Simptome!!! - 6

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

aoleuuuu
fetelor!!!
imi dati emotii!!
oare e posibil ciclu peste sarcina?!
ar fi frumos... m-ati facut curioasa...
gata! maine mai cumpar un test sa vedem ce iese
iar daca nu iese BB, seara ma imbat de suparare:

eee glumishi si io... sunt foarte optimista ca o sa fie bine intr-un final!!!
La voi care e situatia??

pupici dulci si sa aveti o noapte frumoasa si o saptamana excelenta!!!

bubuleana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

melutzica: voi avea rabdare pana pe 13 martie, sper sa fie o zi norocoasa pt. mine

PamELLA: dulce

danotino: m-ai intrebat de simptome. Pai ieri am avut TB 36,8, eu, care niciodata in perioada de dupa ovulatie nu am avut mai putin de 36,9. Azi, in schimb, aveam 37,1. Ar mai fi ceva reactii prin burtica mea, dar s-ar putea sa fie doar pareri, sau ceva de la papa, sau ceva pe care inainte nu am bagat de seama. Imediat ce am noutati, va informez.

Mergi la inceput

bubuleana: tinem pumnii sa fi fost ciclu peste sarcina!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubuleana spune:

multam' mult de pumnii stransi!
insa se pare ca totul a fost in imaginatia mea. Am facut azi 2 teste diferite si au iesit ffff negative

Asta e! Oricum viata e frumoasa Mai ales ziua asta superba de primavara!!!

Ma inarmez cu rabdare pana la data viitorului CM pe 26 martie.

Sper ca pana atunci, voi fetelor, sa aveti mult mai mult succes decat mine. De-abia astept sa va aud cu vesti bune

sa vina primavara in sufletele voastre!!!

bubuleana

Mergi la inceput

bubuleana: felicitari pentru starea de spirit. Ai o gandire de invingator! Si vei invinge pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai Liana,unde esti? Baga povestirea...ca ,ma tii si pe mine in suspans

Nunta noastra-26.06.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

tabitha
ce simti in burtica? pe mine ma doare rau in stanga. adica tot timpul, asta inseamna rau, nu ca nu as rezista. nu vad de ce...pt ca dimensiunile ovarelor erau identice, iar in rest...partea stg e blocata. sanii sunt umflati, dar am aceleasi simptome si la CM. atat , doar durerile in stg si sanii. poate le tine e cam devreme.
mi-as face un test , dar mi-e frica. am trecut pe langa farmacie, am vrut sa intru si m-am razgandit. am de invatat, nu-mi permit sa mai si plang, daca iese negativ! of, poate primim si noi un martisor .... scump, nu?
va pup,

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Fetelor Cata zarva!
F. bine asa ma inveselesc si eu.
Acum intrebare intrebatoare: sunt z17 chist 32mm od, nou format, De ce ma doare in dreptul ovarului drept din z 13. Mentionez ca am facut pregnyl z13 dar fara efect. Voua vi s-a intamplat ca dupa pregnyl sa nu se crape foliculul(ca doar de asta am facut injectia)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Danotinopentru tine. Iti tin pumnii.
Sa nu mai vorbim de tristete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna,
katthy multumesc! da, chiar mie mi s-a intamplat in noiembrie; am fost la eco in ziua 15, nu mi se sparsesera toti dupa pregnyl si m-a pus sa-mi mai ac unul in ziua aceea. adevarul e ca e cam mare...ai facut pregnyl de 5000 UI?

danotino

Mergi la inceput