Clubul nurorilor (17)
Raspunsuri - Pagina 11
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Ce primiti si ce oferiti azi?
Eu la soacra nu stiu, l-am lasat pe domnu meu sa se ocupe de asta
Am primit acum de la 1 administrator al firmei, desemnat sa se ocupe, cred, de asta, un fel de lantisor din ala de cauciuc cu o inimioara aurie, e dragut... Diseara mai primesc ceva de la puiu, de la cumnata-mea...de la socru-meu cred k primesc pe 8 (anu' trecut a dat 500.000, bun baiat !)... si cred, cam atat, k pe la ai mei nu trec azi, sa-mi iau marti de la tata... mai sunt zile, nu ?
De dat ? pai aici la firma, n-am cui, k nu "se obisnuieste"; am dat anu' trecut si mi-au zis de la obraz k... nu e bine.
Soacra-mii+cumnatei le iau cate 1 martisor (pe cuvant dak pricep de ce isi dau femeiele intre ele martisoare !
), la fel mamei+sorei (dar le dau pe 8), insa mai adaug ceva pe 8. Ceva simbolic: o cafea, o ciocolata, etc.Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
cherry22 spune:
'Neata, floriclelor!
De 1 Martie, va ofer la toate noricile cate un buchet de 

. Sa aveti o primavara frumoasa si sa fiti iubite!
Iar pentru soacre, cele bune sa fie la fel de bune, iar pentru cele rele, un buchet de spini.:D]
Flavia, ieri nu am mai intrat pe DC,mi-au schimbat calculatorul si pana l-au instalat pe cel nou...
si
tie si micutei Sara
Andreea, cum te simti in postura de sotie?
si
tie si fetitei(simt eu ca e fetita)
Abia astept sa vad pozele. Am citit ce ai scris, m-a impresionat foarte tare, mi-am amintit de nunta mea si mai aveam putin si 
Cami, macar azi ai scapat de scorpie? 
Raza, bine ca nu a patit nimic sotul. Soacrei, pentru gandurile rele, un
de la mine.
v pup pe toate
a.cicel spune:
Neatza
Ca fac fetele azi de Martisor?
Pentru cele care vor sa vada, am pus cateva poze de la nunta. Nu sunt multe, ca nu le-am primit pe toate, si pe cele care le aveam n am reusit sa le prelucrez pe toate. Dar cand voi avea toate pozele prelucrate va mai arat.
15+
POZE
marinar spune:

pentru toate nurorile, dar si pt Bunicuta, sa fiti iubite si fericite.
Eu am primit aseara martisor de la soacra mea+ un vas termorezistent (cred ca si pt 8 martie- nu eram acasa cand le-a adus) tare frumusel si util. Sotul i-a dat o ciocolata, cred ca a uitat ca e la cura de slabire.
Andreea inca o data casa de piatra. Frunoasa nunta. Mai ne-ai spus de multe poze dar de pupaturi nimic (eu as face nunta in fiecare zi, asa de mult mi-a placut nunta mea, dar cand ma gandesc la pupaturile cu toata lumea........parca ma razgandesc).
Razuca cred ca daca gasesti ceva pe net e super uzitat. Mai bine cauti o poezie de Paunescu- din volumele mai vechi. Sau incerci sa compui tu ceva, din suflet...

pt toate fetele si La Multi Ani!
marinar
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by marinar
Razuca cred ca daca gasesti ceva pe net e super uzitat. Mai bine cauti o poezie de Paunescu- din volumele mai vechi. Sau incerci sa compui tu ceva, din suflet...
E, ca e folosit si de altii, nu ma deranjeaza, k oricum noi le combinam, asadar, varianta noatra va fi doar a noastra; ideea e sa nu am ceva de genul filmat verighetele si scris dedesubt "2 promisiuni, 1 legamant", cum are cumnata... iti dai seama ca de pe net am ales ceva frumos. Si da, avem si ideile noastre... Paunescu ? Hm... asta inseamna sa rascolesc biblioteca alor mei.

Multumesc pt idee !
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto
lavinai spune:

.....
pentru toate femeile!!!!!
la mine martisorul anul asta a fost foarte darnic!!!! in loc sa ii dau eu mamei mele o floare (dar o voi face mai tarziu...promit!!!) mi-a facut ea cadou de martisor un aragaz nou nout si o hota!!!!! iar de la soztu' banii sa imi cumpae ce vreau!!!
fetelor atata m-am laudat cu locul de munca, si azi e ultima zi in care mai merg pt nu vor sa faca contract de munca si atunci nu mai vreau sa merg!!!!
flavia mie mi se pare tare bun analgezicul de care ti-am spus, de aia l-am si recomandat!!! sa fie sanatos socrul tau si sa nu-l doara nimik, ca sa trebuiasca sa-l foloseasca!!!!
Lavinia: Sotie alintata.....
poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?
bunicuta spune:
La Multi Ani pentru 1 MARTIE tuturor
nurorilor din club si o raza din soarele de afara din Bucuresti sa aveti toate in suflet si sa va bucurati de aceasta zi sa primiti multe flori, martisoare si ganduri bune.
Flavia sa stii ca nu am fost suparata imi place si va citesc cand am timp si cand pot intru pe forum -
pentru Cami- multumesc pentru aprecieri.
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by lavinai
la mine martisorul anul asta a fost foarte darnic!!!! un aragaz nou nout si o hota!!!!! iar de la soztu' banii sa imi cumpae ce vreau!!
fetelor atata m-am laudat cu locul de munca, si azi e ultima zi in care mai merg pt nu vor sa faca contract de munca si atunci nu mai vreau sa merg!!!!
Oho, ce martisor ! Sa le stapanesti sanatoasa !
De ce nu vor ctr ? Eu, din pct asta de vedere, nu ma pot plange. Din prima zi, mi-au cerut actele si... direct la ITM cu ele ! Ca nu lucreaza ei tocmai legal, e partea a doua, dar CM si ctr am !
Lasa, k vom gasi amandoua undeva mai bine. Eu mai dau cate-un CV, dar... rabd aici, k nu e deloc momentul sa plec.
Incepand de azi...(bine, de fapt, de pe 3)........ mai am 3 luni pana la nunta !!!
Raza de soare, curand sotie de pui alintat
Sunt un om, care
cunoscand necazul,
pretuieste fericirea,
iertarea,
iubirea...
Foto