zanelor,te invitam la noi in club...sunt tare curioasa daca exista o soacra mai denaturata ca a mea!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=63105" target="_blank">"Teledon" de suflet-5 euro pt.o viata!!!
cherry22 spune:
Flavia, la tm nu am fost niciodata, s-ar putea sa vin, nu ma ispiti
Lavinia, eu am internet la job, ca altfel cred ca o luam razna. Nu am mare lucru de facut, doar ca programul este naspa, de la 9.00-18.30, wk liber
Dar, sa nu ma plang, altii ar vrea sa aiba putin timp liber, nu?
Cami, da' stiu ca te-ai pricosit rau cu scorpia
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lavinai
raza ce fain de tine ca ai internet al lucru!!! eu imi combat plictiseala cu reviste!! deja stiu toate barfele din reviste, sun la zi cu toate nouattile mondene!!!!
Pai am, k de la mine se trimit mailurile... eu caut cate-o chestie pe net, etc... nu k n-ar mai fi pc in firma, cu net, dar... e-o singura secretara... ghici cine ?
fetelor, la multi ani de Dragobete, vad k ati uitat de el...
Casa de piatra stim noi cui ! si... gata, k mai am de lucru si vine ora 4... adik plecarea......
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
impreuna spune:
Am vazut si eu la TV ca tot zic astia de Dragobete, eu nu prea stiu cu ce se mananca, doar ca e o varianta mai veche de "ziua indragostitilor":) Oricum distractie placuta
ciuleandra pe zanazanelor au invitat-o fetele aici, acum daca ea vrea sa vina e bine venita, noi nu o putem "muta" cu forta:)
Cami si mie mi-e dor de bunicuta, tare dragi imi erau sfaturile ei
Pai noi de ce suntem aici, nu sa ne sustinem reciproc?
cherry e naspa programul, ai dreptate, stiu ce inseamna asta pe propria piele, dar e bine ca n-ai bataie de cap. Sa ai un wk fain daca nu ne mai "vedem" pana luni
Lavi
Azi sunt pupatoare, doar e dragobetele:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
cherry22 spune:
Flavia, pana luni nu ne mai "vedem". Acasa nu am internet, trebuie sa ma conectez prin modem si...mai bine lasa.
Wk frumos si tie.
si luni sa nu mai fii racita
si wk frumos pentru toate noricile
Nadia1976 spune:
Andreea, casa de piatra va dorim si noi, numai bine si sa fiti fericiti. Si un bb curand.. Imi imaginez ca acum esti aici: si sper acolo sa ramai tot timpul, fericiti, frumosi si cu chef de viata.
Winners don't quit; quitters don't win.
Nadia1976 spune:
Cum spuneam in capitolul anterior, am reusit, dupa 5 nopti sa dorm si eu bine. Am dormit ca un copil, l-am visat, ptr. prima data in 2 ani pe socrul meu care nu mai este si m-a trezit tel. A sunat surioara mea din Ro, sa-mi spuna ca a murit matusa noastra, sora lui tati... noi ii spuneam "Mama Pascutza"... s-a stins aseara, dupa multe luni de lupta crancena cu crudul cancer... Dumnezeu s-o odihneasca! Locuia in acelasi sat cu bunicii mei, unde am stat si noi, pana eu am avut 9 ani. In 9 ani, n-a fost vreodata o zi in care sa nu o vedem... oooooooffffffffffff!!! Si nici macar nu am unde sa sun, ca nu au tel. fix, are fetita verisoarei mele celular, dar cum e un sat in varful muntelui, nu prea are semnal si nu am prins deloc...
Winners don't quit; quitters don't win.
olim spune:
Salutare
Am venit la net sa vorbesc cu sotul si am trecut si pe aici.
Nu prea am timp ca maine am examen, dar macar sa va salut.
Sa aveti un sfarsit de saptamana fain toate
monagan spune:
salutare nurori.
Mai da ce ati mai scris!!!!!!!!!! am ramas in urma si am pierdut firul evenimentelor.
sper sa mai intru, sa va mai vizitez din cand in cand.
Apropo: soacrele ce mai fac?????