bebelusi de ian-feb 2005 (83)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

La multi ani Matei, Mihai si Luca, sa fiti sanatosi si fericiti, ingerasilor! Pupici multi!

Am citit printre randuri ca nu am avut timp.

Am fost azi la gradi si a fost bine. Luni il las 15 min singurel, se face treptat acomodarea cand sunt asa mici. Iar fata care se ocupa de el e tare simptica, are si o voce blanda, si, culmea, Seb tragea la ea si ma bucur. Legat de grupe de varsta, e vacanta si de aia sunt si la 3-4 ani copii, ca parintii nu au cu cine sa ii lase si ii aduc aici. Normal e pana la 2 ani. E ceva intre cresa si gradi, unde se duc copiii cand parintii au treaba sau pt a se obisnui fara parintii pt gradinita, sa se invete sa stea un pic si fara noi. Ca nu va merge decat de doua ori pe saptamana cateva ore. Si miercurea, cand nu se face scoala aici. Azi nu s-a intamplat nimic, si nici nu ma mai gandesc ca se va intampla ceva, a fost doar un accident. Doar ca...pe cat de tare ii place acolo, cu copiii, tot agatat de mine e. Nu cred ca o sa fie chiar asa usor sa il dezobisnuiesc. Vom vedea.

BDana, imi pare rau pentru sotul tau, e groaznic, si eu am fost muscata de un caine acum cativa ani, si, culmea, de un caine al unei cunostinte, cand am iesit din bloc, dar mi-a facut antirabicul si mi-a zis sa urmaresc cainele doua saptamani, dar mi l-au facut. Iar de cei de pe la blocuri, nu mai zic, ca treceam cu groaza prin zonele unde erau. Pe cat de tare ma doare sufletul pentru acesti caini, pe atat de tare mi-e frica de ei. Cand am venit aici am ramas socata ca nu e nici un caine pe strada, si nici pisici. Va fi greu sa scape de ei. Nu se poate duce si in alta parte sa incerce sa il faca?

Tomasa, si Seb mai mult e activ fizic decat verbal. Cumnata a zis ca procedeaza asa, pentru ca toti copiii sunt rai si nu trebuie sa se lase batuta, trebuie sa invete si ea sa se apere. In fine...nu stiu ce va fi. Vom vedea.

Am inceput si eu sa il pun pe Seb in dus sa ii fac baita, dar ii cam este frica de dus cand il clatesc pe cap. Sper ca se va obisnui.

Legat de paturi, nici Seb nu sta invelit si nici in sac de dormit nu vrea, ca el se muta des in somn, se misca.

Alipiticot, am vazut pozele, a crescut mare si e o scumpa. Ce bine ii sta cu fustita de blugi.

Legat de plansul cand l-a daramat pe Seb, sa nu credeti ca m-am apucat sa plang in hohote ca el. S-au gasit doua lacrimi sa imi scape, dar am incercat sa ma ascund de baietelul care l-a daramat si mamica lui. M-au vazut doar educatoarele. Eheee...lacrimile astea imi scapa des cand plange Seb cand se loveste. Incerc sa ma abtin, dar am un nod in gat si nu pot. Nu stiu daca cunoasteti senzatia asta.

Pupici, mai intru eu, daca ma lasa ingerasul.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alipiticot, am vazut si eu pozele, e dulce foc piticoata! Burtica ce face, e bine?

Fetelor, lui Vlad ii e frica rau de cada mare de baie, adica sta in picioare sa-l limpezesc cu dusul, inclusiv pe cap, dar daca il pun in fund, sau ii pun apa acolo sa-l spal plange si vrea sa plece, se agata de mine. Si daca pun cadita lui in cada mare la fel.

Oana & Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by bubu05

Alipiticot, am vazut si eu pozele, e dulce foc piticoata! Burtica ce face, e bine?

Fetelor, lui Vlad ii e frica rau de cada mare de baie, adica sta in picioare sa-l limpezesc cu dusul, inclusiv pe cap, dar daca il pun in fund, sau ii pun apa acolo sa-l spal plange si vrea sa plece, se agata de mine. Si daca pun cadita lui in cada mare la fel.

Poze cu Vladutz

Oana, Rayan plange cand ii clatesc parul cu dusul. Culmea, nu plange cand ii usuc parul cu foenul, dar plange la dus. Are zile cand se ridica in picioare si vrea sa plece.
Problema este ca ii vine apa pe fata, in gura ( nici eu nu suport asta), si desi eu ii spun sa isi lase capul pe spate, incerc sa ii arat cum, el face pe dos, si atunci normal ca inghite apa. Off, dar nici nuj-l pot lasa cu sampon in par, mai ales ca il spal pe cap la fiecare baie.

Cel putin in primele 6-7 luni, fiecare baie era cu urlete, mai ales cand il scoteam.
Acum ii place, se joaca, dar daca ne-am putea lipsi de partea cu clatitul parului bine ar fi.
Are frica de dus si nu stiu de ce. Am mai observat o chestie: daca eu fac baie si il pun in tarc in raza mea vizuala si dau drumul la dus, cum aude dusul se sperie si incepe sa planga. Nu e o regula, dar de cateva ori am remarcat asta.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Crinuta, si la noi la fel, daca nu ii pun dusul in cap e ok. Si tot din cauza ca ii curge in ochi, si nas, ca pana sa ii curga, nu zice nimic. Si nici nu tine capul pe spate, ca nu stie. Asta e si problema noastra. Si la fel, se ridica in picioare cand ii pun dusul in cap sa fuga, se agata de mine. Si la noi foenul e prieten de mult, dar dusul pentru moment nu...Tu ii faci de mult cu dusul, c ama intreb pana cand frica asta. Eu l-am spalat doar ultimele doua dati asa. Eu il spal o zi da una nu.

Oana, ai incercat sa intri cu el? Poate e mai linistit ca te simte ca esti langa el. Eu imi aduc aminte cand l-am bagat pe Seb prima oara in piscina, avea 2-3 luni, si la mine in brate era ok.

Oana si Seb
(10.01.2005)

"Dragostea adevarata este o limba pe care surzii o pot auzi si surzii o pot vedea"

POZE POZE POZE
POZE NOI POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara , intru si eu putinel pe aici mai ales sa iti spun tie Crinuta ca si Mandy a avut o problema cu ochiul drept se freca la el si se inrosea pana mi-am dat eu seama ca nu e nimic inauntru ci pur si simplu o gadila ca era pielea cam uscata asa ca am dat-o cu crema si nu s-a mai frecat la ochi dupa putin timp . Si acum continui sa o dau pe fata cu crema de bb.
Oana ma bucur ca totul e bine acum la gradinita . Succes mai departe .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

fetelor, de mult tot incerc sa va scriu si nu mai reusesc. parca ziua n-are destule ore. intai am fost prinsa cu examenul auto, pe care in sfarsit am reusit sa-l iau. pe urma am avut un mic santier in casa, ne-am aranjat si noi baia, apoi a trebuit sa fac curatenie generala, ca era praf peste tot.am avut si calculatorul la service o bucata de vreme. acum ma "distrez" cu Antim care a facut laringita. asta pe langa alergatul zilnic dupa Nectarie, care a devenit un nazdravan. ii place foarte mult sa se catere, asa ca trebuie sa stau tot timpul cu ochii pe el. se suie pe scaune, pe mese, pe dulapuri, pe scara de la patul suprapus. daca nu reuseste din prima, isi face trepte, cauta jucarii si se catara pe ele.are cateva locuri preferate unde se suie mereu: pe masa de la telefon, la care ar butona toata ziua, la casetofon, sa dea drumul la muzica, pe masa mare din sufragerie,pe birou la calculator, sa-mi tranteasca tastatura si boxele, in pat unde se suie pe la capul patului si coboara prin lateral, apoi se suie iar pe la capul patului si coboara prin lateral si iar si iar, si singurul obstacol pe care inca n-a reusit sa-l invinga, incearca sa intre in cada (scoate olita din dulap si se suie pe ea). nu vorbeste aproape deloc (zice doar mama, tata, nana cand se pune pe perna, si un fel de pa), in schimb intelege foarte multe.asculta de comenzi simple: da-te la o parte,inchide usa,descchide usa( a invatat sa apese pe clante sa deschida usile unde n-are voie sa intre), arata nasul,da-mi sa pup fruntea, vino, da-mi...stie la ce folosesc multe lucruri, imi arata casetofonul si pocneste din degete ca atunci cand danseaza, deschide debaraua si scoate componentele aspiratorului daca vede ca nu le-am scos eu pe toate, aude interfonul si se posteaza la usa sa astepte musafirii, etc. isi iubeste foarte mult fratiorul si surioara, dimineata cum se trezeste se suie pe ei si-i iubeste pana ii trezeste, daca plange vreunul se duce la el, il ia in brate, il pupa, il mangaie, se joaca mereu impreuna. e foarte ordonat: intoarce sacul cu jucarii cu fundul in sus si pe urma le pune la loc, imi scoate vasele din dulap, inchide usa la dulap, dupa ce se joaca deschide usa si le pune la loc, inchide sertarele in urma mea. partea proasta e ca e prea mamos, toata ziua se tine de mine, nu prea vrea la altcineva. are momente in care sta si cu altii daca plec eu de acasa fara sa ma vada, dar cum apar eu in raza lui vizuala, e jale.dinti nu i-au mai iesit de nu stiu cand, are doar 8. inca papa tzatzica, prea multa pentru varsta lui, as zice, dar mananca de toate, nu-mi fac prea mari probleme ca i-ar lipsi diversificarea. cam asta am facut noi de cand nu ne-am mai auzit. imi pare rau ca n-am apucat sa citesc ce ati mai scris, nu mai stiu nimic despre voi, sper sa mai apuc sa arunc un ochi pe aici din cand in cand. va pup pe toti si pe toate
http://pg.photos.yahoo.com/ph/viorel_calin/album?.dir=b953&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

mamica de trei copilasi : Nectarie Ioan (5 ian. 2005), Elena (21 mai 2003)si Antim (27 sept. 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Adita, felicitari pt. carnet. Ce frumos povesteti, cred ca e super sa ai trei copii, felicitari din partea mea!

Crinuta si Oana, el nu se speria cand era mai mic, ii puneam dusul in cap, ii venea apa pe fata(aveam grija sa nu fie multa) si nu zicea nimic. Si pe la 11 luni am incercat sa intru cu el in cada si statea agatat numai de mine. Atunci s-a speriat si mai tare pt. ca l-am rugat pe sot sa-l limpezeasca in cap si el nu a avut grija si i-a venit multa apa pe fata. Eu il spal pe cap la 3-4 zile si il usuc cu feonul si ii place.

Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

A durat mult timp sa citesc ce ati scris, si acum e tirziu si trebuie sa merg sa dorm ca miine e zi grea. Alerg pentru pregatiri pentru petrecerea de mot.

Multumesc tuturor care mi-au raspuns ce sa pun pe tava. Tomasa, mai ales sfaturile tale Dupa ce are sa aleaga am sa te intreb care e intelesul

Am avut o discutie cu sotul despre paharul de vin. Eu spun ca voi ati spus de pahar de vin fara vin in el, iar sotul meu spune ca de fapt e vorba de un pahar de vin cu vin.. Daca poate sa ne lamureasca cineva.

Bubu, multumesc mult pentru reteta pentru sufleu.Inca nu am avut timp sa fac, am sa iti spun care e succesul dupa ce fac.

Oana, imi pare rau ca te-au suparat la gradinita copii mai mari. Cred ca trebuie sa cintaresti avantajele si dezavantajele si sa hotarasti ce sa faci.

Patricia, ce ai povestit tu despre fetita ta face si Vladut acuma. Adica nu chiar tot, aproape.

Azi i-am cumparat ghetute de la Orchestra din Orhideea, marimea 20 si isi tiraste picioarele. Nu sint sigura ca nu trebuie o marime mai mica, i-am luat deja niste ghete marimea 19 din alta parte si mi se pare ca ii sint mici.

Dana, sigur nu ai virusi in calculator? Poate din cauza asta nu iti merge.

Crinuta, daca ochiul nu e rosu inseamna ca e bine, chiar daca se freaca la el din cind in cind. Vladut se freaca la ochi cind ii este somn.

Si noi dormim cu Vladut in camera si mai doarme cu mine din cind in cind, cind tati adoarme la televizor. Daca se trezeste noaptea singur plinge si nu se linisteste pina nu il iau in brate.

Am auzit ca trebuie sa aleaga de pe tava pus pe o perna.

Cristina, cred ca nu ajung in parc miine. In plus ca s-a facut foarte frig, ce vreme urita e afara. Miine vreau sa merg si eu la coafor, poate ajung sa ma aranjez putin si eu, pentru petrecerea de duminica. Eu nu gasesc deloc timp pentru mine, de un an de zile deja Va trebui sa mergem la cumparaturi, inca nu am luat tot.

As vrea sa ii pun lui Vladut o chestie ca git, ca o cravata de piele sau catifea, dar nu am gasit nimic satisfacator pina acum. Sper sa gasesc miine la Unirea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Am uitat sa spun ca am vazut poze, Magga, Paula,Bubu sinteti frumosi foc!

Tomasa, arata foarte bine tortul lui Tudor.. Nici eu nu am nici o bunica in ajutor, sintem numai noi si bona care vine 8 ore in timpul saptaminii.

Mi-am adus aminte: am vrea sa mai angajam o bona part time, pe 2 schimburi 8-12 si 16-20, stie cineva pe cineva doritor? Trebuie sa aiba grija de bb si sa-i dea sa manince o masa - mincarea o fac eu sau sotul meu.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumim frumos de aprecieri.
Sirimie,noi am pus un pahar cu apa....dar in schimb am uitata multe altele sa pun,asta e,contez pe chestia ca e doar un obicei nimic important pt ea ca om.
Bubu ,eu fac baie cu ea in cada de la 6 luni,si acum tot in fiecare seara si nu se sperie de nimic in apa,nici de dus,si uneori exagerez cu el pe fata ca sa iasa din mucusori,dar nu plange deloc...ma gandesc ca eu ii dau siguranta chiar daca cateodata ii fac ceva ce nu i place.Acum ma gandesc cum sa o fac sa faca singura baie ca am vazut ca daca plec eu din cada e putin mai fricoasa....
adita felicitari pt carnet!
bdana pacat ca inca traim in astfel de lume,din pc meu de vedere cainii nu au nici o vina,e vina oamenilor legii care ii lasa pe strazi...ca si cu copii vagabonzi....pacat ca exista asa ceva dar vor mai trece multi ani si multi oameni vor pati ca sotul tau pana va fi curatenie pe strazi ....
oana ce bine ca exista asa forme de gradinite la voi....fetitei mele ii plac copii f mult,si pe strada cand vede copii chiuie de bucurie,si am fost si eu pe la o cresa de la noi sa vb sa o duc cateva ore numai pt joaca...dar nu....cand o duc sa o duc de tot...si eu nu pot sta...etc,nu mai zic ca toate educatoarele stateau jos in hol la cafea si copii erau singuri.ma deranjeaza mult faptul ca de cand cu fata ma lovesc de f multe lucruri ce denota lipsa de civiliaztie a lumii in care traiesc....chiar si in bucuresti sunt alte standarde la unele chestii si alti oameni.Pt Raisa i-mi pare rau ca nu am plecat cand am avut ocazia,chiar daca din pc de vedere material nu era f necesar.Oare cand o sa se schimbe ceva si la noi?
va pup si scuze daca am suparat pe cineva....

Paula 7 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput