bebelusi de ian-feb 2005 (83)
Raspunsuri - Pagina 7
crinuta spune:
Amaya, adica asistenta se certa cu alta in timp ce ii facea vaccinul?
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
Mona, multumim.
Crinuta, da, asistenta cealalta se pregatea sa plece si ii reprosa acesteia ca nu i-a adus nu stiu ce raport, iar aceasta in timp ce se pregatea de vaccin ii tot spunea sa mai stea putin ca i-l aduce imediat...cealalta ii tot repeta (pe un ton ofuscat) ca nu sta dupa ea iar asistenta noastra in loc sa fie atenta la vaccin nu stia cum s-o convinga sa o astepte si, susotind, ne-o tot barfea noua, mie si sotului, (fiind din ce in ce mai nervoasa)...ne-a deranjat inca de atunci atitudinea total neprofesionala a celor doua asistente dar nu m-am gandit ca o sa aiba asemenea urmari...cum am zis, luni ma duc si fac scandal si apoi direct la minister sa-i fac reclamatie...eu ma dau peste cap sa am grija de copilul meu si mi-l nenoroceste una care se presupune ca e pregatita profesional sa-l ingrijeasca, si o mai si platesc pe deasupra (din asigurari, fiindca de la mine nu vad "atentii")...
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
bubu05 spune:
Amaya, iti inteleg frustrarea si chiar merita sa fie reclamate. Nesimtitele! Sanatate multa lui Andrei!
Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Coraly, cum a iesit finger's-ul? E bun, nu?
Poze cu Vladutz
Amaya spune:
Crinuta, e la fel, parca s-a desumflat putin...
Bubu, multumesc.
Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!
coraly spune:
Oana, ca aspect si consistenta a iesit cred eu foarte bine, dar nu stiu de ce nu mi se pare asa de grozav gustul. Nu e rea, normal, dar din descrierile voastre ma asteptam la un super gust si la genul ala de prajitura din care daca incepi sa mananci, nu te mai poti opri. Si uite ca nu e asa... nu stiu, o fi chestie de gust??
Coraly si bebe Sergiu
poze 1 an
bubu05 spune:
Pai mie chiar imi vine sa mananc fara sa ma mai opresc. Mie imi place mult praji asta. Cand fac mananc dimineata, la pranz si seara.![]()
Poze cu Vladutz
bubu05 spune:
Asaaaa. Vad a devenit cam monoton pe aici, asa ca impreuna cu Crinuta ne-am gandit noi(in capul nostru) sa scriem ce fac piticii nostrii cand noi avem treaba si cand nu avem nici un alt ajutor in casa(sot, bona, bunica). Deci, cand suntem doar noi cu copiii. Poate ne mai inspiram una de la alta.
Deci:
- la piata mergem cand iesim afara si umplem cosul cu cumparaturi. Partea nasoala e ca trebuie sa urc cu copilul de 11 kile si cu cumparaturile de...5 kile poate si mai mult. Asa ca imi iau un rucsac incapator in care bag cumparaturile, iar pe copil incerc sa-l invat sa urce singur treptele(noi stam la 2). Pana la urma il iau in brate si transpirata fleasca ajung acasa.
- calc rufe doar cand doarme sau seara dupa ce ii fac baie pt. ca e periculos, vine si pune mana pe masa de calcat si trage de firul de fierul de calcat
- curatenie fac impreuna cu Vlad. Adica eu dau cu aspiratorul, el vine dupa aspirator, trage de fir. Imi fura carpa de praf, o recuperez, imi fura spray-ul pronto, eu iar il recuperez si tot asa pana stergem praful peste tot. Spal pe jos si el sta in scaunul de masa si ma urmareste pana se usuca si gataaa!
- mancare fac tot cand doarme el (alternez cu calcatul rufelor
), sau il pun in scaunul de masa in bucatarie pana tai eu legumele si pun mancarica la foc. In scaunul de masa sta cuminte vreo 20 de minute, dar doar daca "face si el mancare", adica amesteca cu un linguroi intr-o cana, se joaca cu telul, strecuratoare, palnia. Cand s-a plictisit le arunca pe toate jos:bang-zdrang. Apoi venim din cand in cand de manuta si amestecam in mancarica(mi s-a intamplat de multe ori sa se mai prinda mancarica pt. ca ne luam cu joaca
)
Va invit, deci, urmand ordinea de mai sus, sa scrieti si voi pataniile voastre. 

Poze cu Vladutz
crinuta spune:
Coraly, poate nu au iesit degetele cum trebuie, altfel nu imi explic de ce nu-ti place.
Bineinteles ca e si o chestie de gust, dar, daca nu-ti place frisca si aluatul de ecler, stii din start ca nu-ti va placea prajitura asta.
Dupa mine, e foarte asemanatoare cu Profiterolul.
Eu am facut Fingers de 4 ori si de fiecare data mi s-a parut o minune, dar e adevarat ca pt mine frisca e in top insa si degetele mi-au iesit super, de ti se topeau in gura.
Daca mai pui si niste ananas, e de vis.
Poze ai?
Crinuta si
Rayan