V-ati razbunat vreodata?

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

da am facut-o....si dupa ce am savurat razbunarea.... mi-a parut rau!!! de ce sa iti pui mintea cu persoana respectiva daca doar atata o duce capul???!!!

Lavinia : Sotie alintata si in CURAND (sper)....... !!!!

SUNT FERICITA
!!!!!

poze :http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/album?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Nu. Am suferit in tacere ca un caine
Nu am facut-o din 2 motive:
1. Viata te loveste mult mai rau decat as fi putut eu sa o fac...
2. Nu am vrut sa mai petrec nici o clipa la un subeict care mi-a facut rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurelia1278 spune:

Eu nu m-am razbunat desi mi-am dorit-o de cateva ori. Si acum as avea de razbunat ceva, foarte important, dar mi-e frica. "Persoana" inca are puterea de a-mi face mult rau. Prefer sa stau cuminte, sa nu o zgandar, poate "uita" de mine.

Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67430" target="_blank"> Bazar pentru Alex, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank"> un baietel diabetic de 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilona77 spune:

eu intru in categoria celor care s-au razbunat, desi, de cele mai multe ori cei pe care ii paraseam ar fi trebuit sa o faca. ce imi placea cel mai mult sa fac? ma duceam ori la cel mai bun prieten al lui sau la colegul lui de camera ,adoptam o figura de victima de ajungeam si eu sa ma cred, varsam o mare de lacrimi si el incepea sa ma consoleze, iar cand venea ex-ul sau ne vedea in oras sau prin parc il priveam trimfatoare. ca se certa cu prietenul sau colegul, putin imi pasa, oricum nici eu nu o mai lungeam mult cu respectivul ... apoi m-am potolit, nu stiu nici eu de ce si mai ales cand ... dar cred ca am gresit schimbandu-ma atat de mult ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by danyelana

uneori viata le aranjeaza pe toate si se razbuna ea singura.

Dumnezeu sa ne ajute la toti

cam asa ceva..eu doar sint spectator..as vrea sa vda cind se intimpla, caci se intimpla..
Am vazut..Viata le-a aranjat..si am fost "acolo"..
Sincer?Nu am simtit nici o satisfactie...decit un mare sentiment de protectie...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns energy spune:

quote:
Originally posted by Elise

unoeri da.
alteori nu.

da' ce face omu' cu mina lui e sigur!

Elise

buna, asta!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Sincer, nu. Chiar daca in momentul "fierbinte" ma gandeam s-o fac si chiar cum s-o fac.

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

eu cred ca cea mai buna razbunare impotriva unui "ex" ce te-a facut sa suferi este sa te vada la putin timp dupa despartire mai frumoasa, mai fericita, mai implinita, mai infloritoare decat erai in relatia cu el.
iar impotriva diversilor "binevoitori" pe care, din nefericire ii mai intalnim in calatoria noastra prin viata, eu am o alta reteta: daca se iveste ocazia, sa le acord sprijinul sau ajutorul meu atunci cand au nevoie de el. e cea mai dulce razbunare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

quote:
Originally posted by chatonel

roxanila, ce-i cu tine? te stiam rezonabila!!!

Toulouse, la ville rose

hi hi eram intr-una din zilele acelea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Acu am dat de subiect
Nu m-am razbunat niciodata,dar am o idee de razbunare.....Ca tre sa recunosc m-am gindit la asta
Deocamdata nu e cazul si ,sper, nici nu va fi.
Stateam mai demult cu al meu la povesti despre tot felul de timpenii si,printre altele,m-a-ntrebat ce-as face daca as afla ca ma inseala si la modul sentimental nu doar fizic.Pe scurt daca se inamoreaza si eventual se pune pb unui divort.Si io foarte candida i-am spus ca renunt la spaima mea de a mai face copii si ramin insarcinata cu el,divortez si-l las sa creada orice despre acel copil.Inclusiv ii bag in cap ca s-ar putea sa fie al lui.Sau nu?Bietul de el a albit si a inghitit in sec.N-a mai deschis niciodata subiectul.Si-au trecut vreo 4 ani de-atunci.

Noemi

Mergi la inceput